Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
- rychlé zaslání
- hlídání dostupnosti u vyprodaných položek
- doprava zdarma dle hodnoty zásilky
- komunikace ze strany obchodu po celou dobu vyřizování objednávky
Líbí se mi možnost hlídání dostupnosti u vyprodaných položek. Sháněla jsem hru na Nintendo Switch - Wolfenstein a najedno mi přišel email, že je jedna doskladněna. Hned jsem mohla objednat.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a jsme rádi, že oceňujete rychlost dodání, možnost hlídání dostupnosti, dopravu zdarma od určité částky a také komunikaci ze strany obchodu. Budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
pecka jako z avokáda :)
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že nákup u nás proběhl v pořádku a budeme se těšit na případnou další objednávku či návštěvu naší prodejny.
Tým JRC -
Cely proces od objednavky po doruceni v pohode, nakoupil bych tu znovu v budoucnu.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen a vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
Tým JRC -
- Rychlé vyřízení objednávky, spokojenost.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí doručení zboží a vše proběhlo k Vaší plné spokojenosti. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Široká nabídka
- Zavedená a spolehlivá značka
- Extrémně rychlé doručení
- Obchodní sdělení e-mailem přišlo i přes vyjádření nesouhlasu
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a že oceňujete všechny zmíněné přednosti našeho obchodu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým JRC -
- Velký výběr, super zboží, skvělé ceny
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým JRC -
Moc zkušeností zatím nemám, ale uvidíme později. No a zatím docela dobrý.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že nákup proběhl v pořádku a že jste byl spokojen s jeho vyřízením. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás, nebo navštívit jednu z našich kamenných prodejen.
Tým JRC -
- Super pán mi našel i podpultovku
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s návštěvou u nás spokojen a oceňujete pro-zákaznický přístup našeho personálu. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Vynikající
Tým JRC -
- rychlost odeslaní a doručení
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a že oceňujete rychlost dodání a také příznivou cenu. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a že oceňujete rychlost dodání. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým JRC -
Profesionální a ochotný přístup prodavače.Super.
- Velký výběr, rychlé dodání
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a že Vaše objednávka byla v pořádku vyřízena. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- široký sortiment
- rozumné ceny + slevové akce
- možnost vyzvednutí na prodejně
- zboží skladem na prodejně je k vyzvednutí ve velmi krátké době po objednávce
- prodejci, kteří rozumí tomu, co prodávají
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás vše spokojenost s nákupem a jsme rádi, že oceňujete přístup našeho personálu, skladovou dostupnost zboží, možnost vyzvednutí zboží v prodejnách a také nabídku slevových akcí a široký sortiment. Budeme rádi, když se pro budoucí nákup rozhodnete právě u nás.
- Rychlost, profesionalita
- Žádné
- Dobrá cena
- dobrý obchod
- Obsluha byla milá
- Všechno šlo hladce
- Zboží vyzvednuto v perfektním stavu
- Pohoda
- Vyzkoušení sluchátek. I když je mají rozbalené a člověk si je může nasadit na hlavu,tak poslechnout si nic nemůže. Hrozná škoda
Reakce obchodu JRC Czech
děkujeme za vaše kladné hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Těší nás, že jste náš spokojený zákazník a nákupy u nás jsou pro Vás hlavně pozitivním zážitkem. Budeme rádi, když se i příště rozhodnete nakoupit právě u nás.
Tým JRC