• Přehledný prodej Apple zboží
    • Neochota personálu
    • Laksní přístup
    • Za cenu zařízení očekávám profesionální služby

Konkrétně nejsem spokojený s obchodem na Chodově, kde jsem během týdne dvakrát vyzvedával zboží po objednání přes e-shop.
    Neprofesionální přístup, který neodpovídá Apple standardu.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Moc nás mrzí Vaše špatná zkušenost s nákupem v kamenné prodejně iSTYLE. Poznatky z Vaší návštěvy předáváme vedení dané prodejny k nápravě.

Doufáme, že na nás nezanevřete a dáte nám v budoucnu šanci přesvědčit Vás o kvalitě našich služeb.

tým iSTYLE

• Podivně fungující věrnostní program, nikdo na prodejně nebyl schopen s tím nic udělat, poradit. Na emailový dotaz pak nikdo neodpověděl.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu. Uvedenou skutečnost jsme prověřili a bohužel žádný e-mail z Vaší strany neevidujeme. Je-li problém s věrnostním programem stále trvající, kontaktujte nás, prosím, na adrese [email protected].

• Žádná
    • Rychlost zabalení a doručení je katastrofa i když bylo zboží zaplaceno
    • Balení 1 krabičky by trvalo více než 3 dny,nepochopitelné
    • Zde již nikdy nic

VELMI NEDOPORUČUJI TENTO OBCHOD

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jsme nesplnili Vaše očekávání, avšak při prověření Vámi popisovaných podnětů nebylo zjištěno žádné pochybení - odeslání mělo proběhnou v termínu avizovaném při objednání.

• - Klamavé informace o skladovosti zboží
    • - Nekomunikace
    • - Neaktivita ve vyřizování e-shopových objednávek
    • - Opravdu vyřídit OBJ skladem trvá 10 dnů a je to standardní, viz telefonát na linku?
    • - V den objednání skladem. Po urgenci namísto 2 objednaných kusů odbavují pouze 1. Druhý již není k dispozici.
    • - Ani po 10ti pracovních dnech nebylo zboží předáno dopravci

Zboží objednáno 25. 12. V danou dobu skladem na několika prodejnách i e-shopu. Po dovolání se na zákaznickou linku 2. 1. mi bylo řečeno, že OBJ nedohledali a prověří. Po prověření mi sdělili, že je vše v pořádku a že OBJ vyřídí pražská prodejna. K mému překvapení mi ale za několik minut přišel e-mail, že nemají dostatečný počet kusů do mé OBJ (2ks) a že mohou odbavit 1ks.

Paní na podpoře se nechala slyšet, že vyřizovaní OBJ v řádu jednoho týdne se jí zdá přijatelné a normální. Dnes už jsou to týdny dva a stále žádná aktivita.

Striktně nedoporučuji nakupovat v tomto e-shopu, kde vyřízení objednávky trvá několik dní, ikdyž se zboží tváří skladem. Podpora na lince prakticky nic neví a nepředá potřebné informace ani termíny.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

děkujeme Vám za poskytnutou zpětnou vazbu. Vinou technických potíží byla Vaše objednávka potvrzena, aniž by zvolené produkty byly dostupné. Za tuto skutečnost se Vám omlouváme.

Dle interní komunikace s Vámi kolegové tuto ojedinělou situaci již řešili, přičemž se nám podařilo nalézt vyhovující řešení. Pevně věříme, že na nás nezanevřete a v budoucnu nám dáte ještě jednu šanci přesvědčit Vás o našich prémiových službách.

tým iSTYLE

• Zaplacené zboží cca po 2 týdnech stále nedorazilo.Omluva žádná,nic se neřeší.

Dobrý den Dominiko,

Vaše objednávka byla v pondělí 18. prosince předána přepravci a v současné době je doručována. Stav doručení můžete sledovat pod číslem zásilky, jenž jsme Vám zaslali na e-mail.

tým iSTYLE

Velmi dlouha dodaci doba na to, ze se jedna o nejbeznejsi spotrebni zbozi - nabijecku

Dobrý den Pavle,

Vážíme si Vaší upřímnosti. Za delší čekání se Vám omlouváme a můžeme Vás ujistit, že se jednalo o ojedinělý případ. Příští nákup proběhne opět hladce :-)

• Spousta zboží
    • Neochotný prodejce
    • Všechno byl problém
    • Několik hodin po nákupu mi byly všechny body za nákup odečteny, prý jsem zboží vrátila.

Někdo na vaší prodejně asi dělá chyby nebo tomu nerozumím. Body za nákup mi byly odečteny, musela jsem psát email na infolinku. Několik jsme si jich vyměnili, protože se nedá nikam dovolat. Prý jsem zboží vrátila! Přitom to není pravda. Nakonec mi body načetli zpět. Přesto mě neochota pána prodávajícího a tyto nepříjemnosti od této prodejny odradily.

Dobrý den Ivano,

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jsme nesplnili Vaše očekávání. Budete-li nám chtít sdělit další podrobnosti, budeme rádi. Obrátit se na nás můžete pomocí e-mailového spojení [email protected].

• Stále nedoručeni

Proč mi posíláte dotazník, když mi zboží stále nebylo doručeno? Koupila jsem přes heuréku u istylu a zadala místo vyzvednutí a istyle mi tvrdí, že místo vyzvednutí neexistuje! Chodím kolem něj denně do práce!

Dobrý den Adélo,

Vaší zpětný vazby, byť negativní, si velice ceníme. Výdejní místo není zpravidla dohledatelné z důvodu vyčerpání jeho kapacity a následné stažení ze seznamu dostupných výdejních míst. Sledujeme však, že jste se s kolegy již domluvila na řešení a objednávka Vám bude zaslána na adresu.

• Všechno příslušenství je o řád dražší, než na Alze
    • Podvod v programu Easy Upgrade, cena, kterou mi řekli byla o 1000 Kč měsíčně vyšší, než píšou na internetu

Tomuto obchodu se doporučuji vyhnout, v Alze nakoupíte levněji a férově

Dobrý den Igore,

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. I negativní hodnocení je pro nás velice důležité a posouvá nás dále. Budete-li nám chtít sdělit další podrobnosti, budeme rádi. Obrátit se na nás můžete pomocí e-mailového spojení [email protected].

tým iSTYLE

Katastrofální dodací lhůta... Zboží objednáno 17.11.2023 a stále dne 24.11.2023 zboží nedorazilo. Dne 21.11.2023 jsem kontaktoval iStyle, bylo mi odpovězeno (Dobrý den, děkujeme za kontaktování. Vaši objednávku v současné chvíli zpracováváme. Předpokládaný termín odeslání je 22. listopadu. S pozdravem, Ludvík Šimo Internetový obchod).
    A ve středu 22.11.2023: Dobrý den, dovolujeme si Vás informovat o možném posunutí termínu odeslání Vaší objednávky č. 200030****. V této chvíli děláme vše pro to, aby byla Vaše objednávka odeslána co nejdříve a pevně věříme, že případné zpoždění nepřesáhne více než 2 pracovní dny.
    Co k tomu dodat, hlavně že mají zaplaceno...
    Je to můj první a poslední obchod.... zlatý iWant a Smarty!!!

Dobrý den Davide,

Vážíme si Vaší upřímnosti. Za delší čekání se Vám omlouváme a můžeme Vás ujistit, že se jednalo o ojedinělý případ, který byl zapříčiněn logistickou chybou. Příští nákup proběhne opět hladce :-)

tým iSTYLE

• Navíc si pouze odečetli peníze z účtu už v neděli a až na moje písemné urgence se ozvali až v úterý, že hodinky tedy pošlou, což dorazily až ve čtvrtek přes DPD… Jejich reakce obdivuhodná!!!…
    • asi si ze mne udělali srandu - dodali jakousi krabičku, která se nedala dovřít a v ní poletovaly hodinky Apple Watch Ultra . Celé to bylo v igelitovém pytlíku a dokonce bez řemínku!!! Asi jsem si je měl pověsit na krk, nebo je mít jako kapesní… Takhle mne ještě žádný eshop neurazil s objednaným zbožím - pošlu to hned do Applu USA, aby věděli, jak je tu i Style reprezentuje!!!….

Osobně nedoporučuji!!!

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Drobné zpoždění, které při zpracování objednávky vzniklo, bylo zapříčiněno probíhající akcí Black Friday - za delší čekání se Vám omlouváme.

Popis produktu výslovně obsahoval informaci, že produkt není v původním, nýbrž pouze v náhradním balení a že řemínek není součástí. Danému stavu zařízení byla poté samozřejmě přizpůsobena i prodejní cena.

Děs....

• Neochotný personál

I když mají zboží na skladě v dané prodejně, tak jim trvá třeba 2 dny než vám ho připraví. Velmi pomalé a a neefektivní fungování.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

děkujeme Vám za udělené hodnocení, byť není úplně pozitivní. V historii objednávky vidíme, že připravení k odběru proběhlo do 30 minut od jejího vytvoření (přijetí), přičemž jsme Vás informovali formou textové zprávy a e-mailu.

Budete-li nám chtít sdělit více informací, či své hodnocení doplnit, budeme rádi. Obrátit se můžete na náš e-mail [email protected]

Neochota moc

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jsme nesplnili Vaše očekávání - do budoucna to však napravíme.

tým iSTYLE

Objednal jsem zboží přes web s vyzvednutím na prodejně v Praze na Černém mostě. Nejprve pán provedl něco špatně s fakturou, takže nebylo možné provést platbu. Někam volal. Následně provedl špatně něco se slevou z webu. Někam psal e-mail. Když to ani za 45 minut nebylo vyřízeno, požádal jsem o doručení zboží na adresu. Pán někam volal a nedovolal se. Po 55 minutách jsem tedy odešel s nepořízenou. K tomu navíc horko v prodejně a hlasitá hudba. Tohle vidět Jobs, tak se v hrobě obrací. iStyle je navoněná mršina.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu, byť negativní. Vzniklé komplikace, jenž provázely Vaší návštěvu kamenné prodejny nás velice mrzí a celou situaci předáváme k prověření a nápravě do budoucna.

Budete-li chtít své hodnocení doplnit o další poznatky, budeme rádi :-) za tímto účelem můžete využít e-mail [email protected].

Nepříjemná arogantní obsluha
    Servis poruch řešen formou výměny celých zařízení, tak abyste si koupili nové zařízení
    Krabice od hodinek popsaná fixem, byl to dárek, takže trapas...

• rychlost dodání
    • zavádějící popis produktu

Myslel jsem si, že firma jako istyle mi zaručuje kvalitní produkty. Teď už si to nemyslím a nebudu se dívat po jejich značce.

• 48 hodin rezervace přes víkend :(

tým iSTYLE

No enough information in the web about the payment in installments.after I reached the store they told that I cannot buy because I don't have cz ID.Iam working her and I have residence permit for two years.they should write something about it in the website.like other websites.czc and mobile ph.

Hello,

Thank you for your feedback. We are sorry that we did not meet your expectations - however, we will rectify this in the future.

If you would like to give us further details, we would be happy to. You can contact us using the email link [email protected].

Have a nice day,
    iSTYLE team

• Klamavé informace u produktu
    • Arogantní chování e-shopu

Nákup otevřeného/rozbaleného iPhone 14 plus. Po doražení iPhonu jsem zjistil, že iPhone je špinavý, krabička poškozená, u iPhonu proběhlo již 100 nabíjecích cyklů (to odpovídá cca 5-7 měsíců používání), iPhone byl aktivován 5. 12. 2022. Po konfrontování obchodu, že mi prodali ne "otevřený", ale "použitý" iPhone, mi bylo sděleno, že je vše v pořádku, že iPhone byl PRÝ vrácen zákazníkem a to již 5x (každý z nich by ho musel nabít 20x během dodržení plné lhůty pro vrácení zboží 14-ti dní). I kdyby to byla pravda, tak je to klamavé chování obchodu, kdy neuvádí úplnou skutečnost o iPhonu. S takovou historií nepovažuji iPhone za "otevřený"! Nikdy více iStyle!

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Moc nás mrzí Vaše špatná zkušenost s nákupem zařízení ze sekce "Rozbalené produkty". Vaše poznatky předáváme příslušnému oddělení, aby zhodnotilo správnost a úplnost informací, jenž u produktů uvádíme.