Měly se za Apple Pencil připsat body, ty se nepřipsaly :-(

Reakce obchodu iSTYLE.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Předmětný nákup nesplňuje podmínky pro zisk věrnostních bodů.

Máte-li více dotazů, kontaktujte nás na e-mail [email protected]; vše Vám rádi vysvětlíme :-)

tým iSTYLE

Apple zařízení jinde nikdy nekupuju ..

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Velice se vážíme důvěry, jež jste v nás vložil. Budeme rádi, pokud se i příště rozhodnete pro náš internetový obchod, či jednu z kamenných prodejen.

Pohoda, cena, kvalita

tým iSTYLE

• Nemohla jsem bohužel vyzvednout objednávku při prvním dodání. Byl uložen v boxu pouze přes víkend. S obchodem byla super komunikace a balíček mi zaslali znovu.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Vážíme si Vaší spokojenosti a budeme rádi, pokud se i příště rozhodnete pro nákup u nás.

tým iSTYLE

• rychlé dodání, aneb když "zelenej" skřet selže, tak jsou tady i jiní :D

Objednal jsem sice u "zeleňáka", ale neměli kombinaci hodinek a řemínku, co jsem chtěl. Takže objednáno posléze i jinde (iStyle) a tam to měli za chvilku k mání. Takže co se týká rychlosti, doporučuji. Jinak s nimi žádnou jinou zkušenost nemám....

tým iSTYLE

Bohužel od momentu objednávky žádná komunikace ani info o možném doručení.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jsme nesplnili Vaše očekávání, avšak Vaše výtka se rozchází se zjištěnými informacemi na naší straně. V rámci e-mailu potvrzujícím objednávku je komunikován předpokládaný termín dodání; změny stavu objednávky, hlavně pak její odeslání bylo komunikováno systémovou zprávou na Vámi poskytnutý e-mail. Další komunikace poté probíhá ze strany zvoleného přepravce a to skrze e-mail nebo telefonní číslo.

Budete-li nám chtít sdělit další podrobnosti, budeme rádi. Obrátit se na nás můžete pomocí e-mailového spojení [email protected].

• Rychlost a komunikace
    • Žádná

tým iSTYLE

Naprostá spokojenost s obchodem personál příjemný a ochotný.

tým iSTYLE

Milá obsluha, jen dlouhé čekání

Dobrý den, Kristýno,

tým iSTYLE

Vše bylo podle mých představ

• Rychlost doručení
    • Komunikace obchodu, informovanost proste super

• rychlost
    • výběr
    • ceny
    • jednání obchodu

tým iSTYLE

• poměrně bohatá nabídka za dobré ceny
    • zatím žádné...

• Velký výběr originálního příslušenství Apple
    • Komunikace se zákazníkem - po objednání přišel email, že jsem zaveden do objednávkového systému. Další 3 dny nic, až jsem nakonec napsal dotaz na stav objednávky. Až poté mi přišel email s fakturou a oznámení o odeslání zboží.
    • Balení objednávky - objednané zboží mi přišlo v bublinkovém sáčku. Krabička od nabíječky byla dotlučená ze všech stran, další krabička se sklíčky na hodinky potlučená, otevřená a sklíčka vysypaná v sáčku. Kryt na telefon v otevřené krabičce a na něm otisk prstu. Při objednávce přes 3 tisíce bych si představoval zabalit zboží alespoň do tvrdší krabičky a vycpat proti pohybu. Nevím jestli mám chuť tady v budoucnu ještě něco objednávat.

Reakce obchodu iSTYLE.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu. Uvedenou skutečnost prověříme a zapracujeme na zlepšení. Snad nám i přes tuto negativní zkušenost zachováte přízeň i do budoucna.

tým iSTYLE

• Nakupuji již po několikáté, vždy vše v naprostém pořádku

• Slevy, takže super

tým iSTYLE

Objednala jsem si zboží z autorizovaného obchodu a byla sem zklamaná.. telefon za 26 tisíc přišel obaleny papírem v krabici.. žádné zajištěni nic opravdu jsem očekávala vic!
    Par dnu na to sem si pro dceru objednala plastové hračky z hračkárny za 536 Kč a zboží bylo mnohem důkladněji zabaleno

• Skvělá komunikace

Rychlost

tým iSTYLE

Velmi pomalé připojení na Wi-Fi na prodejně při konfiguraci nových zařízení. Výrobky firmy Apple jsou velmi kvalitní, klienti očekávají stejnou kvalitu služeb i od prodejce.