- Výběr zboží z pohodlí domova dle vlastního uvážení
v dodávce chyběl dodací list a faktura a český popis montáže.Ze dvou položek objednávky mi jedna/fotorámečky/přišla úplně jiná než jsem si objednala
vše bylo splněno dle příslibu
- Chtěla jsem zboží vyměnit za jiné a nejde se dovolat ani na jedno telefonní číslo a na email mi nikdo taky neodpovídá
- Nejde se dovolat na žádné telefonní číslo
Vše v pořádku.
Nábytek za cenu více než 52 000 Kč . Jde o objednávku E shop 194328.
Loznicova skříň-nedolakovana boční deska skříně. Skříňka na luzkoviny - proražena jedna deska-je nepoužitelná. U komody šesti suplikove schází šest bočních prkének-tedy ani jeden šuplík nelze sestavit. A to ještě nemám rozbalena všechna balení. Vytáčel jsem opakovaně telefonní čísla uvedená na faktuře bez jakékoli odezvy. Tedy naprosto nejhorší dodávka zboží, jakou jsem zažil. -
- dlouhá dodací lhůta, čekám již 12 dní, přestože u zboží bylo uvedeno, že je skladem
- telefon nikdo nebere, na e-mail nemám již 8 dní odpověď
- Prohlídka jsem sijak vypadá zboží již smontovane
- Skvělá domluva a rychlé vyřízení.
- bezproblémové
nakupuji již po třetí
- Nábytek ze dřeva, ne z dřevotřísky který není drahý a je hezký...
koupeno zboží skladem, zaplaceno. Po týdnu stále zboží nemám.
- dobrá komunikace, bez problému
Vše proběhlo jak bylo uvedeno
Zboží jsem objednal 2.11.2020, po týdnu 9.11. přisel mail, že mi bude zásilka doručena během následujících 14 dní. Dnes je 19.11 a nic se neděje.
- Nejde se dovolat - ani na jedno uvedené číslo. Ani e-mailem nejde komunikovat.
- Zboží ze začátku neměli skladem upozornili jak bude na skladě budu hned informován, ale když zboží již na eshopu se před týdnem objevilo že je skladem mají tak nejsou schopni dát vědět ani dodat.
Na to co mají poboček a reklamu myslel jsem si že dobře nakoupím, bohužel zmýlil jsem se!
masivní nábytek za dobré ceny
dobrá kvalita, máme dlouhodobou zkušenost
možnost osobního vyzvednutí
dobrá komunikace s obchodem - zboží vyzvednuto za 20 minut od online objednávky a zaplacení
zboží i přivezou - ale pozor - (jen aktuálně??) dlouhá čekací lhůta -
- Mám špatně vyrobené zboží a nelze se nikam dovolat a na e-mail nikdo nereaguje
- Objednáno před 15 dny i zaplaceno a objednávka stále nikde! Na email nikdo neodpovídá a 10 dní se snažím dovolat na dvě telefonu čísla a nikdo to nebere .
- A to zkouším volat několikrát denně v různé časy ale bez odpovědí. Objednavam přes e-shopy hodně a nikdy jsem neměla takový problém jako právě u téhle společnosti. Takže už nikdy více
A to zkouším volat několikrát denně v různé časy ale bez odpovědí. Objednavam přes e-shopy hodně a nikdy jsem neměla takový problém jako právě u téhle společnosti. Takže už nikdy více -
- Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky, včasné a v pořádku doručení.
- Nevím o žádné.
Viz výše uvedený komentář. Mohu doporučit.