Zboží jsme si objednali s tím, že lhůta dodání bude 1 měsíc. Už je to 3 měsíce a obchod nereaguje ani na jedno uvedené telefonní číslo. Ještě že jsme zboží nezaplatili dopředu.
Objednávka nedorazila kompletní (chyběl věšák v šatní skříni)
Nekvalitní zpracování některých částí skříně (po půl roce se mi rozbil šuplík) -
- 2.10. jsem zboží avizované že je skladem, byť s dodáním až 35dni, s čímž jsem se smířila, v den kdy mělo dorazit 7.12. , dorazí až po novém roce, což není moc dobré když to mělo být jako dárek k Vánocům ☹️
Na webu uváděná dodací lhůta "skladem" byla ve skutečnosti skoro 4 týdny od objednávky. Na dotazy obchod sice reagoval, vstřícně však o změně dodací lhůty neinformoval. Důvodem, proč jsme zboží objednali zde byla právě dodací lhůta. S touto informací bychom volili jiný obchod s nižší cenou.
- Cena byla opravdu nízká.
- Očekávala jsem horší kvalitu zboží-za tu cenu- což se mi potvrdilo. Montážní návod má mnoho chyb, což by i při nižší ceně být nemuselo.
Pokud neočekáváte kvalitu, kupujte.
Objednávka byla učiněna 9.11., s tím, že zboží bude naskladněno 27.11.
11.11. přišel e-mail s tím, že zboží není na skladě a až bude , budu informována. Na dotaz, zda se to stihne do vánoc už nikdo neodpověděl. Dnes 30.11. ani jedno telefonní číslo nikdo nezvedá, takže nelze objednávku ani zrušit, a objednat jinde . -
Zboží dosud nedorazilo, objednáno 8.11. 2020
- Zadna komunikace, nedostupna cisla, objednavka o ktere nic nevim po' 3 tydnech od objednani...jsem velmi zklamana...
v dodávce chyběl dodací list a faktura a český popis montáže.Ze dvou položek objednávky mi jedna/fotorámečky/přišla úplně jiná než jsem si objednala
- Chtěla jsem zboží vyměnit za jiné a nejde se dovolat ani na jedno telefonní číslo a na email mi nikdo taky neodpovídá
- Nejde se dovolat na žádné telefonní číslo
Nábytek za cenu více než 52 000 Kč . Jde o objednávku E shop 194328.
Loznicova skříň-nedolakovana boční deska skříně. Skříňka na luzkoviny - proražena jedna deska-je nepoužitelná. U komody šesti suplikove schází šest bočních prkének-tedy ani jeden šuplík nelze sestavit. A to ještě nemám rozbalena všechna balení. Vytáčel jsem opakovaně telefonní čísla uvedená na faktuře bez jakékoli odezvy. Tedy naprosto nejhorší dodávka zboží, jakou jsem zažil. -
- dlouhá dodací lhůta, čekám již 12 dní, přestože u zboží bylo uvedeno, že je skladem
- telefon nikdo nebere, na e-mail nemám již 8 dní odpověď
koupeno zboží skladem, zaplaceno. Po týdnu stále zboží nemám.
Zboží jsem objednal 2.11.2020, po týdnu 9.11. přisel mail, že mi bude zásilka doručena během následujících 14 dní. Dnes je 19.11 a nic se neděje.
- Nejde se dovolat - ani na jedno uvedené číslo. Ani e-mailem nejde komunikovat.
- Zboží ze začátku neměli skladem upozornili jak bude na skladě budu hned informován, ale když zboží již na eshopu se před týdnem objevilo že je skladem mají tak nejsou schopni dát vědět ani dodat.
Na to co mají poboček a reklamu myslel jsem si že dobře nakoupím, bohužel zmýlil jsem se!
- Mám špatně vyrobené zboží a nelze se nikam dovolat a na e-mail nikdo nereaguje
- Objednáno před 15 dny i zaplaceno a objednávka stále nikde! Na email nikdo neodpovídá a 10 dní se snažím dovolat na dvě telefonu čísla a nikdo to nebere .
- A to zkouším volat několikrát denně v různé časy ale bez odpovědí. Objednavam přes e-shopy hodně a nikdy jsem neměla takový problém jako právě u téhle společnosti. Takže už nikdy více
A to zkouším volat několikrát denně v různé časy ale bez odpovědí. Objednavam přes e-shopy hodně a nikdy jsem neměla takový problém jako právě u téhle společnosti. Takže už nikdy více -
- Dlouhá dodací doba
Arogantní komunikace s obchodem, dlouhá dodací lhůta ačkoli bylo zboží skladem! Musela jsem dodání urgovat.
Přes to že mají zboží údajně skladem, po deseti dnech zboží nemám, jediná komunikace platba byla přijata zboží bude odesláno a nic!
Zboží sice dorazilo, ale nebylo v pořádku. Díly, které měly být navrtané pro příslušné kolíky a šrouby, navrtané nebyly. Museli jsme navrtávat, abychom mohli stůl vůbec složit.