Až z mailové komunikace po objednávce jsem se dozvěděl, že mi zboží přijde až za 14 dnů i když ho mají skladem. Hrozné :/ Dnes přišlo hodnocení z Heureky a zboží stále nedoručeno. Eshop nedoporučuju
Citace z mailu:
"...zboží dle Vaší objednávky Vám bude doručeno v rozmezí 14 pracovních dnů přepravní službou, která má závozové hodiny od 8 – 17.00 hod." -
- Malá
- Hezký design
- Příšerný material
- Kvalita děsná
- Při skládání se rozpadá
- Je nestabilní
- Dodnes se nikdo neozval,jak to s objednávkou vypadá
Absolutně nekomunikuje a ani nepotvrzuje objednávky mailem.
Zaplacené zboží není dodané ani po deseti dnech. Na telefonické ani písemné dotazy nikdo nereaguje.
Tento obchod v žádném případě nedoporučuji. -
- Jedine + ma kuryr. Sice jsem neprebiral, ale po telefonu byl strasne prijemny a ochotny
- Spatna komunikace. Dovolat se tam vubec nejde
- Strasne dlouha doba na expedovani
- Kdyz uz prijde mail o vyexpedovani, tak prijde sms, ze behem x dni bude doruceno. Mne po tydnu
hrozny žádný info
- uvadi, ze maji zbozi skladem
- po tydnu prisel email, ze zbozi dodaji za 2 tydny
- nereaguji na zpravy
- zbozi neprislo
Zboží zatím vůbec nedorazilo - komunikace obchodu se zákazníkem téměř žádná - zjištění v jakém stavu je doručení zboží je téměř nulové
Po čtyřech dnech čekání na zboží, které bylo skladem k vyzvednutí na pobočce Černý Most, jsem si na pobočku dovolila zavolat kdy ubude zboží k vyzvednutí. Velmi nepříjemnou až arogantní paní (jejíž jméno jsem raději hned zapomněla) mi bylo vysvětleno, že skladem k rezervaci na pobočce do druhého dne neznamená, že tam to zboží opravdu je, ale že ho přeci přivezou z Brna až ve středu nebo čtvrtek. Že až zjistí kdy vlastně, tak mi zavolá a zavěsila. Nakonec nevolala, ale poslala email, že můžu přijít. Takže žádný z Brna, jen se na tu moji objednávku vykašlali. Bála jsem se pro zboží jet, ale zboží neštěstí nevydávala tahle arogantní a neochotná dáma, ale její kolega, který byl naopak velmi milý. Ale i tak se příště podívám raději jinde.
- když tomu říkají "akce", tak potom mají dobré ceny
- nepřehledný e-shop, např. skříně nejde filtrovat podle rozměrů, hloubek apod.
- když člověk něco objedná, tak nemá vůbec žádnou šanci se dozvědět (ani na dotaz e-mailem), kdy to přijde
viz výše...
Bohužel musím konstatovat, že slovo "IDEA" v názvu je dost nepatřičné, ideální e-shop si představuji úplně jinak.
Komunikace obchodu naprosto nulová. Kdy přijde zboží, které máte uvedené jako skladové? Prý ho přivezou kdykoliv v průběhu následujících 14 dnů. Tomu říkám "přesná odpověď". Tomu říkám "rychlost." -
Dne 31.10.2020 jsem objednal, přišlo potvrzení objednávky s informací o doručení do 8 pracovních dnů. Dne je 12.11.2020 a nic není doručeno, nereagují na
e-mail ani nedá se dovolat na všechny kontaktní tel. čísla, asi objednávku zrušíme. -
Objednávka měla být naskladněna do 1 měsíce , před koncem uplynutí této doby jsem zkontrolovala produkt a bylo u něho naskladnění posunuto o další 3 měsíce, objednávku rušíme.Prodejce nás ani neinformoval o posunutí termínu naskladnění.
Zboží se po vybalení rozpadlo, a firma na mé emaily neodpovídá.
- pěkný nábytek za slušné ceny
Zboží mělo být skladem, avšak ani 10 dní od nákupu nedorazilo, po 4 dnech přišla jen strohá odpověď, že zboží dorazí do 14 dní. Žádné další info, nemožnost sledování, nevíte prostě nic, jen čekáte a nemalá částka je již z vašeho účtu dávno pryč. Snad vše dorazí v pořádku a spokojenost nastane, i když se zpožděním.
- Dobrá cena
Přestože bylo napsáno, že doručí do 8 pracovních dnů, nestalo se, ani nedali vědět emailem či sms. Pokoušel jsem se několikrát dovolat, což se mi po nějaké době podařilo a bylo mi řečeno, že budou zavážet další den. Paní na lince ochotná a milá. Takže pocit z eshopu 50/50.
Dlouhá dodací doba, obchod v místě uzavřen(což chápu),ale oproti jiným obchodům si účtují dopravné i při ceně přes 2000 Kč.
dlouhá doba vyřizováni, zboží nedodano
Nábytek je nekvalitní, police jsou drsné, je třeba je přebrousit, nepříjemné na dotek. Jemnější textil zadrhne. Ostatní díly drží pohromadě jen tak tak. Označení, kde mají přijít šrouby je neviditelné, našla jsem ho jen pohledem proti světlu a předtuchou.
- Relativně dobré ceny
Zboží jsem objednávala 30.10. kdy bylo skladem, druhý den mi přišel mail, že zboží není skladem na prodejně a až bude, tak se mi ozvou. Na zboží čekám již 11 dní a stále nic.