- Velice milý a vstřícný přístup. Mohu jen doporučit:-)
Reakce obchodu Home-nabytek
moc děkujeme za doporučení. Ať Vám zakoupený nábytek dobře slouží!
Kateřina, home-nábytek.cz -
Výborná komunikace. Zboží odpovídá popisu.
Dobrý den, Jano,
moc děkujeme za Vaše milá slova. Jsme rádi, že jste si pro nákup vybrala právě nás! :)
Kateřina, home-nábytek.cz -
- Velmi lidský a rychlý zákaznický servis.
- Dohoda
Dobrý den, Jirko,
děkujeme za pochvalu a doporučení. Vždy nás potěší, když si zákazníci najdu chvilku a napíší recenzi k nákupu u nás.
Hezký den přeji.
Kateřina, home-nábytek.cz -
Nákup proběhl rychle, vše v pořádku.
Reakce obchodu Home-nabytek
moc Vám děkujeme za pochvalu a doporučení, vážíme si názorů zákazníků.
ok.
Reakce obchodu Home-nabytek
děkujeme za Vaší pozitivní recenzi a doporučení.
Hezký den přeji.
Kateřina, home-nabytek.cz -
Výborná komunikace a co týká doručení zboží naprosto perfektní, v termínu a bezvadně zabalené :-)
Reakce obchodu Home-nabytek
děkujeme Vám za krásný komentář a doporučení nákupu u nás. Objednávky vyřizujeme co nejrychleji, aby zákaznici nemuseli čekat. Ať Vám zakoupené zboží dobře slouží.
Kateřina, home-nabytek.cz -
- výborná komunikace s obchodem
- paní velice ochotná
- doporučuji
Dobrý den, Zdeňku,
děkujeme Vám za milý komentář a doporučení našeho obchodu. Spokojenost zákazníků je u nás na prvním místě.
- Vstřícnost, ochota, snadná domluva
Reakce obchodu Home-nabytek
děkujeme Vám za recenzi a doporučení nákupu u nás. Přejeme Vám, ať zakoupené zboží dobře slouží.
Kateřina, home-nábytek.cz -
- velmi ochotná paní při výběru z katalogu sedací soupravy
škoda málo výrobků na prodejně ,špatně se vybírá jen z katalogu
Reakce obchodu Home-nabytek
děkujeme Vám za milý komentář a doporučení našeho obchodu. Není možné mít na prodejně veškerý sortiment, který nabízíme na našem e-shopu. Přejeme Vám, ať Vám zakoupené zboží dobře slouží! :)
Kateřina, home-nabytek.cz -
Naprostá spokojenost a mohu všem jenom doporučit, skvělá komunikace, paní Špirhanzlová je naprosto dokonalá a umí pomoci i s různými výmysly a požadavky. Doporučuji ze 100%.
Dobrý den, Jano,
Váš komentář k nákupu nám udělal velkou radost a tímto Vám chceme poděkovat, že jste si našla čas na tak milé hodnocení.
Kateřina, home-nabytek.cz -
Dobrý sortiment, příznivé ceny, delší doba dodání....
Reakce obchodu Home-nabytek
děkujeme Vám za recenzi a doporučení nákupu u nás. Zboží Vám bylo doručeno do dvou týdnů od vytvoření objednávky, nedošlo tedy k žádné neočekávané prodlevě. Děkujeme za Váš nákup, ať Vám zakoupený nábytek dobře slouží.
Kateřina, home-nábytek.cz -
rychlá reakce prodejce, po objednání volali, kdy zásilku odešlou
Dobrý den, Hanko,
děkujeme Vám za recenzi a doporučení našeho obchodu. Doufáme, že Vám zakoupené zboží dobře slouží.
Zboží nemám ,stále čekám ,info nic
Reakce obchodu Home-nabytek
zboží jsme Vám odeslali do dvou týdnů od objednání, v současné době byste jej měla mít doma. Vámi zakoupenou židli jsme neměli skladem, bylo potřeba ji objednat u výrobce, což uvádíme v dostupnosti na e-shopu. Děkujeme za Váš nákup.
Kateřina, home-nabytek.cz -
- I po tak dlouhé době jsem zboží stále neobdržela
nespolehlivost
Reakce obchodu Home-nabytek
omlouváme se za zaslaný dotazník spokojenosti, na který reagujete, odesílatelem není naše firma, ale heureka.cz. Dobu dodání máme uvedenou na e-shopu u každého produktu, v případě zdržení či prodloužení této lhůty zákazníky informujeme. Dotazník se odesílá automaticky po určité době, ta však nelze upravit. Za nedorozumění se omlouváme, zboží Vám budeme doručovat zítra.
Přejeme Vám hezký den.
Kateřina, home-nabytek.cz -
- Celou objednávku dvou dětských pokojíčku jsem s paní vyřizovala přes telefon. Vše bylo vyřešené na výborné komunikaci a paní byla velice milá a ochotná. S nábytkem jsme spokojeni
Dobrý den, paní Prchlíková,
děkujeme Vám za milý komentář a doporučení našeho obchodu. Přejeme dětem, ať se jim v pokojíčku líbí.
Kateřina, home-nabytek.cz -
- Velkou výhodu vidím v komunikaci s paní Marií Špirhanzlovou, která od začátku až do uzavření objednávky komunikuje se zákazníkem. Ochotně mi poradila s výběrem materiálu, barvy provedení, barevné kombinace. Přístup je na vysoké profesionální úrovni. S rozkládací sedačkou jsme maximálně spokojeni.
E - shop je přehledný, zboží odpovídá skutečnosti. V našem případě šlo o Meblar Pohovka Lena, Pohovka Lena. Pohovku máme na příležitostné přespání, myslím, že tento produkt svouji funkci splňuje dokonale.
Reakce obchodu Home-nabytek
Váš podrobný komentář nám udělal velkou radost a tímto Vám moc děkujeme za milá slova. Přejeme Vám, ať pohovka dobře slouží a v případě dalších požadavků se budeme těšit na Váš další nákup.
Kateřina, home-nabytek.cz -
Velmi příjemné jednání a vstřícnost.
Reakce obchodu Home-nabytek
děkujeme za Váš vřelý komentář a doporučení nákupu u nás, s radostí plníme přání všech zákazníků.
- Ochota,kvalitní zboží
Dobrý den, Pavlo
děkujeme Vám za milý komentář a doporučení, budeme se těšit na Váš další nákup. :)
- Vše v pořádku
Reakce obchodu Home-nabytek
děkujeme Vám za recenzi a doporučení našeho obchodu, ať Vám zakoupené zboží dobře slouží.