Velmi příjemné jednání. Zboží dle e-shopu bylo s datumem dodání 6-8tydnu. Presto jsme zboží měli doma již po 14ti dnech. Příjemná domluva i s dopravou ..

Zatím nemohu posoudit či něco vyvracet zboží zatím nedorazilo.

• Obchod nekomunikuje se zákazníkem. Pokud zboží nemají na skladě, nesdělí to. Až když jsem se sama dotazovala. Už dalších 14 dní čekám zda zboží naskladnili. Zatím se nikdo neozval.

Obchod je vhodný pouze pro ty co mají čas stále psát a telefonovat.

• Skvělá komunikace s prodejcem, rychlé dodání, naprostá spokojenost s dodaným zbožím

• Dovezou až domů a pomohou složit

Nakoupili jsme již po několikáte a maximální spokojenost

Dobrý den, Jane,

děkujeme za pochvalu a doporučení našeho obchodu. Těšíme se na Váš další nákup! :)

Kateřina, home-nabytek.cz

Paní je velmi ochotná. Pomáhala mi s výběrem potahu na sedací soupravu a fotila vzorky látek, opakovaně

Dobrý den, Petro,

děkujeme za Vaší pozitivní recenzi. Bylo nám potěšením, že jste si pro nákup zvolila právě nás!

Hezký den přeji.

• Hezký eshop
    • Moc hezké zboží
    • Komunikace
    • Nepřesné údaje na eshopu
    • Nedodržena dodací lhůta

S velkým zklamáním obchod nedoporučuji. Na začátku září jsem si objednala nábytek pro dceru do dětského pokoje pod označením skladem. Koncem září jsme chtěli malé udělat vlastní království. Bohužel, do dnes není hotové. Nyní je listopad a zboží stále nikde. Druhý den po objednávce mi bylo zavoláno, že bohužel nábytek není, ale do měsíce určitě bude a zda počkám. Souhlasila jsem. Nikdo se následující měsíc neozval. Zaslala jsem email - žádná reakce. Druhý email další týden - to už mi bylo odpovězeno velmi stroze, že nábytek je ještě ve výrobě a až bude, někdo se mi ozve. Další týdny a nic. Alespoň si teď na eshopu změnili dostupnost u jednoho ks na 2-6 týdnů a u druhého 2-8 týdnu. Ani tento termín ale není dodržen. Co mě daleko více zklamalo je naprosto nedostatečná komunikace. Na můj email, že se blíží mezní termín dodání, mi nikdo neodpověděl. Nyní jsou to dva dny od emailu - stále žádná odpověď, takže já objednávku zklamaná Stornovala. Jednoduše, pokud se nezeptate vy, nikdo vám nedá k objednávce jedinou informaci a ani to není jisté. Chybování je lidské a nikdo není dokonalý. Já nepatřím mezi stěžovatele, naopak se vždy snažím vycházet s kýmkoli bez zbytečných nepříjemností, ale komunikace je základ slušného obchodování. V negativních recenzích jsem se dočetla, že se eshop brání na úkor dodavatele, který občas nedodrží termín atd. Takové pohádky!!! Zřejmě nedostatečná komunikace i s dodavatelem. Nevím, čím jsem si zasloužila takový přístup, s ohledem na velmi dobré recenze, ale já doporučit prostě nemohu.

Dobrý den, paní Tománková,

přijměte ještě jednou naší omluvu za vzniklé nepříjemnosti. U Vámi vybraného kousku chyběl jeden komponent, jenž bylo nutné objednat u výrobce.

Dostupnost zboží na e-shopu uvádíme tak, aby co nejpřesněji odpovídala skutečnosti. Přesto se někdy stane, že výrobce nestihne doručit zboží ve stanovený termín, což způsobí neočekávané prodlevy, kterým nedokážeme zabránit. Zákazníky vždy informujeme o těchto skutečnostech. Pokud jsme i přes veškerou snahu opomněli či přehlédli Váš dotaz, je nám to velice líto. Budeme při informování zákazníků ještě důslednější, než tomu bylo doposud a uděláme vše, co je v našich silách, aby se podobná situace neopakovala.

Kateřina, home-nabytek.cz

Velice ochotná a milá paní, rychlá reakce na dotazy a pomoc s výběrem potahové látky, za mne - doporučuji

Dobrý den, Ino,

děkujeme Vám za milou recenzi a doporučení nákupu u nás, ať Vám zakoupené zboží dělá radost! :)

• Dobrý pristup

Reakce obchodu Home-nabytek

děkujeme za váš vřelý komentář a doporučení nákupu u nás.

Kateřina, home-nábytek.cz

• Mila pi co ve vsem rada a ochotne poradi. Velike mnozstvi barev.

Reakce obchodu Home-nabytek

děkujeme za Vaší recenzi. Zákazníkům nabízíme široký výběr nejen barev. Dobře víme, že každý zákazník má jiný vkus a požadavky.

Kateřina, home-nabytek.cz

• Vše v pořádku, objednavame již druhou sedací soupravu. Obchod mi doporučila sestra, která již zde také několikrát zakoupila nábytek a vzdy byla spokojena.
    • Super cena, kvalita též ok.

Dobrý den, Jano,

děkujeme za Vaši přízeň a milou recenzi k nákupu u nás. Těšíme se na Váš další nákup. :)

Hezký den přeji.
    Kateřina, home-nabytek.cz

• Rychlé jednání a zboží dle mé představy.

Dobrý den, Tino,

děkujeme Vám za recenzi a doporučení našeho obchodu. Máme radost, že zboží splnilo Vaše očekávání.

Obchod doporučuji.
    Hned druhý den po objednání mne obchod kontaktoval s tím, že židli odesílají a že ji mám do dvou dnů očekávat. Tak se také stalo. Zboží dorazilo v pořádku. Jsem velice spokojená jak s komunikací obchodu, tak s délkou dodání.

Reakce obchodu Home-nabytek

děkujeme za Váš vřelý komentář a doporučení nákupu u nás, ať jste se zakoupeným zbožím spokojená.

Kateřina, home-nábytek.cz

• Špatná komunikace, musíte se sami dotazovat a informovat
    • Zboží vám dodají smontované bezohledu na velké rozměry, že se nedá projí se sedačkou vstupními dveřmi do bytu. Nedostanete návod na montáž a tak musíte demontovat sedačku bez návodu.

Reakce obchodu Home-nabytek

Vámi zakoupená sedací souprava je v celku a v této podobě ji doručujeme zákazníkům. Z těchto důvodů není návod na montáž potřeba. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte a obraťte se na nás telefonicky či e-mailem.

U každého zboží uvádíme veškeré podrobnosti v popisku na našem e-shopu, ať už se jedná o rozměry, materiál, předpokládanou dobu dodání, atd. V případě Vaší objednávky se výroba sedací soupravy pozdržela, což nás velice mrzí.

Děkujeme za Vaší reakci na nákup u nás, nebereme recenze na lehkou váhu a vždy se zamyslíme nad tím, jak lze naše služby ještě vylepšit. Věříme, že i přes počáteční nesnáze Vám sedací souprava dobře slouží.

Kateřina, home-nabytek.cz

Hodnotím tento obchod na jedničku . Zboží jsem si objednala a chtěla jsem znát kdy bude dodáno , měla jsme to jako dárek nejpozději do konce září jsem potřebovala . Poslala jsem dotaz na e-mail a paní Špirhanzlová mi odpověděla , že udělá vše pro to , aby zboží bylo dodáno včas . Ještě to stihli o několik dní dříve :-) , zboží mi bylo dodáno domů a to v sobotu , kdy většina lidí je doma a může si zásilky převzít , nejprve mi paní zavolala den předem , abych věděla , že mi vezou stůl konferenční . Pan řidič této společnosti Home -nábytek mi donesl těžkou zásilku až domů . Děkuji doporučuji , budu objednávat další mám vyhlídnuté zboží . Přeji Vám hodně takto spokojených zákazníků Lenka Kurková .

Dobrý den, Lenko,

Váš podrobný komentář o průběhu nákupu nám udělal velkou radost a tímto Vám chceme poděkovat, že jste si našla čas na tak milé hodnocení. Těšíme se na Váš další nákup.

Kateřina, home-nabytek.cz

První nákup. Nepatrné zmatky při dopravě.

Reakce obchodu Home-nabytek

děkujeme za milý komentář a těšíme se na váš další nákup u nás.

Kateřina, home-nabytek.cz

Skvělá a rychlá komunikace. Dodání bez problémů. Nábytek odpovídá tomu, co jsme očekávali.

Dobrý den, Karle,

děkujeme vám za pochvalu. Váš komentář k nákupu nás potěšil! :)

• Super spolupráce a jednání

Reakce obchodu Home-nabytek

moc vám děkujeme za milou recenzi a doporučení nákupu u nás.

• Kvalitni poradenstvi
    • Skvela komunikace
    • Vcasne dodani zbozi dle dohody

Reakce obchodu Home-nabytek

moc děkujeme za pozitivní recenzi o průběhu nákupu u nás. Ve světě nábytku jsme jako ryba ve vodě a žádný dotaz nás nepřekvapí! :)

Krásný den

• doprava zdarma

Přes internet jsme si vybrali typ pohovky, výběr barvy látky (s fyzickým vzorníkem) a vlastní objednávku jsme provedli přímo na prodejně.

Reakce obchodu Home-nabytek

děkujeme vám za milý komentář. Až budete shánět další kousek nábytku, zastavte se, s výběrem vám opět rádi pomůžeme.