Přihlásit se a přidat recenzi

• Nízké ceny
    • Aktivační klíč nebyl doručen včas

Aktivační klíč nebyl doručen včas, trvalo to více než hodinu. Hru jsem objednal v jiném eshopu, kde bylo doručení aktivačního klíče okamžité.
    Objednávku jsem zrušil.

• Rychlé dodání kódu - po požádání cca do hodiny

Kódy funkční a vše proběhlo vcelku bez problému. Jen jsem se trochu trápil u platby ale asi to bylo kvůli tomu že brána preferuje VISU.

Provedl jsem dvě objednávky za sebou ( trochu jsem se podle recenzí bál) ale vše v pohodě. DOPORUCUJI

• 10 %

Svoji první zkušenost s obchodem bohužel nemohu doporučit.... Zakoupil jsem produkt v předobjednávce nicméně v den vydání mi nebyl doručen - prý nez důvodů technických problémů. Žádný telefonický kontakt není k dispozici, pouze chat s delší reakční dobou. Zažádal jsem o storno a vrácení platby avšak po dvou dnech peníze stále nevráceny... Místo abych mohl hrát v den vydání, tak musím čekat než se peníze vrátí.

Spokojenost ,doporučuji

• neprochází platební brána

• sortiment
    • rychlost dodání

Super obchod, nakoupím i příště

• 20 %

Zakoupil jsem produkt, klíč nebyl doručen

• Nejlevnější kódy pro Playstation Store + členství
    • Rychlé dodání

Nenašla jsem jiný e-shop, který by nabízel kódy pro Playstation levněji. Nerada platím kartou předem, ale zde bez problémů, kódy dorazily brzy.

• Přidělování klíčů není automatizované, čekal jsem 17 hodin na jeden klíč

Rychlost, bezproblémové

• doručení na email během ca. 15 minut

• vše naprosto v pořádku, bez bproblémů

• Web nic moc, ale je hlavne spise nefunkcni.

Hlavne ta vytka ke spise nefunkcnimu webu. Vse se musi opakovat, pada do chyb, refresh, vse pak dlouho trva.

• Cena
    • Instantní kód

Super ceny, chce to porovnávat

Férové jednání a rychlé vyřízení záležitosti, která byla mojí chybou (2x zaplacen jeden nákup).

Vše v naprostém pořádku

• rychlost ,zakazníc.podpora

Max. spokojenost ,doporučuji

• Cena
    • Čekal jsem až do druhého dne

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo dle očekávání a na případný další nákup se budeme brzy těšit. S případným čekáním nás určitě neváhejte kontaktovat dříve, rádi proces urychlíme, pokud to bude v našich silách.

Trochu jsem se toho bál, ale zakoupil jsem PS plus na rok a přišly mi kódy na dobití příslušné částky na PS účet a pak jsem si předplatné za dobitý kredit objednal přímo v PS, takže to funguje a pár korun jsem oproti jiným obchodům ušetřil...