Přihlásit se a přidat recenzi

Nejde platit kartou mastercard, je to normální v 21. století?

Reakce obchodu GAME SHOP

Mrzí nás, že nejde platit kartou mastercard, nicméně tohle rozhodnutí nebylo na nás, nýbrž platební bráně. Stále lze použít například platbu přímo přes banku.

fajn obchod

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo dle očekávání a na případný další nákup se budeme brzy těšit.

• Nic
    • Objednal jsem PlayStation Plus členství 12 měsíců, ale místo toho přišlo PlayStation Live Cards , které bylo za 0 Kč. Zaplacené zboží nedorazilo, telefon vypnutý, obchod nekomunikuje ani přes email. Tento obchod důrazně nedoporučuji

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den. Díky za recenzi, vše vámi popisované však uvádíme u samotného produktu. Telefon k dispozici nemáme, nevíme tedy kam voláte a píšete, k nám však určitě ne, jelikož neevidujeme žádnou komunikaci. Jediný správný email je [email protected]

• Super ceny - nejlevnější na kredit do Playstation peněženky
    • Rychlé dodání (elektronická licence)
    • Cashback přímo na e-shopu na další objednávky (věrnostní body)
    • Nelze se registrovat přes Google ani Seznam účet

Zpočátku jsem se trochu obával platby předem. Vše ale proběhlo hladce - zaplatil jsem a do 2 hodin (na webu uvedeno do 24 hodin) mi dorazily kódy do e-mailu.
    Místo 1 kódu jich dorazilo několik - celkovou hodnotou dokonce převyšovali hodnotu, za kterou jsem zaplatil - 3120 vs 3200 Kč do Playstation peněženky. Všechny kódy fungovaly bez problému.
    Můžu jen doporučit - určitě objednám znovu.

• yıkk

jjkşkb

Díky, předmětné. :)

produkty, které jsem zakoupil, ještě nebyly dodány.

Reakce obchodu GAME SHOP

Tomuhle říkáme odvaha. :)

• využita celkem slušná cena na roční předplatné PS Plus
    • předplatné je rozděleno do několika voucherů k dobití kreditu ve výši předplatného na PS Storu - tedy neaktivuje se předplatné hned (v případě prodloužení), ale jen se dobije peněženka - na druhou stranu to někdo může považovat i za výhodu, pokud nakonec kredit využije jinak ;-)

Vše Ok.

• Rychlost

• nešlo zaplatit zboží

platbu jsem zrušil,nešlo zaplatit zboží

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, komplikace nás mrzí, děkujeme za zpětnou vazbu. Prověříme, kde se stala chyba.

• Dobré a rychlé jednání

• rozmanitost, cena

• Výhodné ceny - koupil jsem PS Plus Extra výhodněji než kdekoli jinde
    • Okamžité dodání i s návodem
    • Žádnou jsem nezaznamenal

• rychlost
    • cena
    • customer service

• dobrá cena
    • jen jsem nevěděl jakou veri hry kupuji

Kupoval jsem jsem synovi Minecraft pro windows. Nevím jak se jednotlivé verze kompletně jmenují . A koupil jsem mylně Java edici . Naštěstí je to nyný od června jedno na MS Store stačí vlastnit jednu a druhá je také k dispozici . Jen by mohli být hry pro PC lépe popisovány , ale to je i JRC a jinde....

Reakce obchodu GAME SHOP

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení a zpětnou vazbu ke zlepšení.

• nejlepší ceny

• Cena
    • Komunikace

• Klíč mi přišel hned
    • 75% menší cena než u oficiálního prodejce

Klíč mi přišel hned maximální spokojenost za nízkou cenu

• Ceny
    • Rychlost dodání klíče

Skvělý obchod, do kterého se vždy rád vracím pro nové hry. Skvělé ceny a rychlost dodání klíče během pár minut.
    Jednoznačně doporučuji !