- Nízké ceny
- Aktivační klíč nebyl doručen včas
Aktivační klíč nebyl doručen včas, trvalo to více než hodinu. Hru jsem objednal v jiném eshopu, kde bylo doručení aktivačního klíče okamžité.
Objednávku jsem zrušil. -
- Rychlé dodání kódu - po požádání cca do hodiny
Kódy funkční a vše proběhlo vcelku bez problému. Jen jsem se trochu trápil u platby ale asi to bylo kvůli tomu že brána preferuje VISU.
Provedl jsem dvě objednávky za sebou ( trochu jsem se podle recenzí bál) ale vše v pohodě. DOPORUCUJI -
Spokojenost ,doporučuji
- neprochází platební brána
- sortiment
- rychlost dodání
Super obchod, nakoupím i příště
- Nejlevnější kódy pro Playstation Store + členství
Nenašla jsem jiný e-shop, který by nabízel kódy pro Playstation levněji. Nerada platím kartou předem, ale zde bez problémů, kódy dorazily brzy.
- Přidělování klíčů není automatizované, čekal jsem 17 hodin na jeden klíč
Rychlost, bezproblémové
- doručení na email během ca. 15 minut
- vše naprosto v pořádku, bez bproblémů
- Web nic moc, ale je hlavne spise nefunkcni.
Hlavne ta vytka ke spise nefunkcnimu webu. Vse se musi opakovat, pada do chyb, refresh, vse pak dlouho trva.
- Instantní kód
Super ceny, chce to porovnávat
Férové jednání a rychlé vyřízení záležitosti, která byla mojí chybou (2x zaplacen jeden nákup).
Vše v naprostém pořádku
- rychlost ,zakazníc.podpora
Max. spokojenost ,doporučuji
Reakce obchodu GAME SHOP
- Čekal jsem až do druhého dne
Reakce obchodu GAME SHOP
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo dle očekávání a na případný další nákup se budeme brzy těšit. S případným čekáním nás určitě neváhejte kontaktovat dříve, rádi proces urychlíme, pokud to bude v našich silách.
Trochu jsem se toho bál, ale zakoupil jsem PS plus na rok a přišly mi kódy na dobití příslušné částky na PS účet a pak jsem si předplatné za dobitý kredit objednal přímo v PS, takže to funguje a pár korun jsem oproti jiným obchodům ušetřil...
Reakce obchodu GAME SHOP
Nejde platit kartou mastercard, je to normální v 21. století?
Reakce obchodu GAME SHOP
Mrzí nás, že nejde platit kartou mastercard, nicméně tohle rozhodnutí nebylo na nás, nýbrž platební bráně. Stále lze použít například platbu přímo přes banku.
fajn obchod