Žárovky ledky přišly V pořádku a celkem rychlé dodání. Ale problém je , že svítí nahoru a oslňují. Dal jsem je do sanity Renault Master a oslňují i když světla sklopím až na 4 dolů. Takže jsem vyhodil 660'-kč. Děkuji za super obchod, že jsem se nechal nachytat.
- Komunikace, ceny, dodání zboží
- Nemám výhrad
Tel. čísla která uvádíte ani jedno není funkční. VELMI
- Rychlé dodání ,vynikající komunikace při vybírání produktu ,ochota a vstříctnost . Zboží dorazilo v pořádku, jednalo se o startér , který se mi nedařilo najít. Pán na telefonu vybral ten správný a už jezdím . Děkuji .
- Vše dokonalé .
Ahoj Hřib,
Děkujeme za skvělou recenzi. Těší nás, že jsme ti mohli pomoci s výběrem správného startéru a že vše dorazilo v pořádku. Naše komunikace a ochota pomoci jsou pro nás velmi důležité. Proto se vždy snažíme nalézt nejlepší řešení pro každého zákazníka. Přejeme ti hodně šťastných kilometrů a v případě potřeby jsme tady pro tebe.
cena produktů
Ahoj,
Rádi slyšíme, že jsi spokojen. Snažíme se nabízet produkty za férové ceny, které odrážejí jejich kvalitu a hodnotu. Pokud máš jakékoli další otázky, klidně nás kontaktuj, rádi ti pomůžeme.
Tím GAFA AUTO -
Dobrá cena, rychlé dodání.
Ahoj,
Děkujeme za tvoji recenzi. Snažíme se vždy nabídnout výhodné ceny a rychlé dodání. Velmi nás těší, že jsi to ocenil. Pokud budeš potřebovat něco dalšího, určitě se ozvi, postaráme se o to.
Vše super
Ahoj Andrea,
Jsme nadšeni, že všechno proběhlo podle tvých představ. Těšíme se na další spolupráci. Děkujeme za tvou skvělou zpětnou vazbu.
Rychlé vyřízení.
Ahoj Petr,
Pro nás je vždy prioritou, aby vše proběhlo plynule a bez zbytečných zdržení. Budeme se těšit na další spolupráci. Rádi sa opět postaráme, aby vše probíhalo co nejrychleji a nejefektivněji. Děkujeme, že jsi si našel čas a zanechal nám hodnocení.
Tím GAFA AUTO -
Dobrá cena a komunikace , rychlé dodání...
Ahoj Tom,
Cena, komunikace a rychlost dodání jsou pro nás velmi důležité. Je skvělé vědět, že jsi je ocenil. Snažíme se zajistit, aby celý proces probíhal co nejhlaději a nejrychleji. Pokud budeš mít v budoucnu jakékoli další požadavky nebo dotazy, určitě se ozvi.
- Noznost vyberu zbozi podle typu auta a VIN
- Noznost vyberu zbozi podle typu auta a VIN bohuzel nefunguje
- Eshop nepodporuje zaslani do cech
- Reklamace se resi zasilanim zbozi na slovensko
Poslali jine zbozi nez co jsme si vybral a nehodlaji to resit. Leda bych zaplatil postovne na slovensko a kvuli kusu za par korun. Ne tady uz nikdy
- rychlé doručení
Ahoj Michal,
Děkujeme. Rychlé doručení je pro nás prioritou, a proto nás těší, že jsi byl spokojen. Pokud máš nějaká doporučení, co bychom mohli zlepšit, určitě nám dej vědět. Věříme, že při dalším nákupu se nám podaří splnit všechna očekávání. Pokud budeš potřebovat cokoliv, jsme tady pro tebe.
- Poradili jaký díl koupit
Ahoj,
Děkujeme. Jsme rádi, že jsme ti uměli poradit při výběru dílu, a že jsi našel to, co jsi hledal. Naší snahou je vždy poskytnout správné informace a pomoci s výběrem. Pokud budeš mít jakékoli další otázky nebo potřebuješ radu, neváhej se na nás obrátit, rádi ti opět pomůžeme.
- Přijatelné ceny
- Rychlost dodání
- Velký výběr různých doplňků
- Neznám
Skvělý obchod s příslušenstvím na auta za přijatelné ceny
Ahoj Alena,
Děkujeme za tvou skvělou recenzi. Je nám potěšením, že jsi spokojena s naším příslušenstvím a s našimi cenami. Naším cílem je nabízet kvalitní produkty za férové ceny, abys měla vždy to, co potřebuješ. Těšíme se na tvé další nákupy u nás.
Tím GAFA AUTO -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Rychlé dodání, zboží bylo v pořádku,
Ahoj,
Děkujeme za tvoji recenzi. Rychlé doručení a bezproblémový stav zboží jsou přesně to, na co se zaměřujeme. Těšíme se, že jsme mohli splnit tvá očekávání.
Super
Ahoj,
Děkujeme, že sis našel čas na ohodnocení. Snažíme se, aby bylo všechno vždy super. Pokud bys náhodou potřeboval pomoci nebo poradit, jsme tady pro tebe.
Tím GAFA AUTO -
Vše v naprostém pořádku a ještě k tomu dárek.
Ahoj,
Děkujeme za tvoji recenzi. Velice nás těší, že vše proběhlo bez problémů a že tě dárek příjemně překvapil. Budeme rádi, když nás opět navštívíš, a už teď se těšíme na tvé další objednávky.
Rychlost doání zboží.
Ahoj Jirka,
Velký dík za tvou recenzi. Rychlost doručení je pro nás prioritou, protože víme, jak důležité je dostat objednané zboží včas. Těší nás, že jsme splnili tvá očekávání.
Tím GAFA AUTO -
- Velmi rychlé doručení zboží.
Velmi dobrá spolupráce i doručení zboží.
Ahoj Zdeněk,
Děkujeme za tvé super hodnocení. Velmi nás těší, že si byl spokojeni s doručením i spoluprací. Taková zpětná vazba nás motivuje být ještě lepší. Těšíme se na další spolupráci.
Tím GAFA AUTO -
Vše v pořádku, rychlé dodání.
Ahoj,
Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a rychlé doručení splnilo tvá očekávání. Pokud bys v budoucnu potřeboval s něčím poradit, neváhej se na nás obrátit.
Tím GAFA AUTO