Velmi vtricne a mile jednani.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za stoprocentní hodnocení. Moc nás těší, že jste s kvalitou květin i s našimi službami spokojený.
Budeme se těšit na příště a přeji Vám hezký den, Natálie. -
Jednoduché a spolehlivé +
kytka byla menší - květy než jsem předpokládal a navíc rychle odešla - 5 dní vydrželaReakce obchodu Florea.cz
Děkujeme za zpětnou vazbu a za Váš čas při vyplnění hodnocení.
O Vaší reklamaci již víme a velice nás mrzí, že nejste spokojený jak s kvalitou tak i velikostí květu.
Zmiňujete, že péči jste dodržovali a ani tak květiny nevydržely více než pět dní, což v pořádku není.
Rádi se s Vámi telefonicky spojíme a Vaší nespokojenost s Vámi probereme. Spokojenost našich zákazníků je pro nás velice důležitá a tak se situaci budeme rádi věnovat.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
S obchodem mám standardně velmi dobrou zkušenost, ale tentokrát bohužel musím konstatovat, že květiny, které byly doručeny, nebyly v úplně dobrém stavu. Jeden z dvou objednaných druhů byl v pořádku, ale druhý druh květu byl jednak menší, než pravděpodobně měl být (určení květu na gramy je pro laika trochu zavádějící, ale vzhledem k avizovaným 130 gramům na květ se mělo jednat o jeden z největších v nabídce; v loňském roce jsem objednala stejný druh v jiné barvě a květy byly o dost větší), ale především, listy byly povadlé, až uvadlé, a jeden květ se zcela rozpadl ještě před osazením do vázy. Tak že letos je spokojenost pouze částečná. Doufejme, že se jednalo jen o momentální lapsus.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
Mrzí mě, že jste tentokrát jste nebyla s doručením květin zcela spokojená.
Kvalitu i velikost květin kontroluje naše expedice ihned poté, co nám zboží dorazí z holandské burzy do skladu a pak i před samotným vyexpedování objednávky na adresu zákazníka.
Pokud by si při kontrole kolegyně všimly, že je něco v nepořádku, kontaktovali bychom Vás, abychom se domluvili na případné náhradě či kompenzaci za menší velikost květu.
Jelikož jsme se o Vaší nespokojenosti dozvěděli až formou tohoto hodnocení, budeme Vás kontaktovat, abychom se na vše společně podívali.
Samozřejmě nechceme, abyste měla z nákupu negativní pocit a pokud je pochybení na naší straně, určitě Vám navrhneme vhodné řešení.
Přeji Vám pohodový den, Veronika. -
Naprosta spokojenost jako vzdy. J.S.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vaší zpětnou vazbu. Těší nás, že vše proběhlo jak mělo a jste spokojený.
- Diskrétnost, přesnost v dodání
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za 100% ohodnocení našeho eshopu. Budeme se těšit na příště.
Hezký zbytek dne, Jiřina. -
- Hezké květiny
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vysoké hodnocení. Těší nás, že jste s našimi službami spokojený i květinami.
Těšíme se na Vaši příští objednávku a přeji Vám pěkný den, Jiřina. -
Doručeno přesně na den i hodinu. Velice profesionální přístup! DOPORUČUJI!
Dobrý den, Jaromíre,
děkujeme Vám za vaší zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl opět spokojený s naší službou. Těšíme se, na další vaší případnou objednávku květin.
S přání příjemného dne, Jiřina. -
Rychlost dodání, vstřícný personál
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vaší zpětnou vazbu. Jsme rádi, že doručení klaplo dle vašich představ, a že jste byl spokojený i se zákaznickou podporou.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
Pohodový nákup a bezproblémové doručení.
Dobrý den, Libore,
děkujeme Vám za vysoké hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojen jak s nákupem, tak s doručením a budeme se těšit na další objednávku.
- Vždy velká vstřícnost
- Milí zaměstnanci
- Obrovský výběr květin
- Perfektní spolupráce
Milá Florea opět moc děkuji za krásné květiny a vazbu. I když je kytice hezky uvázaná,tak jí nerada povolim,ale kytičky aspoň hezky a svobodně dýchají a o to déle mi aspoň vydrží Všichni jste skvělí a velmi svědomití. Ráda u Vás nakupuji a pak se dlouho kochám krásou květin. Přeji VÁM spoustu spokojených a věrných zákazníků. ❤️
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vysoké a 100%hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojená s vazbou kytice a že se Vám tolik líbila. Budeme se těšit na další objednávku.
Krásný den, Markéta. -
Příjemná komunikace, dobré ceny, vše proběhlo perfektně, kytka byla krásná. Spokojenost, určitě zase někdy využiji.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vysoké hodnocení plné chvály, moc si ho vážíme.
Reakce obchodu Florea.cz
jsme moc rádi, že jste spokojený s našimi službami.
Děkujeme.
Přeji pohodový den, Veronika. -
- Super doručení pochvala pro doručovatele
Reakce obchodu Florea.cz
moc nás těší, že jste spokojený zákazník a pochvalu kurýrovi s radostí předáme.
Děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu a přeji pohodový den, Veronika. -
- Rychlost dodání
- Výběr květin
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Objednání,zaplacení a tajné doručení na udanou adresu. Trochu to kazí,že lilie které jsem objednal a došli ve čtvrtek,tak do dneška kvetou jen dva květy a ostatní nic. I když dodržujeme doporučení.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený.
Lilie se plně nakvétají za cca 4-5 dní, což je i dneškem 5 dní od doručení Vaší objednávky.
Spojíme se s Vámi, abychom vše probrali.
- Nádherná kytice
- Na minutu přesné dodání
Obchod s radostí ..
Dobrý den, Dalibore,
děkujeme Vám za vysoké hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojen jak s kyticí, tak s doručením a budeme se těšit na další objednávku.
- Spolehlivost, komunikativnost
Vše dle domluvy a přesně tam kam měla zakázka dorazit.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za Vaší zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl spokojen.
Budeme se těšit na příště.
Krásný zbytek dne, Markéta. -
- Rychlé jednání.
Reakce obchodu Florea.cz
jsme moc rádi, že jste spokojený s našimi službami a jednáním.
Děkujeme.
vše v pořádku
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za recenzi. Potěšila celý náš tým.
Krásný zbytek dne, Veronika. -
Vše proběhlo jak mělo, jednoduché objednání. Poněkud dražší doručení, ale bylo to na předem stanovený čas, tak se to dá částečně pochopit.
Reakce obchodu Florea.cz
srdečně děkujeme za Vaše hodnocení a těší nás, že jste s našimi službami spokojený.
Doručení na minutu přesně je zpoplatněno 650 Kč, kde je 100% jistota, že doručení proběhne ve Vámi zvoleném čase, protože objednávce je udělena přednostní priorita a kurýr dorazí na místo s půl hodinovým předstihem, aby samotné předání proběhlo včas a v pořádku.
Přeji Vám hezký den, Veronika. -
- velký výběr
- výborná kvalita
- dobrá cena
- dokonalé dodání - skvělí dopravci, vždy úsměv, ochota - díky!
Dobrý den, Lído,
děkujeme za Vaše hodnocení a moc milá slova, jsme rádi, že jste našimi službami takto nadšená a těšíme se na další případnou spolupráci.
Přeji pohodový den, Veronika.