První objednávka a vše proběhlo v naprostém pořádku od objednávky až po doručení. Kytice vypadala ještě lépe než na obrázku což nebývá u ostatních pravidlem.
Doručení perfektní jako už po asi po páté.Děkuji. Svoboda.
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme, pane Svobodo, za krásná slova a Vaši opakovanou důvěru. Velmi si toho vážíme. Jsme rádi, že vše opět proběhlo perfektně.
Přeji Vám příjemný den, Anna -
Vše v naprostém pořádku,doporučuji a děkuji.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že bylo vše v pořádku a květiny potěšily.
S přáním hezkého dne, Anna -
Vše ok
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše doporučení a milou zpětnou vazbu.
S přáním krásného dne, Anna -
- Vstřícné a profesionální jednání, rychlé doručení
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za krásné hodnocení a Vaši spokojenost.
Jsme rádi, že doručení i komunikace proběhly podle Vašich představ.
Hezký den, Anna -
Jsem velice spokojen
Krásná kytice, báječné dodání
Paní na telefonu, něco jsem opravoval, velmi vstřícná a příjemná.
Hodnocení 10 z deseti!Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za tak milé hodnocení – vážíme si toho, že jste si našel čas napsat nám, a ještě víc nás těší, že jste byl spokojený od začátku až do konce.
S přáním krásného dne, Anna -
Všechno bylo super, v naprostém pořádku.
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše milá slova. Jsme rádi, že bylo vše podle Vašich představ, a budeme se těšit zase příště.
S pozdravem, Veronika. -
Dobré
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za recenzi. Těší nás, že jste byla spokojena.
Přeji Vám příjemný den, Veronika. -
Nejlepší obchod s květinami.
Řidici milý a květiny dlouho vydrží.Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše krásná slova Velmi si vážíme pochvaly – ať už směrem ke květinám, nebo k našim kurýrům.
S přáním krásného dne, Anna -
Komunikace skvělá. Objednala jsem 50ks růží vel. M a přijely včas. Květy růži byly sice menší, ale za to vydrží. Jsou ve váze 5 dní a stále hezké.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za milé hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že doručení proběhlo v pořádku a růže Vám dělají radost i po několika dnech.
S přáním krásného dne, Anna -
Odchlá, po 4 dny na vyhozeni.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že květiny nesplnily Vaše očekávání.
Na všechny květiny poskytujeme 72 hodinovou záruku a pokud by k jakémukoli problému došlo, jsme tu pro Vás na zákaznické lince každý den.
Budeme Vás kontaktovat, abychom situaci společně dořešili.
Příjemný den, Veronika. -
Vynikající e shop s výbornými zaměstnanci a produkty.
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za milé hodnocení. Vážíme si Vaší spokojenosti i důvěry a budeme se těšit na další objednávku.
S přáním hezkého dne, Veronika. -
Děkuji
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení i za to, že jste si u nás objednal. Jsme rádi, že jste byl spokojen.
Hezký den přeje, Veronika. -
- Nevím, co přijde a když dorazí koště jako mně, už se s tím nedá nic dělat.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za zpětnou vazbu, i když nás mrzí, že jste nebyl spokojen.
Zákazníkům se snažíme vždy poskytnout co nejpřesnější představu, jak bude jeho květina vypadat díky fotkám na našem webu, které jsou vyfocené přímo v našem fotoateliéru a k objednávce nabízíme také možnost fotografie po uvázání kytice-této služby jste nicméně nevyužil.
Bohužel bez fotografie květin po doručení těžko zpětně posoudit jejich stav, ale i přesto jsme se s Vámi domluvili na řešení celé situace, které jste si vybral jako nejvhodnější.
Květiny jste nepřebíral osobně, ale personál hotelu, kam jste si je přál doručit. Chápeme, že pokud kytice nevypadala dle Vašich představ, tak jste zklamaný a proto se snažíme zklamání z doručení květin napravit, jak jen to je možné.
Příjemný den, Veronika. -
- Dovoz domů
Reakce obchodu Florea.cz
velmi děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.
Přeji pohodový den, Veronika. -
+ Spokojenost s dodáním i s cenou v akci
- šlo by vylepšit: 1) růží nebylo 100, ale 99 (nepodstatný detail) 2) možnost nastavení alespoň nějakého časového okna pro dodání - to je hodně důležitéReakce obchodu Florea.cz
děkujeme za zpětnou vazbu.
Co se týče času doručení – chápeme, že by přesnější časové okno mohlo být pohodlnější. Květiny ale rozvážíme po celé ČR v jeden den, a proto je doručení naplánováno v rámci celého dne. Abychom to zvládli logisticky a květiny byly stále čerstvé, zatím jinou možnost nabídnout nemůžeme.
Spojíme se s Vámi, abychom vyřešili odlišný počet květin.
Věříme, že i přesto udělala kytice radost. -
velmi malý objem
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste nebyl s kyticí spokojen. O Vaší nespokojenosti jsme bohužel nevěděli. Dotazník který zasíláme zůstal nevyplněn.
Kytici jste si osobně přebíral v Křimicích. Pokud se Vám nezdála v pořádku, bylo možné ji na místě nepřevzít a kolegyně by Vám ráda nabídla jinou variantu.
Na všechny květiny poskytujeme záruku 72 hodin. Kdykoliv je Vám k dispozici i naše zákaznická podpora. V nejbližší době Vás budeme kontaktovat, abychom situaci dořešili.
Přeji Vám krásný zbytek dne, Jiřina. -
- Vse super jako vzdy
Reakce obchodu Florea.cz
velmi si ceníme Vaší recenze. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání.
Přeji pohodový den, Jiřina. -
- Líbilo se mi, že na webu i při osobním předání bylo podrobně vysvětleno, jak se o kytici starat, aby vydržela co nejdéle.
- Nejlepší cena na trhu za pěknou kytici 100 růží.
Čekala jsem, že 100 růží vytvoří větší objem kytice. Kdyby byla kytice s většími mezerami, mohla by být košatější. Nedávno jsem viděla kytici 80 karafiátů zapíchaných do zelené hmoty v koši a celek byl 2x větší, než kytice 100 růží. Tak to nabízím jako tip. Jinak květiny byly pěkné, čerstvé a odpovídaly velikostí stonku popisu.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za detailní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste ocenila jak přiložené informace o péči, tak kvalitu květin i naši cenovou nabídku.
Zároveň moc děkujeme za zajímavý tip – prezentace kytice v aranžovací hmotě může opravdu vytvořit jiný dojem objemu a je to inspirace, kterou si určitě poznamenáme. Co se týká našich růží, snažíme se udržet přirozený tvar vazby, ale chápeme, že každý zákazník má trochu jiná očekávání i vkus.
Ještě jednou díky, že jste si našla čas napsat nám své dojmy.
Přeji Vám krásný den, Jiřina. -
- Perfektní služby i produkty
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše milá slova. Těší nás Vaše spokojenost.
Přeji hezký den, Jiřina.