Super rychlé jednáni i dodáni
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Jsme moc rádi, že jste byl spokojený s rychlostí doručení i vyřízením objednávky. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
- Přítelkyně říkala, že kurýr byl děsně milý
- Květiny byli v dobrém stavu
- Žádná snad není
Maximální spokojenost...
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za skvělou recenzi. Moc nás těší, že přítelkyně byla spokojená a kurýr udělal dobrý dojem. A jsme rádi, že i květiny dorazily v pořádku. Taková zpětná vazba nás opravdu potěší. Budeme se těšit na příště.
Příjemný zbytek dne, Jiřina. -
- Nádherné kvety
- Super komunikácia
- Možnosť sledovať kuriéra
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojený s květinami, komunikací i možností sledování kurýra. Těší nás, že vše proběhlo podle očekávání.
Hezký den přeji, Jiřina. -
- Nádherné růže za super cenu, nakupuji zde pravidelně
- Trochu motačka po tom tankodromu, než to člověk v tom areálu najde, ale ok. Navigace vás občas pošle do nesmyslného vjezdu, tak se radši řiďte cedulema
Za mne super
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za milé hodnocení a také za upozornění k navigaci – souhlasíme, že areál umí být trošku mátoucí. Cedule jsou jistější cesta. Jsme rádi, že jste s květinami spokojený a těší nás, že se k nám pravidelně vracíte.
Hezký den přeji, Jiřina. -
- Vše je skvělé
Nic
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za milé hodnocení. Budeme se těšit na další objednávku!
S přáním krásného dne, Barbora. -
- Výborná komunikace, vstřícnost. a spolehlivost.
- ---
Personál obchodu byl milý, ochotný a vstřícný.
Květina byla doručena spolehlivě ve smluveném termínu a ve vynikajícím stavu.Reakce obchodu Florea.cz
Dobrý den, Drahomíro,
moc děkujeme za Vaše milá slova. Těší nás Vaše spokojenost.
Přeji krásný den, Simona. -
- docela fajn služba...díky a ní...
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen a naše služba Vám přišla fajn. Budeme se těšit, že Vám uděláme radost i příště.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
OK
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že bylo vše v pořádku.
Příjemný zbytek dne, Jiřina. -
- Rychlé a seriózne jednanie
Dobrý den, Tomáši,
děkujeme, že jste nám napsal – velmi si vážíme Vašeho hodnocení a těší nás, že jste byl spokojený s rychlostí i jednáním.
Hezký den přeji, Veronika. -
Velmi profesionální . Od objednávky až po dodání vše na velkou 1. Velká spokojenost
Dobrý den, Vlaďko,
moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že u Vás vše proběhlo hladce a že jste s našimi službami takto spokojená.
Hezký den přeji, Veronika. -
- Ochota rychlost spolehlivost kvalita květin
Dobrý den, Heleno,
moc děkujeme, že jste si udělala čas na zpětnou vazbu. Velmi si vážíme Vašich slov o kvalitě květin i spolehlivosti – taková pochvala nás vždy potěší a motivuje.
Vynikající přístup kurýra. Miloš Jakubíček 608 880 011
Dobrý den, pane Jakubíčku,
moc děkujeme za milé hodnocení i pochvalu pro kurýra – určitě ho potěší, že jeho přístup nezůstal bez povšimnutí. Vážíme si toho, že jste si našel čas na zpětnou vazbu.
Hezký den přeji, Veronika. -
Naprostá spokojenost. Kurýr moc milý.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši krásnou recenzi.
Máme radost, že jste byla spokojená a že doručení proběhlo příjemně.
S přáním krásného dne, Anna -
- Přesná domluva, velmi milé doručení
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že vše klaplo podle domluvy a doručení proběhlo příjemně.
S přáním krásného dne, Anna -
Doručeno v pořadu a ve smluveném termínu.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a milá slova.
Jsme rádi, že doručení proběhlo podle domluvy a vše bylo v pořádku.
S přáním krásného dne, Anna -
Prostory pro vydej kvetin byli celkem hezke.... nicmene prijezd je dost komplikovany a ne zrovna dobre oznaceny.
Jedete do mista, ktery vubec nepusobi dobre...spatna cesta, kolem spise rozboreniny...Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaše hodnocení i upřímnou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám výdejní prostor líbil, a zároveň nás mrzí, že příjezdová cesta nepůsobila dobře. Bohužel okolí nemáme plně ve své správě.
S přáním krásného dne, Anna -
Srozumitelnost, vstřícnost, pohotovost, zkrátka super
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za milé hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojená. Těšíme se na další objednávku.
- Profesionální pristup
Dobrý den, Pavle,
děkujeme za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste ocenil náš profesionální přístup – děláme vše pro to, aby byl každý zákazník spokojený.
- ochota a vstřícnost
S tímto obchodem jsem spokojena
Dobrý den, Ireno,
děkujeme Vám za hezké hodnocení a milá slova. Jsme rádi, že jste s námi spokojená a oceňujete ochotu a vstřícnost – to nás moc těší.
Vše kvalitní
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme, že jste si udělal čas na hodnocení. Jsme moc rádi, že Vám květiny přišly kvalitní – přesně o to se každý den snažíme.
Hezký den přeji, Veronika.