Vše OK.
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
Příjemný zbytek dne, Jiřina. -
Květiny jsem chtěl dovézt 26.nebo 27.10.,možné to bylo až 28.10.2024
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, že doručení nebylo možné v požadovaných termínech 26. nebo 27. října. Tyto dny spadaly na víkend, kdy bohužel nedoručujeme, protože naši kurýři si užívají zasloužený odpočinek. Doručení probíhá pouze ve všední dny.
Hezký zbytek dne, Jiřina. -
Velice profesionál a doručení podle dohodnutého termínu
Dobrý den, Blanko,
moc Vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že doručení proběhlo podle dohodnutého termínu a že jste ocenil náš profesionální přístup.
Hezký zbytek dne, Jiřina. -
- vše ok jako vždy
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za skvělé hodnocení. Je skvělé číst, že s námi máte opakovaně dobré zkušenosti.
Těšíme se, až Vám budeme moci opět nabídnout své služby.
Za celý tým Florea Vám přeji pohodový den, Kamila -
- Dobře si rozmyslete co si objednáte. I růže velikosti M jsou opravdu malé. Videa na stránkách klamou. Příště si radši zase nechám kytku uvázat v zahradnictví.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za zpětnou vazbu a je nám líto, že kytice nesplnila Vaše očekávání. Velikost květů uvádíme u každého produktu, aby si zákazník mohl udělat jasnou představu o jejich rozměrech, a k dispozici jsou také videa, která pomáhají lépe přiblížit reálnou velikost květů. Vámi zvolená velikost M má výšku květů kolem 3–4 cm, což se odráží i v nižší ceně.
Rovněž bychom rádi doplnili, že kytice je standardně vázána zlatou stuhou, která je zdarma součástí dárkového balení. Pro zájemce nabízíme také možnost výměny, za prémiovou stuhu, ve třech různých barvách.
Nabízíme i možnost objednat fotografii kytice předem – snímek hotové kytice je pak odeslán do e-mailu ihned po jejím uvázání, aby si zákazník mohl být jistý, že výsledek odpovídá jeho představám.
Chápeme, že květiny mohly působit jinak, než jste očekával, proto jsme Vám nabídli možnost vrácení kytice a vrácení částky. Tuto možnost jste odmítl, ale stále nám záleží na Vaší spokojenosti, a proto Vás budeme kontaktovat telefonicky, abychom případně našli jiné řešení.
Děkujeme za příležitost ke zlepšení a rádi bychom situaci vyřešili k Vaší spokojenosti.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
- Krasne růže i karafiaty
Hrozně záleží na tom, co pošlou ze zahranici, nyní to bylo naprosto v poradku a minulý týden růže krasne a karafiát ne. Vůbec nerozkvetly. Z 20 jen 2. Obchod se se mnou vyrovnal.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste nyní spokojena s růžemi a karafiáty, a omlouváme se za minulou zkušenost. Vážně si ceníme Vaší důvěry a toho, že jste nám umožnila vše vyřešit.
Těšíme se na Vaši další objednávku.
Krásný den, Anna -
Velm komunikativní kurýr č.24
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za milou zpětnou vazbu, jsme rádi, že doručení klaplo v pořádku a že jste spokojený s naším kurýrem.
Pochvalu předám jak nadřízenému kurýra, tak i přímo kolegovi, který květiny doručoval, určitě ho potěší.
Hezký den, Veronika. -
Skvělá a rychlá komunikace.
Reakce obchodu Florea.cz
moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla spokojená s naší komunikací. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
- výběr, rychlost
- akce
napiště kdy je poslední hodina den předem na objednávku "někam" viditelně
Dobrý den, Václave,
moc Vám děkujeme za Vaši milou recenzi a pochvalu za výběr, rychlost a naše akce. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem spokojený.
Vážíme si také Vašeho podnětu k lepšímu zobrazení informace o poslední hodině na objednávku – určitě se zamyslíme, jak to udělat co nejvíce viditelné. Vaše zpětná vazba je pro nás cenná, pomáhá nám neustále zlepšovat naše služby.
Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na další objednávku.
S přáním krásného dne, Anna -
- rychlost
- profesionální přístup
- velký výběr květin
Dobrý den, Pavle,
moc Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste ocenil náš přístup. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
Hezký den, Veronika. -
- Rychlé, spolehlivost
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za milé hodnocení s plným počtem hvězd, jsme rádi, že jste spokojená a nákup proběhl dle Vašich představ.
Příjemný den, Simona. -
- Merci
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za hodnocení, jsme rádi, že jste s námi spokojený.
Krásný den, Simona. -
Doporučuji, velmi příjemné a ochotně jednání a vždy doručeno včas
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za hodnocení s plným počtem hvězd, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená a budeme se těšit na další případné objednávky.
Krásný den, Simona. -
- Velký výběr moderních kytic v přívětivé cenové relaci
- Obchod kvalitně komunikuje v průběhu celé obchodní transakce
- Balení kytku velmi dobře chrání
- Není to nevýhoda, ale podnět ke zlepšení, doporučuji přidat v popisu kytice kromě výšky rostlin i přibližný průměr kruhu v horní části v kompaktním zabaleném stavu (případně i v rozbaleném/uvolněném stavu, ale kompaktní stav je důležitější pro lepší představu skutečného vzhledu), kdyby byl tento rozměr uveden zvolila bych jiný poměr délka x obvod.
- Další podnět stuha, která byla v pevném balení kytice, by měla být při balení pečlivě vysunuta nad úvaz, aby při přepravě/dočasném uskladnění kytice, kdy je ve vodě nedošlo k namočení stuhy. Ještě lepší by bylo stuhu v samostatném sáčku jen přiložit, čím by se nijak nepoškodila/neskrčila/nenamočila.
Děkuji za hezkou kytici, která potěšila, určitě nákup zopakuju v případě potřeby :)
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za hodnocení, jsme rádi, že jste spokojená, budeme se těšit na další případné objednávky.
Pokud byste si přála změřit průměr kytice, stačí nám to uvést do poznámky k vazbě při vytváření objednávky, nebo nás
můžete kontaktovat na naši zákaznické lince, kdy se spojíme s kolegyněmi v expedici, které Vám průměr kytice rádi změří. Pokud si budete při další objednávce přát dát stuhu bokem, stačí nám to dát vědět, rádi Vám ji doručíme společně s kyticí zvlášť. Vždy rádi vyhovíme přáním zákazníka, pokud je to možné.
Krásný a pohodový den, Simona. -
- Objednávkový proces ok
- Špatná kvalita květin
Po 5 dnech je 50 růží ze sta off. Podotýkám, denní výměna vody…
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Mrzí nás, že růže nesplnily vaše očekávání, a vážíme si, že jste nás na to upozornil. Velmi rádi se s vámi spojíme, abychom vaši zkušenost blíže probrali a našli vhodné řešení.
Krásný den, Anna -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Uzasneeee skvělá komunikace perfektní doprava ochota a milé jednání dopravce vše super
Obchod je skvělý a lidé ochotni
Dobrý den, Heleno,
Vaše doporučení nás velmi těší a budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
Hezký víkend, Veronika. -
- Rychlost a kvalita
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za skvělé hodnocení. Velmi nás těší, že jste s našimi službami spokojen.
Budeme se těšit, až Vám je budeme moci znovu nabídnout.
Za celý tým Florea Vám přeji hezký den, Kamila -
- Velký výběr květin
- Po zrušení mé objednávky mě byla po 5 dnech nabídnuta kytice růží s dovozem druhý den jako kompenzace za problém s doručením mé objednávky.
Časy doručování