Úžásný eshop,krásné růže
Reakce obchodu Florea.cz
velice si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme velice rádi, že jste byl spokojen. Budeme se těšiti na další objednávku.
Krásný den, Adéla. -
Perfektní zboží i přístup ze strany kurýrů i dispečinku !!! Vždy vyhoví jak jen mohou !!!
Dobrý den, Jiří,
děkujeme Vám za vysoké hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený, jak ze strany kurýrů, tak i co se týče výběru zboží. Budeme se těšit na případnou další objednávku.
Přeji krásný den, Simona. -
- Perfektní kvalita zboží
- pozdě se dozvíte, kdy zboží doručí :-(. Jako česká pošta - máte domácí vězení.
Reakce obchodu Florea.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojeni s kvalitou zboží.
Tím, že objednávky jsou z celé republiky, není možné dopředu předvídat v kolik hodin kurýr bude na konkrétním místě. Standardně doručujeme v rozmezí 8 -19 hodin.
Čas je po vypracování tras automaticky zaslán. V SMS je i kontakt na kurýra. Změna adresy je možná v rámci 5 km od původní adresy, v rámci jednoho města (kromě Prahy a Brna) a nebo na trase kurýra.
Nabízíme také službu doručení na přesný čas, kterou lze zakoupit za 650,-
Hezký den, Adéla -
Nakupovala jsem už podruhé a byla jsem až na malé vyjímky spokojená
Dobrý večer, Pavlíno,
děkujeme za vysoké hodnocení a jsme rádi, že až na detaily jste spokojená.
Přeji Vám pohodový večer, Veronika. -
- Florea.cz je skvělá!
- Výborná komunikace, vyskytne-li se nějaká nejasnost, zavolají a vše vyřeší
Florea.cz nabízí i stabilizované růže, které mají tu výhodu, že se o ně není nutno starat, neuschnou, než se vrátíte z dovolené :-) a ve váze vypadají dobře. A kytice živých růží s asparagusem v červené ratanové podložce dělá radost a parádu na stole už 11 dní. Díky.
Reakce obchodu Florea.cz
srdečně Vám děkujeme za moc milé hodnocení.
Těší nás, že jste s našimi službami takto spokojená a hlavně, že květiny dělají dlouho radost.
Přeji Vám pohodovou neděli, Veronika. -
- Extra rychlé doručení s možností on-line sledování, perfektní komunikace, jednoduché objednání, velký výběr, skvělé ceny
- NIC
Super obchod, velká spokojenost se službami. Určitě znova využiji
Dobrý den, Heleno,
jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojená, Vaše pochvala je pro nás tou největší odměnou za naši práci.
Těšíme se na další spolupráci.
Hezký víkend, Veronika. -
- Velký výběr kvetin
Dobrý den, Růženo,
děkujeme Vám za plný počet hvězd. Jsme rádi, že jste s námi spokojená a můžete si vybírat z velkého sortimentu květin.
S přáním krásného dne, Simona. -
- Komunikace
- Ceny
- Krásné květiny
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený a nákup proběhl v pořádku. Budeme se těšit, na případnou další objednávku květin.
Krásný zbytek dne, Simona. -
- Po vyfocení květiny jsem si doobjednala doplnění květiny, komunikace s obchodem skvělá, kytici hned doplnili a znovu vyfotili. Nádhera. Dovoz na místo určení bez problémů a včas.
Komunikace, estetika, cena i doručení bezvadné. Super obchod. Za lidovku.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za vysoké hodnocení a milou zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená. Budeme se těšit na případnou další objednávku.
Přeji krásný den, Simona. -
Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Hodnotenie bolo napísané konkurenčným obchodom.
- možnost konzultace s operátorkou, hodnotím jako výhodu
Dobrý den, Radomíre,
děkujeme Vám za plný počet hvězdiček. Moc nás těší, že jste s našimi službami spokojený.
Těšíme se na Vaši příští objednávku a přeji Vám pohodový den, Natálie. -
vše bezproblémové
Dobrý den, Petře,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že objednání i doručení proběhlo bez problému.
S přáním hezkého dne, Natálie. -
kytka krásná. Bohužel již druhý den růžičkám na okraji kytky začaly padat hlavičky.
Stabilizované růže 4ks přišly v krabičce, nevím jak rozdělit 4 lidem, pouze jedna krabička??? Asi se počítá, že se do bude dávat jednomu člověku.
Jinak byla moje mamka k 70. narozeninám překvapená. :-)Reakce obchodu Florea.cz
Dobrý den, Andreo,
děkujeme Vám za vaší zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byla s doručením květin spokojená.
Na kvalitě a čerstvosti si vždy zakládáme a spokojenost zákazníků je pro nás to nejdůležitější. Květiny by určitě měly vydržet čerstvé déle než do druhého dne, pokud se dodrží péče o ně.
Na veškeré květiny poskytujeme záruku 72 hodin. Vždy druhý den po doručení květin zasíláme hodnocení spokojenosti na email. Bohužel se nám od Vás nevrátil vyplněný a nedostali jsme ani žádnou jinou zpětnou vazbu, proto jsme se Vaší nespokojenosti nemohli věnovat dříve.
Co se týče stabilizovaných růží, zakoupila jste si krabičku 4ks, tak jak ji nabízíme na našem webu. Tu samozřejmě lze otevřít a růže rozdělit. Jen je třeba tak učinit za takových podmínek, aby to nenarušilo kvalitu stabilizované růže: https://www.florea.cz/blog/jak-pecovat-o-stabilizovane-kvetiny.
Rádi se s Vámi telefonicky spojíme a vše s Vámi probereme.
Přeji hezký den, Markéta. -
Opakovaně zde nakupuji. Oceňuji široký výběr květin, rychlé a spolehlivé dodání a kvalitní květiny, které odpovídají těm na obrázku
Dobrý den Martine,
děkujeme za milou recenzi s vysokým hodnocením. Jsme rádi, že jste spokojený a objednáváte pravidelně. Budeme se těšit na příští objednávku.
S přáním krásného dne, Simona. -
zkušenosti mám dobré
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za Vaší milou zpětnou vazbu a vysoké hodnocení.
Těší nás, že jste spokojená s s naší službou, a vše vyšlo dle Vašich představ.
Krásný zbytek dne, Veronika. -
- přehledný internetový obchod
- výborná komunikace
- květiny vozí přímo kurýr firmy, takže 100% v domluvený den
- květiny jsou ve tmě a chlazené, takže doručeny vždy čerstvé (rozkvetou vám až doma)
- možnost sledovat kurýra na mapě, takže víte, kdy budou květiny doručeny
Pokud chcete vždy pěkné a čerstvé květiny a mnoha výhodami, jako je vlastní kurýr, možnost sledovat, kde se právě kurýr nachází atd., pak obchod Florea.cz vřele doporučuji!
Dobrý den, Nicole,
velmi Vám děkujeme za tak milou recenzi. Všechny nás moc potěšila.
Budeme se těšit na příště!
Krásný den, Markéta. -
- S obchodem jsem velmi spokojena.Dodání proběhlo v pořádku včetně poučení. Velmi profesionalní přístup celého týmu.Doporučuji.
Dobrý den, Ivo,
děkujeme Vám za krásnou recenzi a milá slova. Potěšila celý náš tým. Budeme se těšit, na případnou objednávku květin.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
Vše proběhlo v pořádku.
Dobrý den, Eliško,
moc Vám děkujeme za vysoké hodnocení, jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojená.
Přeji pohodový den, Veronika. -
Vlastní doprava s milou obsluhou, instrukce pro udržování květiny
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za plný počet hvězd, máme radost, že jste s objednávkou spokojený.
Krásný den přeji, Simona. -
- Spolehlivost
- Vždy slušný kurýr
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a vysoké hodnocení. Těší nás, že jste spokojený. Těšíme se na příští nákup.
S přáním hezkého dne, Simona.