rychlé doručení

• Rychlost dodání
    • Výhodná cena zboží
    • Doprava zdarma
    • Komunikace se zakaznikem

• Vše rychle, bez problémů.

V pohodě, vše v pořádku.

Co jsem chtěl jsem dostal, a dostal jsem to brzy :-)

Vše v pořádku

Super obchod

• Skvělé ceny, bleskurychlé dodání, perfektní balení. Nakupuji opakovaně a s radostí. Oceňuji výhody pro registrované zákazníky.

Dobrá komunikace, široký sortiment a k tomu jsem měla dopravu zdarma. Jsem spokojená i s kvalitou zakoupených výrobků.

První nákup, vše v pořádku

Dobrá cena.

• Rychlost vstřícnost
    • -

• Rychlé dodání zboží pěkné a za přijatelnou cenu

Vše v pohodě

• Kvalitní koření (velmi chutné a intenzivní, čerstvé)
    • Dobrý výběr
    • Poradili s výběrem
    • Informovanost

Na blogu fajnovinky.cz jsem našel článek o cukrovce, kde popisují toto téma a objednal jsem doporučené byliny. K tomu sirupy na kašel a výběr různého koření na ochutnání. Chválím zejména červený pepř, který má intenzivní chuť a je čerstvý. Během 3. pracovních dní jsem měl balík na zásilkovně.Tento prodejce ví co prodává a rozumí tomu, dokáže také poradit vhodnou kombinaci bylin. Spokojenost, doporučuji.

Objednala jsem si 1kg drahých kamenů. Místo nabízené velikosti mi přišla milimetrová drť.

Reakce obchodu FAJN Byliny

Pokud jste dostala něco jiného než jste si objednala, tak jste měla objednávku reklamovat. Nevylučuji, že jsme se mohli splést a poslat vám něco jiného. To už bohužel nezjistíme, kamerové záznamy ze skladu z poloviny prosince už jsou smazané.
    Zboži jste obdržela před Vánocemi a všude jsme měli napsáno, že reklamace a odstoupení od smlouvy prodlužujeme ve vánočním čase oproti zákonné 14 denní lhůtě až do 15. ledna 2023
    Žádnou reklamaci jste nepodala, nenapsala jste nám ani, že nejste spokojená. A až po měsíci od dodání zboží napíšete na Heureku negativní hodnocení i když e-mail s dotazníkem jste dostala už na konci prosince.. Tím jste sice naší firmě uškodila, ale sobě nepomohla. Kdybyste podala reklamaci, mohli jsme ji vyřídit k vaší spokojenosti.

Jaroslava Koudelová - majitelka e-shopu

• nejlepší cena
    • rychlost
    • spolehlivost
    • osobní přístup

Vše OK

• Velký výběr
    • dobré ceny
    • akce na dopravu zdarma

• Vše funguje jak ná

• Skvělý obchod
    • nic

Skvělý obchod se skvělými produkty