- příjemná komunikace,
- dobré ceny,
- rychlost odeslání,
- kvalita výrobků
- výběr
Mám velice dobrou zkušenost s obchodem. Nebyla mi jasná z fotek jedna věc ohledně čajového servisu a paní mi ten samý den, co jsem jí požádala o radu, poslala jí nafocené fotky, abych viděla co a jak. Moc příjemná komunikace a starost o zákazníka.
vše v pořádku
Rychlé dodání, kvalitně zabalené zboží. Děkuji
DOPORUČUJI
- rychlé dodání
- Velký výběr, rychlé dodání.
Vše ok a super rychlé.
ok
vše proběhlo standardně, jsem spokojená
Děkuji za nevídanou vstřícnost a profesionalitu se kterou jsem se setkala při odesílání objednaného sortimentu. Zvláště v dnešní doběs úctou.AŠ.
- Špatný výběr dopravce PPL - pozor! ani se nepokusí doručit na adresu.
Vaše zboží perfektní.
Reakce obchodu FAJN Byliny
Stížnost na řidiče PPL jsme předali dopravci. Obrželi jsme odpověď, že porušení pravidel s řidičem řešil. Takže se nebojte napsat nám , když dopravce nedoručuje dobře. Má to smysl, viz odpověď z PPL:
Vážená paní,
reaguji na Vaši stížnost ohledně doručování zásilky č. 40393652402.
Dle statusu v interním systému byla zásilka uložena na výdejní místo PPL Parcelshop a neproběhl řádný pokus o doručení na uvedené adrese doručení. Za danou skutečnost se Vám jménem společnosti PPL omlouvám.
Protože se jedná o pochybení řidiče, byla Vaše stížnost zaznamenána a předána kolegům z příslušného doručovacího depa, aby byl pan řidič poučen o správných postupech při doručování a tato situace se v budoucnu neopakovala. Řidič byl rovněž poučen o slušném chování při doručování zásilek. Věřím, že se podobná situace již nebude opakovat.
Paní Koudelová, děkuji Vám za zpětnou vazbu, která nám pomáhá zlepšovat naše služby.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
....... Lenka
Specialista zákaznické péče -
- Rychlé dodání zboží.
- Rychlé odeslání
- Skvělá komunikace
- Ukázkové vyřízení reklamace
V eshopu Fajnbyliny jsem si objednala etno batůžek, bohužel jsem měla opět smůlu na vadný kus (u obdobného produktu se mi to již v minulosti stalo na jiném eshopu).
Eshop se mnou ale rychle a ochotně vyřídil reklamaci. Obzvlášť oceňuji milou komunikaci pana Václava.
Zkušenost s eshopem tak mohu hodnotit kladně. -
- příznivá cena
- Dlouhá doba dodání.Monini
Reakce obchodu FAJN Byliny
Objednáno 11.4.
Odesláno 13.4.
Do dnešního dne (18.4.) balíček nedorazil na výdejní místo, zjistili jsme to až z této negativní recenze.
Doporučuji tedy když vidíte v trasování balíčku, že není do 48 hodin tam kde má být, kontaktujte nás.
Tím, že po týdnu napíšete negativní recenzi, dodání neurychlíte. -
- rozumne ceny
- akcie doprava zadarmo
- zla (ziadna) komunikacia
- obchod predava tovar, ktory nema na sklade (bez upozornenia)
- dodanie tovaru "skladom" trvalo 19 dni
Vsetok objednany tovar bol oznaceny ako skladom.
24.3.- objednavka
29.3.- pokusil o tel kontakt - robot mi oznamil, ze tel. cislo nedvihaju. Tak som ich kontaktoval cez web s dotazom na stav objednavky. Odpoved ziadna.
31.3.- Vyzdvihol som si balicek a zistil, ze je nekompletny. Bola v nom poznamka, ze 1 polozku poslu samostatne (ziadne ospravedlnenie/ blizsie info kedy, preco...)
11.4. Dorucena komplet objednavka.Reakce obchodu FAJN Byliny
Ano, stalo se, že z devíti položek v objednávce nám jedna chyběla.
Z objednávky v hodnotě 1279 Kč chyběl éterický olej za 112 Kč, měl být skladem, ale nebyl, stala se chyba ve skladu.
Aby zákazník nemusel čekat na naskladnění, odeslali jsme mu zbytek objednávky se vzkazem v balíku, že chybějící položku pošleme ihned po naskladnění na naše náklady. Mysleli jsme si, že to ocení.
Pan Kadaši píše, že mu robot oznámil, že telefonní číslo nezdviháme a dodání zboží trvalo 19 dní. Správnější by ale bylo napsat, že prostě volal v době kdy jsme byli zaneprázdněni a hovor spadl do hlasové schránky, v nahrané hlášce není ani slovo o tom, že bychom trvale "nezdvihali" telefon. A 19 dní trvalo dodání jedné položky z devíti.
Je to chyba, uznávám. Chybu udělá občas každý, snažili jsme se ji napravit, ale nedopadlo to dle představ zákazníka.
Jaroslava Koudelová - majitelka -
Vse OK, jen mi neprisla zprava o potvrzeni objednavky.
Zboží jsem si vybrala, zaplatila. Vše proběhlo rychle, bez problémů. O stavu doručení baličku, jsem byla informovaná.