Nulová komunikace i přes opakované snahy se s eshopem spojit e-mailem...bez reakce. Zboží jsem objednala 9.12. a dnes je 20.12. a nemám ani peníze, ani zboží, které mělo být použito jako vánoční dárky.
Peníze v prdeli a zboží nikde
- vstřícnost,ochota poradit,, rychlé vyřízení objednávky a dodání
Vše je vždy v pořádku.
- Kvalita
- Komunikace
- Dobrý výběr
- Vždy dobře poradí s výběrem
- Fajn blog :)
Kupuji zde vyloženě koření, které sám používám. Občas však pořídím také bylinky, tinktury a sirupy, které buď daruji nebo užívám, když zrovna potřebuji. Zatím jsem s obchodem velice spokojen - operátor na telefonu vždy dobře poradí a paní Jarka je odbornice a umí opravdu dobře poradit s výběrem vhodných bylinek. Doporučuji.
Skvělý zákaznický servis. Potřebovala jsem změnit doručení do Zásilkovny. Velmi ochotně mi pomohli a můj problém efektivně vyřešili a navíc byli vstřícní a lidští. Děkuji !
- Velký sortiment bylinných přípravků
Jsem spokojená, vyberu si na co potřebuji, i mají svého průvodce bylinkami na co jsou vhodné. Za mě super.
Ocenila bych i údaje na co vše bylinky působí přímo na e-shopu, ale to bohužel nemohou uvádět kvůli legislativě. -
- Rychlost dodání,kvalita zboží
Objednávka vyřízena obratem,prostřednictvím Zásilkovny dodávka během několika málo dní.
- dostupnost
- Vše přišlo v pořádku, skvěle zabalené
Rychlý, bezproblémový
Zásilka doručena v pořádku.
- Obchod komunikuje...
- zezačátku trochu nedorozumění,ale obchod měl snahu o kladné řešení.
- Mé poděkování za včasné doručení o které jsem požádala
- Napsala bych právě ta unáhlená reakce na mé zeptání se pána na telefonu,kdy přibližně mi přijde balíček.Pán se mnou komunikoval podrážděně(snad to bylo tím předvánočním vytížením),ale později se vše urovnalo a pocítila jsem snahu mi vyhovět a za to díky.
- vyřízeno rychle a kvalitně,spokojenost
- Rychlost dodání
- Dobrá komunikace obchodu
Rychlé doručení
- Výběr z mnoha bylinných produktů.
- Rychlé doručení.
Vše v pořádku.
- Kvalitně a hezky zabalené zboží
- Produkty pečlivě zabalené.
- Rychlé dodání.