- Objednávka byla mnou upravena po telefonické konzultaci. Ze strany obchodu velká vstřícnost a ochota.
S nákupem jsem byla maximálně spokojená. Obchod doporučuji.
- expresní dodání, dobrá cena
spolehlivý eschop
Bez problémů. Vše proběhlo v pořádku.
Rychlé jednání i komunikace, zboží bylo dobře zabalené a v pořádku dorazilo.
Rychlá komunikace, vše v pořádku.
Dobrá cena a i rychlost dodání, spokojenost, doporučuji.
Velká spokojenost, velmi vstřícné jednání.
- ceny
- přehlednost webu
- dárek k nákupu
- i když jsem hned zaplatila, nemohli najít mou platbu a dodání se o pár dní zdrželo
I přes zdržení doporučuji :)
Příjemné a rychlé jednání
vse bylo OK
Velký výběr přírodních prostředků, výborná komunikace. Vše pečlivě zabaleno. Nakupuji zde už podruhé a hodlám i v budoucnosti.
Obchod nemá chybu.
- Byliny vysypány z obalu.
Reakce obchodu FAJN Byliny
Vzhledem k tomu, že to byla už Vaše pátá objednávka u nás, tak mne překvapuje Vaše negativní hodnocení. Kdybyste poškozený obal reklamoval, byly bychom Vám zaslali nové zboží. Ale žádnou reklamaci jste nepodal a dáváte nám negativní hodnocení kvůli poškození při dopravě o kterém jsme nevěděli a nemohli tak na problém reagovat. Mrzí mne to a nepřipadá mně to jako férové jednání.
Jarka Koudelová - majitelka -
- Mají můj oblíbený sortiment
- Nižší ceny než jinde
- Spolehlivost
Doporučuji!
Vše v pohodě, pěkné webové stránky, dobré zboží, rychlost doručení, zboží bylo kvalitně zabaleno. Odebírám jednu hvězdičku za nemožnost zaplatit zboží kartou
Reakce obchodu FAJN Byliny
Zboží je možné platit kartou a to jak online při objednávce, tak i při převzetí od dopravce. Muselo se jednat o nějaký přechodný problém konkrétního výdejního místa Zásilkovny.
- Rychlost rozsah nabidky
Spolehlivý obchod
- Perfektně fungují
Vše perfektní
- konkurenční ceny
- velmi rychlé vyřízení objednávky a to i v předvánoční době
- bezproblémové doručení přes zásilkovnu
Zboží pěkně zabalené. Kořeni v znovuuzavíratelných obalech s popisem odkud kořeni je, k čemu se využívá a někdy i recepty.
dobrá komunikace, kvalitní zboží, dobře baleno