Vzorná komunikace, rychlost doručení.

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Dobré dopoledne, Jindřichu, děkujeme za pochvalu a budeme se těšit na další objednávky. Pěkný den z Radotína Nikol, SBCR

rychlost dodání

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Děkujeme za hodnocení ! Kdykoliv v budoucnu jsme Vám rádi k dispozici, stačí říci. :) Pěkný den z Radotína Nikol, SBCR

Kvalitní obchod s velkým výběrem, příkladné řešení reklamace zboží.

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Dobrý den, děkujeme za recenzi. :) Jsem ráda, že se vše povedlo vyřešit k Vaší spokojenosti. Hezký den. Nikol, SBCR

• Skvely a ochotný personál pripraveny ve všem poradit

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Dobré ráno, děkujeme za pochvalu a těšíme se na Vaši další návštěvu. Hezký den. :) Nikol, SBCR

• Skvělý a vstřícný personál, který dokáže se vším poradit.
    • Velký výběr zboží

Dobré dopoledne, Báro,

děkujeme za nákup a za recenzi. Věřím, že se na kole bude skvěle jezdit.

Určitě doražte na garanční prohlídku - kola-radotin.cz/garancni-prohlidka. Kdybyste potřebovala ještě poradit ohledně nějakého doplňku ke kolu - kola-radotin.cz/cyklisticke-doplnky, dejte vědět a rádi Vám s výběrem a nákupem pomůžeme. Montáž doplňků, které koupíte u nás, je zdarma v rámci garanční prohlídky. Budeme se na Vás těšit.

Honza, SBCR

přehledné stránky, okamžité info o stavu objednávky

Dobré ráno, Vojto,

děkujeme za nákup a za recenzi. Věřím, že se v tretrách bude parádně jezdit.

Přeji hezký start do nového týdne. :)

Rychlé jednání

Dobré dopoledne, Honzo,

děkujeme za recenzi.

Honza, SBCR

Bezproblémový průběh objednávky a dodání zboží

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Děkujeme za hodnocení ! Budeme se dál snažit zlepšovat, těšíme se na Vaše další objednávky. Hezký den. :) Bára, SBCR

Zkušenosti s obchodem SBCR mám výborné.Ochotný a kvalifikovaný personál.

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Dobré dopoledne, Zbyšku, vážíme si toho, že jste si nás vybral a chodíte k nám. Pochvalu vyřídím na prodejně, děkujeme za ni. :) Hezký den. Bára, SBCR

• Snadné objednání v e-shopu.
    • Přehledný web s širokou nabídkou.
    • Rychlé doručení.
    • Vstřícné a nebyrokratické jednání po zjištěné závadě dodaného produktu.

Kvalitní prodejna se širokou nabídkou kvalitních cyklistických a lyžařských produktů. Odborně kvalifikovaný personál, který dovede poradit s výběrema doporučit pro klienta nejvhodnější produkt za optimální cenu.

Dobrý den, Václave,

moc Vám děkujeme za práci, kterou jste si dal s napsáním recenze.

Opravdu mě těší, že jste s nákupy u nás spokojen a pochvalu budu tlumočit i kolegům z prodejny. Budeme se snažit dál zlepšovat a neusnout na vavřínech. :) Budeme rádi, když se za námi do Radotína zase někdy stavíte. I kdybyste si třeba jen udělal výlet a stavil se do naší restaurace - velo-restaurant.cz/

Ještě jednou děkuji za recenzi a za nákup a přeji příjemný zbytek dne.

Bára, SBCR

nabídnuta dostatečná alternativa se slevou

Dobré ráno, Petře,

děkujeme za za recenzi a jsem ráda, že se nám vše podařilo dotáhnout k Vaší spokojenosti. :)

Přeji příjemný den.

Bára, SBCR

Profesionální přístup a komunikace.

Dobré ráno, Leoši,

děkujeme za pochvalu a za nákup !

Budeme rádi, když si uděláte výlet k nám do Radotína na garanční prohlídku - kola-radotin.cz/garancni-prohlidka. Kdybyste potřeboval ještě poradit ohledně nějakého doplňku ke kolu - kola-radotin.cz/cyklisticke-doplnky, dejte vědět a rádi Vám s výběrem a nákupem pomůžeme. Montáž doplňků, které koupíte u nás, je zdarma v rámci garanční prohlídky. Budeme se na Vás těšit.

• Velký výběr kvalitního zboží

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

děkujeme za hodnocení. :)

Potěšilo mě, že se Vám líbí naše nabídka. Podívejte se i na cyklistické oblečení, nabízíme unikátní kombinaci značek Rapha, Pas Normal Studios, MAAP, Isadore, 7mesh, PEdALED a dalších. Nic podobného jinde v ČR nenajdete.

S pozdravem a přáním pěkného dne

David, SBCR

• vše v pořádku

Děkujeme za hodnocení, vážíme si ho ! Hezký den. :) Honza, SBCR

• skvělý tým lidí, který se o Vás stará vše vysvětlí, připraví a to ve skvělém prostředí

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Dobré ráno, děkujeme za milou recenzi. :) Pochvalu předáme na prodejnu a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Hezký den. Bára, SBCR

• Rychlost
    • Odbornost
    • Široký výběr

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Dobré odpoledne, děkujeme za recenzi. :) Brýle budou určitě perfektně sloužit. Kdybyste ještě cokoli potřeboval, tak jsme tu pro Vás. Hezký zbytek dne. Honza, SBCR

• Skvělá cena , velká ochota personálu
    • nasměrování do prodejny - zavřené silnice v Radotíně

Dobré odpoledne, Jarmo,

děkujeme za recenzi. Mrzí mě, že jste měl komplikace na cestě. Vím, že je teď zavřená jen silnice z Černošic nebo máte na mysli něco jiného?

Děkuji za upřesnění. Hezký den. :)

David, SBCR

Kolo už mám vybrane jen ještě komunikuji s prodejnou.

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Děkujeme za recenzi. :) Věřím, že se nám společně podaří vše úspěšně dotáhnout. Přeji pěkný den. :) David, SBCR

Rychle vyřízení

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Dobré ráno, děkujeme za hodnocení. Mám radost, že se nám podařilo vše zvládnout dle Vašich představ. Těšíme se na Vaše další nákupy. :) Honza, SBCR

profesionální přístup, rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín

Luboši, děkujeme za recenzi a budeme se snažit dále zlepšovat. Hezký den. :) David, SBCR