rychlost, příznivé ceny, přehlednost
Dobré ráno, Kali,
děkujeme za za recenzi a jsem ráda, že se nám vše podařilo dotáhnout k Vaší spokojenosti. :)
Přeji příjemný den.
Bára, SBCR -
- Přehlednost rychlost dodání dobrá komunikace
- Nic mě nenapadá
Kvalitní e-shop
Dobré dopoledne, Jiří,
děkujeme za recenzi. :)
Určitě se k nám někdy zastavte na výlet. Budeme rádi, když se zúčastníte některé z našich sportovních a kulturních akcích v areálu Vindyšovy továrny - kola-radotin.cz/akce nebo pokud přijedete třeba na oběd do naší restaurace - velo-restaurant.cz
Ještě jednou děkuji za hodnocení a přeji hezký zbytek dne.
David, SBCR -
Super cena, rychlé doručení
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za hodnocení ! Budeme se dál snažit zlepšovat, těšíme se na Vaše další objednávky. Hezký den. :) Bára, SBCR
Rychlé jednání i doprava.
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za recenzi. :) Kdykoliv v budoucnu jsme rádi znovu k dispozici. Pěkný den z Radotína přeje Nikol, SBCR
rychlost, ve SKIBI příjemná obsluha
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Dobré ráno, děkujeme za nákup a za recenzi. :) Aktuálně otevíráme novou pobočku Skibi na Andělu - skibi.cz/skibi-andel-ma-otevreno Přijďte se podívat ! Hezký den. Bára, SBCR
- Rychlost dodání objednaného zboží, kvalitní popis zboží, skvělá komunikace s obchodem.
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za recenzi ! Pochvala nám udělala radost. :) Přejeme pěkný den z Radotína a ještě jednou děkujeme. Honza, SBCR
- Byl to můj první nákup. Dostal jsem, co jsem potřeboval, rychle a za dobrou cenu.
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za recenzi a za nákup, Zdeňku. Pevně věřím, že není poslední. Pokud byste cokoli potřeboval, jsme tu pro Vás. Hezký start do nového týdne. Honza, SBCR
- Výborná komunikace, velká spokojenost se zbožím, objednávala jsem už podruhé, objednám znovu
Dobrý den, Anno,
děkujeme za recenzi. :) Udělala nám radost ! Budeme se těšit na Vaše další objednávky, podívejte se i na skibi.cz a uvidíte, co Vám padne do oka.
Pěkný den z Radotína přeje
Nikol, SBCR -
Vellice milí prodavači při osobním vyzvednutí. Rychlá dodávka.
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Dobré odpoledne, Olgo, děkujeme za návštěvu a recenzi. :) Jsme Vám kdykoli opět k dispozici. Hezký den. Honza, SBCR
Vše probíhá úplně v pořádku. Zcela spokojen
Dobré odpoledne, Kali,
děkujeme za pochvalu. ❤️ Kdykoliv v budoucnu jsme rádi znovu k dispozici.
Pěkný den z Radotína přeje
Nikol, SBCR -
- nespolehlivost
Je to má druhá zkušenost s tímto obchodem a bohužel zatím obě negativní. První objednávku obchod zrušil úplně a vrátil peníze z důvodu nedostupnosti nabízeného zboží a teď po pěti dnech od zaplacení požadují recenzi na zboží které zatím ještě nevyexpedovali
Dobré dopoledne, Pavle,
moc mě mrzí, že nejste spokojen. :( Určitě Vás budeme ještě dnes kontaktovat.
Věci v obou objednávkách, které zmiňujete, měli dostupnost skladem u dodavatele. Tam je doba dodání delší, datum doručení vidíte vždy na detailu produktu i v košíku a informujeme SMS, že je zboží na cestě od dodavatele.
U první objednávky se bohužel jednalo o poslední kus a skladovou chybu u dodavatele. Aktuální objednávka se bude expedovat včas a měli bychom stihnout slíbené dodání 25.9. :)
Omlouvám se za všechny komplikace, které jsme Vám způsobili a děkuji za pochopení.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Vojta, SBCR -
bezvadné obsluha
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za hodnocení ! Pochvalu vyřídíme na prodejně. Mějte se hezky. :) Nikol, SBCR
- Objednány 2 stejné silniční pláště Specialized Turbo Pro. Přišly. Ale každej z jinýho ročníku a s jinou grafikou. Jak tohle může cyklista cyklistovi udělat nepochopím.
Dobré dopoledne,
ještě jednou se omlouvám za naši chybu. :( Jsem ráda, že se nám povedlo dohodnout se na řešení a správný kus už je na cestě do Plzně.
V případě jakýchkoli dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Hezký den. :)
Emma, SBCR -
- Komunikace s obchodem skvělá
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za pochvalu, Adélo ! Udělala nám radost. :) Budeme se těšit na Vaše další objednávky. Hezký den Nikol. SBCR
- Rychlost a sortiment
- Slevové akce
Vzdy spokojenost zde nakupovat, doporučuji
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
děkujeme za recenzi, rádi jsme Vám pomohli. :)
Těšíme se na Vaše další návštěvy, ať už na eshopu nebo přímo u nás v Radotíně - kola-radotin.cz/ski-a-bike-centrum-radotin-od-dobre-nalady-vas-deli-jen-jedna-jizda.
Hezký den.
Honza, SBCR -
- Rychle dodání objednaného zboží
- Vyborná komunikace
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
máme radost, že jste spokojen ! :) Stavte se k nám někdy na nějakou naši vyjížďku - kola-radotin.cz/akce, několik ročně jich většinou pořádáme i přímo s Rapha.
Děkuji za recenzi a přeji hezký den
Honza, SBCR -
- Cena a kvalita produktu
- Není
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za hodnocení ! Mám radost, že jste s helmou spokojen. Hezký den. :) Bára, SBCR
Příliš často zde nenakupuji. Nyní jsem zda našel co jsem hledal za velice dobrou cenu (na tuzemské poměry), tak jsem objednal. Naprostá spokojenost. Dobrá komunikace, rychlé doručení, prostě vše OK.
Dobrý den, Jirko,
děkujeme za pochvalu. :) V budoucnu jsme Vám dále rádi k dispozici.
Pěkný den z Radotína
Bára, SBCR -
- Kompetentny a ochotny personal
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Děkujeme za recenzi, Juraji ! Ať se v helmě dobře jezdí. Pokud byste ještě cokoli potřeboval, určitě se na nás obraťte, jsme tu pro Vás. Hezký zbytek dne. :) David, SBCR
- Perfektní servis, dokonalé zboží. Nej obchod s cyklověcmi
Reakce obchodu Ski a Bike Centrum Radotín
Lenko, děkujeme za pochvalu. :) Vyřídím ji kolegům a budeme se těšit zase někdy příště. Pěkný den z Radotína! David, SBCR