V daném obchodě jsem poprvé nakupovala a byla jsem velice spokojená. Objednávka i dodávka byly promptně vyřízené.

Reakce obchodu AlfaFIT

dovolte mi poděkovat vám za vaši KLADNOU recenzi na služby obchodu AlfaFit.cz :-) Velmi si vážíme vaší důvěry v naše služby.

Jsem velmi potěšen, že zavládla spokojenost s celým průběhem vašeho nákupu od OBJEDNÁNÍ po DODÁNÍ až k vám. Velmi si vážíme vašeho hodnocení a důvěry v naše služby. Snažíme se k našim zákazníkům přistupovat osobně a profesionálně, abychom dokázali, že nám na našich zákaznících velmi záleží.
    Doufám, že při každé další objednávce naplníme vaše očekávání a opět to dotáhneme na 100% hodnocení... Uděláme pro to maximum.

Přeji vám spokojenost s vámi vybranými produkty a budu se opět těšit brzy na viděnou na našich stránkách
    Tomáš, váš zákaznický poradce

• ochotně a rychle mi na přání změnili místo doručení
    • cena produktu byla u nich nejnižší

vše ok

Rychlé dodání boží

Tomáš, váš zákaznický poradce

• Rychlost dodávky, spolehlivost.

Tomáš, váš zákaznický poradce

• Obchod AlfaFIT využívám delší dobu. Jsem velice spokojena.

Tomáš, váš zákaznický poradce

Rychlé dodání, x let zde objednávám, nikdy nebyl žádný problém.

• Rychlost,ochota,cena

Velice přehledný sortiment a ceny.

Tomáš, váš zákaznický poradce

• kvalitní a rychlé vyřízení objednávky
    • o žádné nevím

Tomáš, váš zákaznický poradce

• Nakupuji zde již podruhé a určitě ne naposled.
    • Vždy vyšla cena výrobků nejlépe.
    • Rychlost a spolehlivost samozřejmostí.

Zakoupené mastičky od Dr. Popov mohu jen doporučit. Pomáhají tam kde mají:-)

+ osobní odběr zdarma

Tomáš, váš zákaznický poradce

Ve srovnání s jinými eshopy trochu komplikovanější systém nákupu,ale to je subjektivní názor.Informovanost o průběhu vyřízení objednávky za mě až přehnaná (asi pět emailů o změně stavu).

Tomáš, váš zákaznický poradce

• Nabízel a dodal produkt, který jsem sháněl.
    • Vyšší cena

Tomáš, váš zákaznický poradce

Dobra cena a rychle dodani

Tomáš, váš zákaznický poradce

U obchodu Alfafit jsem nakoupil již několikrát, zvláště bylinné kapky Grešík,
    které tu mají za dobrou cenu.

Tomáš, váš zákaznický poradce

• otevírací doba do pozdějšího večera
    • zboží měli hned na místě, do pár hodin připraveno

Momentálně je hodně rozkopané okolí, potřeba si trasu předem rozmyslet.

Dobrý den Martine,

Tomáš, váš zákaznický poradce

objdnala jsem poprvé a jsem spokojená

Tomáš, váš zákaznický poradce

Tento e-shop znám dlouhou dobu, mají vysoce kvalitní zboží od různých značek, rychlé dodání slušné jednání, tedy veliká spokojenost.

vše ok

Tomáš, váš zákaznický poradce

Objednávám pravidelně a s obchodem jsem spokojena.
    Zboží obdržím vždy včas a v plné kvalitě.

Tomáš, váš zákaznický poradce

• došlo rychle, v pořádku, kapky fungují