+ velký výběr zboží na internetu
    - malý výběr zboží na prodejně, není téměř možné při zkoušení požadovat jiný kus, když je zboží např. vadné nebo poškozené

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za zprávu a Váš názor. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým Eobuv

• Nechápu co se změnilo, ale dříve bezproblémový obchod tentokrát naprosto zklamal. Trvalo více než měsíc, než jsem vymohla vrácení peněz za vrácené zboží, až po nekonečných urgencích.

Budu velmi zvažovat, zda v tomto e-shopu ještě nakoupím.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za zprávu. Velice se Vám omlouváme za způsobené nepříjemnosti. Podnikneme všechny potřebné kroky pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, tým Eobuv

Bez jakéhokoliv zdůvodnění byla má objednávka 2x zrušena obchodem, takže není pravda, že jsem 13.1. kabelku koupila, i když jsem si ji objednala opakovaně a ráda bych si ji zakoupila. I podruhé však obchod po oznámení, že objednávku připravuje po několika hodinách zaslal SMS, že moji objednávku zrušil. Opět bez jakéhokoliv vysvětlení.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za zprávu. Velice se Vám omlouváme za komplikace. Uděláme vše pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, tým Eobuv

• Mám něco hodnotit a boty ještě nemám

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Dle informací byla zásilka doručena 19.1.2022, doufáme tedy, že je již vše v pořádku. S pozdravem, tým Eobuv

• Nižší ceny než u konkurence
    • rychlost
    • zboží nebylo v perfektním stavu, tkaničky u bot byly roztažené

Reakce obchodu eobuv.cz

• Při prvním zkoušení se projevila vada obuvi. Reklamace vyřešena odstoupením od smlouvy. Obuv jsem vrátila před měsícem, peníze stále nemám zpět. Na moje e-maily odpovídají "věc předáváme na příslušné oddělení".

Už zde nikdy nic nekoupím.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, velice se Vám omlouváme za komplikace a zdržení. Finance byly přesměrovány k vrácení 19.1.2022, na svém účtu, ze kterého byla platba za objednávku provedena, byste je tedy měla evidovat již v co možná nejkratší době. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, tým Eobuv

Špatně popsané zboží, vnitřek boty syntetika a ne kůže. Přišel jsem o čas a slevu.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za zprávu. Velice se Vám omlouváme za komplikace. Uděláme vše pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Nenošený produkt lze do 100 dní bezplatně vrátit. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, tým Eobuv

• Objednala jsem si 4 páry bot na kamennou prodejnu.Po obdržení zprávy,že mám částečně připraveno,jela jsem na místo a tam mě čekalo překvapení v podobě pouze jednoho páru. Na můj dotaz kdy mi bude doručen zbytek,mi prodavačkou bylo řečeno,že nikdy,že zřejmě byly v době mě objednávky ostatní boty již prodány,že se "asi" web nektualizuje. Nechápu!!!!!

Nesolidní obchod..Už nikdy více...

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Na prodejnu jste si mimo jiné objednala taktéž produkty značky RYŁKO, tuto značku však na prodejnu nedodáváme. Informace jsou uvedeny na našich webovýc stránkách a taktéž v kroku těsně před odesláním objednávky na prodejnu. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den. Tým Eobuv

Zašlete zpět zboží, a peníze Vám vrátí za jednu položku ze tří, vymlouvají se, že zbylé balíky nedorazili, ačkoli přijetí tří kusů mi potvrdili. Dovolat se tam nedá. Jednoznačně jsou to zloději, poslala jsem stížnost na ČOJku. Peníze už nikdy neuvidím.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, prosíme Vás o kontakt na naši zákaznické lince za účelem dořešení situace. Objednávka, ke které se komentář vztahuje, obsahovala pouze jeden produkt, a proto nemůžeme záležitost prověřit. Děkujeme Vám za pochopení. S přáním pěkného dne, tým Eobuv

• Krabice od bot hodně pomačkná

Doba dodání při objednávce uvedena 24hod, po objednávce a platbě předem kartou ihned e-mail , ze doba dodání bude delší. Nakonec zboží přišlo po týdnu. Příště bych ocenila vědět předem, že doba dodání bude takto prodloužena

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Moc nás to mrzí, že konkrétně u Vaší objednávky nastaly tyto komplikace. Na webu máme však uvedeno: odeslání objednávky do 24h, nikoliv doručení. Uděláme však vše pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den. Tým Eobuv

• Velmi špatná komunikace s obchodem při reklamaci!

Dokud je všechno ok, tak fungují, ale jakmile udělají nějakou botu, tak je velký problém to dořešit.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Prosíme o podání správného čísla objednávky. K objednávce, ke které se vztahuje tato recenze, totiž nevidíme na reklamacích žádnou komunikaci z Vaší strany. Pokud si přejete zboží reklamovat, prosíme o to, abyste postupovala tak, jak uvádíme na našich webových stránkách. Fotografie vady, celého produktu a vyplněný reklamační formulář, prosíme zaslat na e-mail "[email protected]". Děkujeme. S pozdravem, tým Eobuv

• Dne 23.12.2021 zaplacená objednavka do dnešního dne nemam nic ani boty ani Kč zpět.Zrusila jsem objednávku a přesto neni Kč do dnešního dne 5.1.2022 zpět.Nedoporucuji platbu dopředu v tomto obchodě.Nevudete mit nic ani ty boty.

Nedoporučuji nemam ani boty ani kc předem zaplacené za boty.
    Objednání 23.12.2021 a dnes je 5.1.2022.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, prosíme o uvedení čísla objednávky. Objednávka, ke které se vztahuje tento komentář, byla placena na místě a byla doručena a přavzata již 28.12.2021. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, tým Eobuv

• velikosti nesedi

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Moc nás mrzí, že jste nebyl s produktem spokojen. Nenošený produkt lze však samozřejmě bezplatně vrátit, a to do 100 dní od převzetí zásilky. Finance Vám vrátíme zpět. Věříme, že další nákup již bude mnoho lepší. S přáním krásného dne, tým Eobuv

Musel jsem zaslat 4 objednávky a 4 krát měnit vydejní místo a vždy byl balik moc velký (nechápu neznají maximální rozměry ?)
    Objednávku mi pak zrušil obchod aniž by se me snažil kontaktovat a znovu zboží nezaslal

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Velice se Vám upřímně omlouváme za způsobené komplikace. Moc nás to mrzí. Podnikneme všechny potřebné kroky pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Děkujeme mnohokrát za pochopení. S přáním pěkného dne, tým Eobuv

• Dostal jsem poskozene zbozi, evidentne nekdo uz vratil a eobuv.cz to vydava za nove.

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, velice se Vám omlouváme za komplikace. Velice nás to mrzí. Záležitost předáváme na příslušné oddělení k prověření a uděláme vše pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Děkujeme za pochopení. S přáním pěkného dne, tým Eobuv

• Tentokrat chcete po me hodnoceni drive nez obuv dorazila. Cekal jsem s hodnocenim az obuv dorazi.
    • Myslel jsem, ze usetrim pri koupi velmi levne obuvi, ktera vypadala v katalogu slusne. Bohuzel, obuv je z kuze na povrchu, sic velmi tenke ale je. Nejen, ze nazout se do ni je obtizne. Po povoleni tkanicek tak aby jste se nazuli jsou tyto pak kratke, ale po nazuti je obuv od podrazky neskutecne tvrda a nepohodlna a tak muj puvodni zamer mit obuv jen do prace a zpet nevysel. Velmi neprijemna je i az drsna umela stelka. Tudiz tentokrat vracim a opravdu se budu vyhybat levne a zlevnene obuvi, vi proc zlevnuji.

Obchod nevysel, po dlouhe dobe velka nespokojenost se zpracovanim a pohodlim.

Reakce obchodu eobuv.cz

Čekala jsem na boty které vůbec nedorazily

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, velice se Vám omlouváme za komplikace, které nastaly při Vaši objednávce. Velice nás to mrzí. Produkt z Vaší objednávky bohužel nemohl být odeslán, protože neprošel výstupní kontrolou (zřejmě byl poškožen). Samozřejmě uděláme vše pro to, aby se podobné problémy neopakovaly. Děkujeme mnohokrát za pochopení a ještě jednou se upřímně omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. S přáním pěkného dne, tým Eobuv

Na zboží byla cedulka kde byla cena (1/4 ceny v eurech) , zboží bylo dárek ………

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, velice se Vám omlouváme za komplikace. Velice nás to mrzí. Uděláme vše pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Děkujeme za pochopení. S přáním pěkného dne, tým Eobuv

velikost bot udavaná výrobcem neodpovídá velikosti nohy jak uvádí výrobce v tabulce velikostí, Obuv trekingová je těsná vůbec do ní nedostanu nohu i když velikost 45 je velikost kterou u jiných bot pohodlně nosím. Nazouváky adidas vůbec neobuji i když podle tabulky prodejce by měla být o půl centimetru větší

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, velice se Vám omlouváme za komplikace. Velice nás to mrzí. Záležitost předáváme na příslušné oddělení k prověření a případné opravě. Uděláme vše pro to, aby se něco podobného neopakovalo. Děkujeme za pochopení. S přáním pěkného dne, tým Eobuv

objednávka ze dne 5.12.2021, nedorazila do 15.12.2021

Reakce obchodu eobuv.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za komentář. Balík je od 6.12.2021 v rukou Zásilkovny. Záležitost jsme již předali k řešení a žádost o urgentní doručení na výdejní místo byla předána Zásilkovně. O vyřízení situace budete informován. Děkujeme za pochopení a trpělivost. S pozdravem, tým Eobuv