- Neexistuje možnost telefonického kontaktu
- eshop nereaguje na dotazy zaslané prostřednictvím webového formuláře
Po uběhnutí lhůty pro dodání již zaplacené knihy bezmocně čekám na jakoukoli reakci ze strany eshopu. Hrůza!
- Vyber knih
- Zadne info o stavu objednavky
- Zbozi nebylo doruceno
Objednavku jsem zaplatila a jiz jsem ji mela obdrzet a stale nic. Krome informacniho emailu o obdrzeni objednavky nic nevim.
Nechápu, zboží dodnes nedorazilo !
Objednal jsem si knížku, napsali že příjde později. V pohodě s tím jsem problem neměl ale po dalším týdnu kdy jsem se slušně zeptal jak to s objenávkou vypadá žádná odpověď. Napsal jsem jim ještě 3krát a bez odpovědi. Vůbec nereagují tak jsem objednávku zrušil.
Reakce obchodu ENbook.cz
objednal jste si knihu u které bylo v popisu uvedeno, že dodání bude trvat 2-4 týdny.
Jediný email který jste nám posílal je ze včerejška, ve kterém jste objednávku zrušil. Žádné jiné zprávy nám z Vaší emailové adresy nepřišly. -
Jaksi víc jak 2 měsíce po objednání knížka nikde ale už mi přišlo hodnocení nákupu ač jsem logicky nic nekoupila.
- 2 stornované obejdnavky a už musíte platit kartou...
- Doručení trvá opravdu dlouho. Čekám na knížky již 14 dní. Nemohu je hodnotit když je nemám. Jedu na dovolenou a ráda bych si četla o destinaci ale bohužel asi odjedu bez knížek.
Možná že nabídka je dobrá ale pokud chcete zboží rychle pak si objednejte někde jinde.
For the second time, I ordered a book hoping that I was just unlucky the first time. They never respect the expected delivery time. Even if it is established in their website, they will give another time after you already payed of course. That is if you are lucky to get their mails and If you try to reach them, probably they will answer in 48h. They wil only tell you that the delivery is stated in their website even though they do not match the waiting time. I contacted them and they did not even check the status of my order, just told me to check the expected delivery time in their website. You will just loose your time ordering here.
Reakce obchodu ENbook.cz
Vaše negativní hodnocení nás mrzí. Ano, skutečně nám kniha od dodavatele přišla o jeden den později než měla. A na email jsme Vám odepsali až po 48 hodinách. Napsal jste nám totiž v pátek odpoledne a odpověděli jsme Vám tedy až v pondělí.
Peníze Vám byly vráceny hned, jak jsme se k emailu dostali - tedy následující pracovní den po jeho odeslání. -
Neskutečně dlouhé čekání a stejně půlku objednávky obchod zrušil
- Nedostupné, jednání neslušné.
Zboží sice dorazilo, ale nelze získat informaci o průběhu vyřizování. Když se odvážíte zeptat na průběh vyřizování objednávky, tak Vás ironicky urážejí. V dnešní době je to málo kdy vídaný přístup. Dívím se, že tento eshop má ješntě nějaké zákazníky. Nákup zde rozhodně nedoporučuji.
Reakce obchodu ENbook.cz
nikdo Vás určitě neurážel. Konverzaci jsem si prošel a na Váš dotaz kdy Vám přijde zboží Vám bylo odepsáno, že jste objednal titul s dostupností do 16 pracovních dnů. Na to jste nám znovu odepsal kdy že vyprší 16 pracovních dnů a my jsme za Vás prošli kalendář a počítali pracovní dny a dostal jste termín do kterého má být objednávka odeslaná.
Objednávku jste založil 25.11. na titul kde bylo reálné dodání (na které bylo upozorněno přímo pod cenou knihy) do 16 pracovních dnů a objednávku jste urgoval již po třech pracovních dnech. -
- Žádnou bohužel nenalézám !!!
- neseriozní jednání ohledně termínu dodání!!!
- Nekomunikují. Nevím, jestli to jsou podvodníci a nic mi nedodají, nebo jestli jsou jen neschopní a nedají mi vědět posunutý termín dodání.
- Velmi dlouhá dodací lhůta
- I paid for a book that was never delivered to me. I asked for status update multiple times, but there was no response. If you couldn’t deliver the book, then I demand for a refund.
Kdybych si došel pro knížky pěšky,mněl bych je dřív.Objednával jsem 12.11 a ještě je nemám.V dnešní době smutné...
Čekám už měsíc na vyřízení
Nákup na FA a platba převodem, je umožněn až od určité částky. Nevystavují proforma FA. V případě, že nakupujete pro instituci, se tím celá situace trochu komplikuje. I po vysvětlení situace nám obchodník nevyšel vstříc.
Nicméně je nutno dodat, že portfolio dodávaných knih do ČR je široké. Cena je ovšem u některých titulů přemrštěná.
Nutno dodat, ke cti obchodníka, že kniha došla v pořádku v krátké lhůtě.Reakce obchodu ENbook.cz
Děkujeme za hodnocení. Nákup proti zálohové faktuře možný je, ale až od určité částky kde je možná platba převodem. To, že nám vysvětlíte, že opravdu potřebujete abychom udělali výjimku bohužel neznamená, že ji automaticky uděláme. Systém je nějak nastavený a výjimku nemáme jak zpracovat.
Vaše negativní recenze nás mrzí - obzvláště protože o podmínkách nákupu u nás, jste byla informována předem a odesláním objednávky na dobírku jste s nimi souhlasila. -
Obchod slíbil odeslání objednávky ten samý den. Bohužel ani po třech dnech objednávka nebyla odeslána.
Již je to 14 dní a stále jsem neobdržela objednávku. Sama jsem psala e-mail před týdnem, kde se objednávka zdržela, kdy mi bylo odpovezeno, ze zásilka byla poškozena a tudíž bude zaslána nová, a to během max 3 dnů. Doposud však ke mě nedorazila. Zároveň se mi nelíbí situace, kdy se sám zákazník musí zabývat tím, kde zásilka je a z jakého důvodu je zpozdena.
Zcela bez informovani o prubehu zpracovani. Objednavka zaplacena, 11 dni cekani a nic