- Od objednání se mi nikdo neozval, zda je objednávka na ceste nebo kdy dorazí
- Zmatek v objednávkách
- Komunikace
Zatím jsem zboží neobdržel a to kasaly jak jsou rychlý
- Lhůta doručení
- Dodnes se mnou nikdo z obchodu nekomunikoval a zboží nedorazilo. Třeba se dočkám na Vánoce.
- Žádná komunikace
Objednávku jsem zrušila ještě v den objednání, nikdo nereagoval. Poté mi došla zpráva od kurýra, že zboží je k vyzvednutí. Takže jsem opakovaně urgovala o zrušení objednávky. Stále žádná odpověď. Rozhodně nedoporučuji
Není co hodnotit. Objednávka byla učiněna před týdnem, dodací lhůta u zboží byla 3-5 dní a doposud žádná informace, co se děje s objednávkou a kdy dorazí.
na zboží sem čekala skoro tři tydny nic nepřišlo tak sem objednávku zrušila objednala sem si podpurny polštář a dost sem se těšila sem velice zklamaná zdravím Šulková
Dobrý den , paní Šulková
velice se omlouváme, ale zboží bylo vyprodáno. Náš sklad slouží pro celou střední Evropu a systém z důvodu velkého zájmu o zboží nestihl včas tuto informace zpracovat. U výrobku není aktuálně znám termín dalšího naskladnění.
Za nepříjemnost se omlouváme, a doufáme, že vyberete ze sortimentu něco jiného, co Vám udělá stejnou radost. Pokud budete potřebovat pomoc s výběrem, neváhejte se obrátit na naši objednávkou linku.
- žádná komunikace obchodu
Reakce obchodu Dormeo.cz
Spokojenost zákazníku je u nás vždy na prvním místě, proto nás mrzí, že jste nebyl/a spokojen/á.
Prosíme o zpětné kontaktování s podrobnostmi na email [email protected], abychom se Vašemu problému mohli věnovat vice. Věříme, že najdeme společné řešení.
Děkujeme, že jste se svěřil/a a ještě jednou se omlouváme.
Kristýna, Dormeo od Studio Moderna. -
- Zboží nedorazilo ani po 2 tydnech
- Neodepisujou na emaily ani nelze se dovolat
Reakce obchodu Dormeo.cz
děkujeme Vám za recenzi,které si moc vážíme.
Omlouváme se za čekání na vaší objednávku která už se nachází u dopravce který jí během několika dní doručí.Kvůli vysoké poptávce a pozdějšímu naskladnění trvá dodání o něco déle za co se velice omlouváme.
Věříme že zboží udělá radost i pozdějí.
Kristýna ,Dormeo od Studio Moderna -
Pani na lince velice nepříjemná a automaticky po mě chtěla 590,-Kč za službu, kterou nehodlám využít. Následně jsem zjistila, ze mi objednávku prodražila o 150,-Kč, tak jsem si raději objednala sama. Opravdu nepříjemná zkušenost z Vaši firmou.
Reakce obchodu Dormeo.cz
Spokojenost zákazníku je u nás vždy na prvním místě, proto nás mrzí, že nákup neproběhl v pořádku. Prosíme o zpětné kontaktování s podrobnostmi na email [email protected], abychom se Vašemu problému mohli věnovat více.
Děkujeme, že jste se svěřila a ještě jednou se omlouváme.
Kristýna, Dormeo od Studio Moderna. -
Zboží jsem objednala před 10 dny a ještě pořád nebylo doručeno, i když na stránkách mají dodací lhůtu do 6-7 dnů. Vypadá to, že ještě bude trvat, než zboží dorazí, jelikož mě DPD kontaktovalo, že jim chybí dodací list. Takže jejich dodací lhůta již je a teprve bude hrubě překročena.
Reakce obchodu Dormeo.cz
velice se omlouváme, ale ve Vaší objednávce máte produkt u kterého evidujeme zpoždění s naskladněním.
Aktuálně se snažíme zajistit dřívější naskladnění aspoň části dodávky, abychom Vaši objednávku mohli vyřídit co nejdříve.
Za prodlevu se ještě jednou omlouváme a doufáme, že objednávka udělá radost i později.
Kristýna, Dormeo od Studio Moderna -
Objednávka dobrý, ale jak píšou dodání do 2 dnů, no zboží nemám i když je zaplacené
Dobrý den , paní Aleno
děkujeme za vaši recenzi, které si velice vážíme. Sklad máme v zahraničí, proto je doba dodání , pokud je zboží skladem uváděna 7dní. Tato lhůta zahrnuje jak zpracování objednávky, tak expedici přímo k Vám na adresu.
Pevně věříme, že se zbožím budete spokojená a čekaní se Vám vyplatí.
Děkujeme
Kristýna, Dormeo od Studio Moderna -
- Dlouhá čekací lhůta, jsem zklamaná. Doufám, že polštáře brzy obdržím . Nákup ohodnotíme, jen co zboží doručíme
Dobrý den ,paní Pulkrábková
dle aktuálních informace vidím, že Váš problém je již vyřešen a to doručením Vaší zásilky.
Za zdržení Vaší objednávky se omlouváme a věříme, že u Vašeho dalšího nákupu už bude vše v nejlepším pořádku.
Kristýna , Dormeo od Studio Moderna -
- Nedostatek vydejnich míst (jen 2 mista) a drahé poštovné.
- Spatne předávání informací
- Dlouhá doručovací lhůta
- Žádný informativní email
Po objednani ma telefonicky hned otravovali, ci by som k objednavke nechcela este matrace a deku … ako sorry ale otravovat ludi to by vam slo, akurat ma to nahnevalo … keby namiesto telefonovania, ste pripravili skor tu objednavku, aby mi skor prisla tak by ste urobili lepsie. V ten sami den som objednala 3 objednavky a vsetky uz prisli, iba tato este nie . Kvalitu polstaru zatial nehodnotim, kedze mi neprisli.
Nemohu hodnotit,zboží jsem do dnešního dne nedostal....
- rád bych napsal výhodu, ale jelikož mi zboží ještě nedorazilo, nemůžu hodnotit!
Objednávka byla uskutečněna dle nabídky.
Objednané zboží bylo potvrzeno emailem.
Další den pčišel email, že zboží již není.