rychlost vyřízení,
    nebyl to můj první nákup, doporučuji ostatním
    už jsem i obdarovala kamarádku

• Rychlé dodání a kvalitní zboží,deštník je nádherný.

Vše v pořádku rychle dodání

Vážený zákazníku,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojený.

www.dopplershop.cz

Můžete nás sledovat také na Facebooku https://www.facebook.com/dopplercz a Instagramu https://www.instagram.com/doppler_cz/.

• Dobrá komunikace

Vážená zákaznice Natašo,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojená.

vše OK

www.dopplershop.cz

• rychlost a asi i spolehlivost (dá-li se říct po prvním nákupu zde :-) )

www.dopplershop.cz

• Vše v pořádku! Komunikace, rychlost dodání na jedničku.

www.dopplershop.cz

• Velký výběr polstrů za dobré ceny

bezproblémová rychlá dodávka

Rychlost vyřízení objednávky

Vážená zákaznice paní Miloslavo,

www.dopplershop.cz

Dobrý den , omylem jsem nastavil platbu na převod. Hned jsem telefonoval a paní mi bez problému změnila platbu na dobírku, aniž bych musel dál cokoliv dělat. Maximální spokojenost.

www.dopplershop.cz

Dárek , zatím nemohu hodnotit.

www.dopplershop.cz

• Komunikace parádní a dodání taky v pořádku
    • Nic

www.dopplershop.cz

• Rychlé vyřízení objednávky.
    • Velký výběr zboží.

Solidní jednání, velký výběr krásného, kvalitního zboží, doporučuji!

www.dopplershop.cz

• rychlost vyřízení a doručení
    • velký výběr

Vše v naprostém pořádku, děkuji a doporučuji.

Rychlé dodání

www.dopplershop.cz

Jako vždy, bylo vše v pořádku

• výběr
    • kvalita
    • cena
    • mírně delší doba do předání zboží skladem dopravci

www.dopplershop.cz

spolehlivost, krátká dodací lhůta, deštník je lehký do kabelky