rychlost vyřízení,
nebyl to můj první nákup, doporučuji ostatním
už jsem i obdarovala kamarádku -
- Rychlé dodání a kvalitní zboží,deštník je nádherný.
Vše v pořádku rychle dodání
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojený.
www.dopplershop.cz
Můžete nás sledovat také na Facebooku https://www.facebook.com/dopplercz a Instagramu https://www.instagram.com/doppler_cz/. -
- Dobrá komunikace
Vážená zákaznice Natašo,
velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojená.
vše OK
www.dopplershop.cz
- rychlost a asi i spolehlivost (dá-li se říct po prvním nákupu zde :-) )
www.dopplershop.cz
- Vše v pořádku! Komunikace, rychlost dodání na jedničku.
www.dopplershop.cz
- Velký výběr polstrů za dobré ceny
bezproblémová rychlá dodávka
Rychlost vyřízení objednávky
Vážená zákaznice paní Miloslavo,
www.dopplershop.cz
Dobrý den , omylem jsem nastavil platbu na převod. Hned jsem telefonoval a paní mi bez problému změnila platbu na dobírku, aniž bych musel dál cokoliv dělat. Maximální spokojenost.
www.dopplershop.cz
Dárek , zatím nemohu hodnotit.
www.dopplershop.cz
- Komunikace parádní a dodání taky v pořádku
www.dopplershop.cz
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Velký výběr zboží.
Solidní jednání, velký výběr krásného, kvalitního zboží, doporučuji!
www.dopplershop.cz
- rychlost vyřízení a doručení
- velký výběr
Vše v naprostém pořádku, děkuji a doporučuji.
Rychlé dodání
www.dopplershop.cz
Jako vždy, bylo vše v pořádku
- výběr
- kvalita
- mírně delší doba do předání zboží skladem dopravci
www.dopplershop.cz
spolehlivost, krátká dodací lhůta, deštník je lehký do kabelky