zakoupeno v Doppler.cz před 1 týdnem
- Rychlost dodání, spokojenost se zbožím
Vážená paní Pavlíno,
velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojená.
www.dopplershop.cz
Můžete nás sledovat také na Facebooku https://www.facebook.com/dopplercz a Instagramu https://www.instagram.com/doppler_cz/. -
zakoupeno v Doppler.cz před 1 týdnem
- Rychlost, velký výběr
Vše v pořádku
Vážená paní Lucie,
zakoupeno v Doppler.cz před 2 týdny
ráda v obchodě objednávám, rychlé dodání a skvělá komunikace obchodu
Vážená paní Petro,
zakoupeno v Doppler.cz před 2 měsíci
- Kvalitní zboží.
Vážená paní Leno,
zakoupeno v Doppler.cz před 2 týdny
Vše v pořádku, vřele doporučuji.
Vážená paní Iveto,
zakoupeno v Doppler.cz před 2 týdny
- Rychlé doručení,perfektní kvalita výrobku,dobrá komunikace s dodavatelem.Děkuji.
Vážená paní Mirko,
zakoupeno v Doppler.cz před 3 týdny
- Skvělý obchod,doporučuji všem zákaazníkům.
Vážený pane Miloslave,
velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojený.
zakoupeno v Doppler.cz před 3 týdny
oceňuji opravdovou rychlost, ve čtvrtek objednáno, v pátek dodáno ;)
- komunikace, rychlost vyřízení objednávky a doručení - 2 dny
zakoupeno v Doppler.cz před 3 týdny
- výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky
zakoupeno v Doppler.cz před 4 týdny
Spokojenost, dobrá komunikace s obchodem, rychlé dodání
zakoupeno v Doppler.cz před 3 měsíci
- Rychlé odeslání a doručení zboží
- Vyskytl se drobný problém - obratem vyřešeno = skvělá podpora
- Velký výběr
- Kvalitní destniky
Vážená paní Nikol,
Rychlost a spolehlivost
- Rychlé dodání, pěkný výrobek
Obchod rychle reagoval. Zboží nebylo skladem, takže zavolali a nabídli alternativu k mé spokojenosti. Super
velmi rychlé dodání zboží
- Vše v pořádku.
Vážená paní Jano,
zakoupeno v Doppler.cz před 1 měsícem
- Rychlá reakce obchodu i doručení
zakoupeno v Doppler.cz před 1 měsícem
- kvalitní zboží za dobrou cenu
zakoupeno v Doppler.cz před 1 měsícem
- Dobré ceny, výborná komunikace, rychlé dodání.