• Výběr kvalitních deštníků
    • Komunikace obchodu

Vážený zákazníku,
    velmi děkujeme za nákup a následné hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste s naším zbožím i službami spokojený.

www.dopplershop.cz

Můžete nás sledovat také na Facebooku https://www.facebook.com/dopplercz a Instagramu https://www.instagram.com/doppler_cz/.

• Dobré ceny

www.dopplershop.cz

• Úzkoprofilové zboží jsme našli právě zde. Dobrá komunikace, rychlé vyřízení objednávky.

www.dopplershop.cz

Vše bylo v pořádku. Deštník krásný.

www.dopplershop.cz

• zboží kvalitní ,dorazilo podle dohody
    • nemusím a nemohu běhat po obchodech

velmi dobré a pro nás výhodné

• rychlost

• sortiment

vše ok

www.dopplershop.cz

Všechno proběhlo v pořádku, se značkou deštníku jsem já i mamka spokojená.

• Rychlé dodání zboží
    • Nic

Ok

www.dopplershop.cz

rychlé a bezproblémové dodání zboží

www.dopplershop.cz

• objednal jsem 2 deštníky, jeden levnější a druhý dražší, ale oba doppler a na tom levnějším není žádný štítek doppler, na tom druhém je krásně vidět štítek doppler

časem se ukáže, je brzo na hodnocení kvality deštníků
    i přes ten menší nedostatek obchod je OK

• Deštník za rozumnou cenu

• velký výběr deštníků
    • kvalitní zboží
    • rychlé doručení

Vše bylo v pořádku, rychlé doručení.

vše ok

www.dopplershop.cz

Výhoda - široký sortiment, nákup z pohodlí domova.

• Vše proběhlo Ok

• Rychlé vyřízení objednávky

Rychlost dodání, cena

• ... bezproblémový nákup
    • ---

www.dopplershop.cz

jediny ochod s polstari pozadovaneho vzoru