• rychlost, příjemná obsluha (ač se teprve zaučovala), nemusel jsem platit za dopravu cca 2000 Kč, DEK MB má zázemí během čekání
    • trochu déle trvalo odbavení zboží ze skladu, ale omluvili se

drobný nákup a vše ok

• Výborná organizace.

Nevím.

jsem spokojená

• Vstřícné a slušné jednání

Nemůže být kladné hodnocení, když zboží nebylo dosud dodáno.

Reakce obchodu DEK Stavebniny

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za čekání na dodání. Rádi bychom vás informovali, že vaše zboží dnes dorazilo na naši pobočku a je připraveno k odběru. Na váš e-mail jsme již zaslali výzvu k vyzvednutí.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné nepříjemnosti.

S pozdravem,
    Stavebniny DEK
    [email protected]

Dodaci doba

Reakce obchodu DEK Stavebniny

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a upřímně nás mrzí, že jsme nedodrželi slibovaný termín dodání.

Velmi dbáme na to, aby naše dodávky probíhaly včas, a chápeme, že zpoždění může způsobit komplikace. Bohužel, někdy mohou nastat nečekané okolnosti, které dodací lhůtu ovlivní. Přijměte, prosím, naši omluvu za toto nepříjemné zdržení.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné nepříjemnosti.

S pozdravem,
    Stavebniny DEK
    [email protected]

Ochotný personál pobočky v Brně(Pražská ul.). Důležité je však zmínit odborné znalosti tzv.zbožíznalství, vstřícnost a ochota obchodního zástupce pana Pavla Nováka, který mne informuje o všech novinkách, akcích a samozřejmě produktech pro náš záměr rekonstrukce domu. Díky němu u DEK nakupujeme.

QR kódy ani bankovnictví v mobilu nepoužívám , takže jsem vůbec nepřišel na to, jak to lze normálně zaplatit převodem . Totální minus . Musel jsem platit kartou :-(. Jinak perfektní rychlost dodávky přes Ppl.

• rychlost
    • dostupnost obchodu

• široká nabídka
    • rozumné ceny
    • možnost vyzvednutí na prodejně
    • nic

Některé slevy na určité zboží mají srovnatelnou cenu s konkurencí, kde je tato cena běžná. To mi nepřijde úplně korektní.

• Dobrá cena, rychlé odbavení.
    • Zatím žádné.

Vse OK

• Byla výborná komunikace s obchodem

• Rychlé vyřízení objednávky i dodání

Ochotní prodavači i skladníci. Děkuji.

• parkování,blízko mého bydliště

dobrý matroš, i služby!

• Nemusíte nikam chodit zboží si vyberete z domova paráda
    • Nic

Rozhodně doporučuji