• zboží inzerované jako skladem vůbec nemají
    • platba nebyla vrácena do 14 dnů

Formičky se hned rozbily a nebylo v čem dělat mýdlo, ale za to mohou výrobci

• dobrá cena

ačkoli byla obratem uhrazena platba předem, ani po týdnu zboží ještě nedorazilo. O tom, že odesílají přišla zpráva již před 5 dny, dnes teprve zřejmě předali přepraci.

Reakce obchodu Darovánek.cz

Dobrý den, omlouváme se za zdržení způsobené problémem s IT systémem, který komunikuje s jednotlivými dopravci

Za Darovánek.cz V.Dobrovolný

• Zboží nedorazilo, peníze v pořádku vráceny. Díky za to!

Zrušený nákup ze strany prodávajícího.

• Dobré ceny zboží
    • Objednané zboží na skladě nakonec vůbec nemají. Složitá domluva s prodejcem, co z objednávky vůbec fyzicky existuje. Na zboží čekám více než týden...

Nedoporučuji, ještě že jsem zboží předem neplatil...

• -
    • vše co bylo obsahem zásilky bylo poškozené
    • objednané zboží nepoužitelné
    • nikdy více cokoli objednávat, když posílají rozbité výrobky přestože karton zásilky při převzetí nebyl nikde poškozený)
    • asi nemá smysl dál cokoli komentovat

• Pozdní expedice z e-shopu

• již více jak týden čekám na objednané zboží

Obchod nekomunikuje

• Cena byla nižší než v jiných obchodech.
    • Slibovali, že k nákupu dostaneme dárek. A nic. Zboží bylo trochu poškrábané a zaprášené.

• Je to již 7 dní, co jsem objednala dárek. Dodnes nemám zprávu, zda je /není na skladě, nebo někde na cestě. Psala jsem email, žádná odpověď.

Reakce obchodu Darovánek.cz

omlouváme se Vám, e-mail nám spadl do spamu. Objednávka byla vyřízena obratem a ovšem zboží se nám vrátilo nevyzvednuté zpět na náš sklad. Zřejmě chyba dopravce. Pokud máte o zboží nadále zájem, neváhejte se na nás obrátit, můžeme ho obratem opětovně zaslat.

Děkuji za pochopení a za komplikace se Vám ještě jednou omlouváme! Tým Darovánek

• Zboží přišlo až po týdnu.

Reakce obchodu Darovánek.cz

za zdržení Vaší objednávky se Vám upřímně omlouváme. Bohužel, jsme museli řešit technické komplikace. Dopravce potřeboval opravit data k zásilce.

Děkujeme za pochopení. Tým Darovánek

• Nabízí zboží, které není na skladě

Reakce obchodu Darovánek.cz

omlouvám se Vám za nepříjemnosti! Bohužel v tomto období je o zboží tak enormní zájem, že náš e-shop nezvládne vždy včas regovat a v některých případech se zboží ještě několik okamžiků zobrazuje skladem.

Děkujeme za pochopení a za komplikace se Vám ještě jednou velmi omlouváme! Tým Darovánek

• Za nakup mi slibovali dárek, který bohužel neposlali

• žádná není
    • Nespolehlivost
    • Nepořádek v zaplacené objednávce
    • Žádná snaha problém vyřešit
    • Nulová komunikace ze strany obchodu
    • Zboží skladem ani po týdnu nebylo odesláno

Objednávka ani po týdnu od zaplacení není vyřízena, nejdříve problém obchodu se spárováním platby k objednávce, která byla okamžitě uhrazena, následně zboží stále není odesláno i když je skladem. Výmluvy na zásilkovnu, která údajně zásilku neodeslala. Na tel. obchodu, který je k dispozici každý den, jsem se dovolala až na osmý pokus, komunikace velmi obtížná, samé výmluvy, paní nepříjemná. Sám obchod nekomunikuje, nepošle žádný email, že je nějaký problém na jejich straně, všechno jsem si musela vykomunikovat sama. Nakonec jsem věc sehnala jinde, šlo o dárek, i když na to byl obchod upozorněn a věc, kterou měli skladem ani po týdnu nebyla předána na zásilkovnu, která podle údajů v apl.zásilkovna stále čekala na dodání obchodem. Jedním slovem HRŮZA od samého začátku. Nemám ani věc, ani peníze, obchod NEDOPORUČUJI. Jeden z nejhorších eshopů, na kterém jsem kdy nakupovala!!!

Reakce obchodu Darovánek.cz

Vámi objednané zboží bylo řádně a včas předáno kurýrovi Zásilkovny, jak jsme Vás o tom informovali e-mailem, kde bylo uvedené číslo balíčku i odkaz na sledování zásilky. Bohužel ve Vašem případě se do systému Zásilkovny Vaše zásilka načetla až poté, co byla fyzicky přijatá na depu, pracovníkům depa se tedy nepodařilo zásilku systémově přijmout. Bohužel, poté již zásilku nezkoušeli opakovaně načíst a automaticky ji vrátili zpět na náš sklad. Platba byla již poukázána zpět na Váš bankovní účet.
    Za komplikace se Vám jménem Zásilkovny upřímně omlouváme! Tým Darovánek

• Absolutní nekompetentnost. Neochota a přehlížení domluvy s mallpay.cz ohledně vyřízení storma platby. Vřele a důrazně nedoporučuji tento e-shop.

Absolutní nekompetentnost. Neochota a přehlížení domluvy s mallpay.cz ohledně vyřízení storma platby. Vřele a důrazně nedoporučuji tento e-shop. Můj názor na tento e-shopu není vůbec dobrý.

Reakce obchodu Darovánek.cz

u Vaší objednávky jste zvolil způsob úhrady Mallpay, ovšem neprovedl jste řádnou registraci, Mallpay tedy platbu zamítl. Zasílali jsme Vám e-mail, ve kterém jsme Vás o této skutečnosti informovali a zároveň jsme Vás žádali o informaci, jak si budete přát postupovat. Objednávka nebyla vyřízena, protože jsme od Vás neobdrželi informaci o dalším postupu. Prosíme o kontaktování zákaznické linky k dořešení. Tým Darovánek

Na základě tel.hovoru mi bylo přislíbeno že telefonicky dostanu informací kdy zboží dorazí. Nikdo se se mnou nespojil a když se snažím dovolat telefon nikdo nezvedá.

Reakce obchodu Darovánek.cz

omlouváme se Vám, čekali jsme na výjádření dodavatele ohledně dostupnosti zboží. Zároveň jsme z rozhovoru pochopili, že jste v tomto termínu na dovolené, nechtěli jsme Vás tedy rušit. Z tohoto důvodu jsme využili komunikaci e-mailem. Děkujeme za pochopení. Tým Darovánek

Po 9 dnech nam napsali,ze ze dvou objednanych kusu maji jen 1 a ze druhy nejsou schopni sehnat... vsude jinde je toto zbozi bez problemu dostupne...

Reakce obchodu Darovánek.cz

za neinformovanost se omlouváme. Systém nám neodeslal automatický informační e-mail, což jsme zjistili až po hlubší kontrole, ihned jsme tedy chybu napravili.

děkujeme za pochopení a za komplikace se ještě jednou omlouváme. Tým Darovánek

• Objednavka vice nez pred tydnem, od te doby zadny kontakt a zakaznicka linka vubec nereaguje, ani na email, ani neberou telefon…

Reakce obchodu Darovánek.cz

zboží Vám bylo bez problémů doručeno, mírné zdržení došlo pouze z důvodu Vašich požadavků ohledně zboží. Bohužel, telefonáty nebyly uskutečněny v provozní době zákaznické linky. Přikládáme odkaz na kontakty a otevírací dobu https://www.darovanek.cz/kontakty

Děkujeme za pochopení. Tým Darovánek