Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

• Se samotnými produkty jsem spokojený
    • "Chování" firmy (popsáno níže)

Musím říct, že moje důvěra v tuto společnost byla trochu otřesena, a asi bude chvíli trvat, než se obnoví (pokud vůbec). Letos v srpnu (2024) proběhla médii informace o tom, že firmě hrozí krach, a že firma v podstatě prosí lidi o objednávky, protože jich mají malo.

No, tak já měl objednávku z 19. května, s původním termínem dodání někdy v řádech týdnů. Ten byl následně odsunut, následně už bylo i po tom novém termínu a objednávka stále nikde - bez jakékoliv další informace. A v tu chvíli si člověk na internetu přecte, že si firma stěžuje, že má málo objednávek. Moje objednávka byla nakonec po další e-mailové urgenci připravena k vyzvednutí 30. srpna, tedy po více než dvou měsících. Upřímně, samotná doba dodání by mi až tak nevadila - přeci jenom se jedná o zakázkovou výrobu. Ale pokud si člověk přečte, že si obchod stěžuje na nedostatek objednávek, a zároveň očividně se zhotovením jeho objednávky staré přes dvě měsíce obchod úplně nechvátá, tak úplně nevím, jak to mám vyložit.

V průběhu posledních let mám z tohoto obchodu několik produktů - hlavně opasky, ale taky třeba peněženku nebo řemínek na hodinky. Se všemi produkty jsem spokojený, slouží dobře. Výše popsaná situace mě bohužel trochu zklamala, a v nejbližší době zde nejspíš žádný další produkt nepořídím.

Popisovat dodávku zboží nemá smysl. Citové vydírání ve chvíli, kdy jsem opakovaně žádal zrušení objednávky a vrácení peněz také ne. Nakonec mi zboží zaslali do Alzaboxu. Klíčenka je špatně ušitá, jednotlivé prvky jsou na zadní straně, takže z přední nevynikají. Pominuli špatné jméno, kvalita produktu je příšerná.

NIKDY NIC NEKUPOVAT!!!!!
    Zaplaceno v červenci 2024. Pak mi objednávku zrušili. Chtěla jsem peníze vrátit. Nic. Pak mi přišlo, že mám znovu objednávku uhradit. Teď mám psát spokojenost?!?!?! Hlavně, že ukazují , jak se jim daří.

Od 20. 7. 2024 do dnešního dne 22. 9. zboží nedorazilo. Měl to být dárek k narozeninám v měsíci srpnu. Bylo uvedeno dodání do 6 týdnů. Čekám již 9 týden. Firma má potíže. V současné době nemohu doporučit nákup. Dříve bylo vše v pořádku.

• Výrobky jsou velmi pěkné jak kvalitou zpracování tak vzhledově.
    • Dlouhé čekání na objednané zboží, necelé čtyři měsíce.

Pokud si zakoupíte výrobky v Brašnářství dočkáte se kvality a jedinečnosti, ale nejspíš si počkáte na delší dodací lhůtu (nejedná se o skladové výrobky). Snad se to zlepší.

Reakce obchodu Brašnářství Tlustý

Dobrý večer, situace se již stabilizuje. Pracujeme na zkrácení dodacích lhůt. Omlouváme se za potíže a doufáme, že naše výrobky budou dobře sloužit.

• zboží objednáno 14/7, 15/7 uhrazeno, dodací lhůta 4 týdny, do dnes (18/9) nedodáno, info - "ve výrobě", na mail-dotaz nereagují

Vaše firma se velmi zhoršila, dodání opasku 3 měsíce, to je děs. Neobjednávala jsem poprvé, ale určitě jsem objednávala naposledy. Bohužel.

Zboží nedorazilo. Firma o doručení jen lže.

Kožený zápisník 3 bločky - doručeny tři - vázáni na dva - domluva, pokud nebude vyhovovat, tak změna, obchodníkovi jsem volal a psal e-mail ale bez reakce, byl to dárek a chtěli jsme zaslat zpět pro úpravu, ale brašnářství nekomunikuje.

• už třetí měsíc čekám na zaplacené zboží a zatím chodím jenom sliby

Reakce obchodu Brašnářství Tlustý

Dobrý den, objednávku jsme vyrobili a poslali na Vaší adresu. Omlouváme se moc za delší čekání. Bohužel letos v srpnu jsme měli kolaps. Postupně se již stabilizujeme.

• Kvalita provedení

Již potřetí jsem si byl vyzvednout výrobek a jsem spokojen. Měl možnost promluvit s majitelem a aféra, která vyvstala před několika měsíci na sociálních sítích a zpravodajských serverech, není zcela pravdivá, takže brát hejtry s rezervou.

Reakce obchodu Brašnářství Tlustý

Dobrý den, děkujeme za recenzi, letní kolaps nadělal mnoho škod, snažíme se to postupně stabilizovat a co není v pořádku tak napravit. Děkujeme za pochopení.

• Peněženka byla objednána pred 2 měsíci s předpokládaným termínem dodání 4 týdny. Stále nic a vůbec netuším, kdy bych ji mohl dostat.
    • Obchod absolutně nekomunikuje. Neumím se jim dovolat, chat je bez odezvy, taky i email.
    • Asi se musím smířit i s možností, že peněženku už neuvidím a moje peníze se mi nevrátí.

Pokud můžete, obloukem se vyhněte tomuto obchodu. Jejich neserióznost, nekomunikace a můj strach je v souladu s medializovanými informacemi o hrozbě krachu, agresivní reklamě a řadou nespokojených zákazníků v poslední době.

Reakce obchodu Brašnářství Tlustý

Dobrý den, moc se omlouváme za komplikace v létě. Museli jsme dramaticky a rychle snížit počet lidí v týmu a bohužel nemohla být vůbec obsloužena podpora zákazníků. Situaci postupně po tomto ekonomickém kolapsu stabilizujeme a pracujeme dále pro lidi, kteří trpělivě a tolerantně čekají.

• První peněženka přišla před cca 4 lety v rozumné dodací lhůtě cca 4 týdnů, kvalita moc dobrá.
    • S druhou objednávkou špatná zkušenost, po dvou a půl měsících se stále nic neděje, zpráva od firmy žádná. Třetí objednávka už měsíc stále ve stadiu přijata, ani není ve výrobě...

Mrzí mě, že jsem firmu Tlustý podpořil dvěma objednávkami v době, když do medií tvrdili, jak jsou na tom špatně... Očekával jsem, že budou se zákazníky komunikovat, když nevyřizují objednávky včas a alespoň za nedodržení termínu dokončení sami nevrhnou dodatečnou slevu. Jejich dodatky na stránkách o různých prodlouženích dodání jsou více než alibistické, podle nich se taky zákazník nemusí dočkat třebas do roka a údajně je to fér. Mrzí mě, že jsem firmu Tlustý podpořil dvěma objednávkami v době, když do medií tvrdili, jak jsou na tom špatně... Už si asi od nich nikdy nic neobjednám.

Reakce obchodu Brašnářství Tlustý

Dobrý den, děkujeme Vám že jste nás podpořil, i díky Vaší objednávce jsme v létě přestáli kolaps a mohli pokračovat v naší práci. Vaše zakázka je na šicí dílně, bude ušita jakmile se na ní dostane řada. Lidé nám zadali stovky objednávek s ty teď zpracováváme. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

• Obchod mi do dnešního dne opasek nedodal ani neposlal peníze zpět. Přes urgenci s Vámi nikdo nekomunikuje. Doufám, ze takový obchod konkurence přejede a pan Tlustý skončí.

Zakázka měla bý hotová v červnu, posunula se na konec července, nyní je září, zakázka stále není hotová a nemám žádnou informaci.

Objednávala jsem příteli k narozeninám peněženku. Paní z podpory na chatu mi byla k dispozici o víkendu, pomohla mi objednávku dokončit, protože já jsem měla nějaký technický problém. Byla moc milá. Peněženka měla velký úspěch, přítel je nadšen.

Brašnářství Tlustý po dvou měsících a mnoha urgencích stále nedodalo objednaný opasek. Obchod téměř nekomunikuje a pokud odepíše, je to jen další slib, který nedodrží. Cítím se být podvedený.

• Kvalitní zboží
    • Špatná komunikace
    • Dlouhá doba dodání

Z brašnářství mám dvě kabelky, jsou opravdu krásné a provedení bezchybné a kvalitní. I před rokem byla doba dodání cca 8 týdnů. Nicméně obchod tehdy komunikoval a nebyl důvod k obavám.

Aktuální situaci těžko hodnotit.
    Co mě štve je šílený zákaznický servis a téměř žádná komunikace. Odpověď na email po téměř měsíci, přes chat je to o něco lepší. Objednávku jsem udělala někdy v polovině července, doufám že se zboží dočkám ještě letos ..

Ještě par dní a asi půjdu rovnou k vám do prodejny a vyřídíme si to osobně,

Již několikrát odložený termín dodání, pokaždé s jinou výmluvou. Horší jednání se zákazníky jsem nikde nezažil. Před lety jsem zde zakoupil opasek a dodnes skvěle slouží, ale po zkušenosti s touto objednávkou zde již nikdy nic nekoupím.