Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Přihlásit se a přidat recenzi

• 20 %

• nechutné obchodní praktiky. brečí na sockách jak krachují, přitom to je pouze "reklama" humus!
  • 10 %

Nečestný marketing. Strašit krachem a hrát na city, takto se podnikat nemá.

• Dlouhé dodací lhůty

Jejich praktiky vytáhnout z lidí peníze apelem na soucit jsou nechutné. Nic jiného než přivolaný krach si nezaslouží.

Zdá se, že se snaží nahnat co nejvíce zakázek skrze reklamu a podivné praktiky, ale jaksi nestíhají zakázky realizovat. Dodací lhůta byla dlouhá hned na počátku, potom ji ještě posunuli a teď dělají mrtvé brouky. Dodání opasku je zdá se v nedohlednu.

velký problém v kominikaci

• 10 %

• Díky výpadku stránek jsem si naštěstí nic nekoupil
    • Lhaní zákazníkům

• Žádná
    • Lžou zákazníkům

Neexistuje důvod nakupovat zboží od firmy, která podvádí a lže svým zákazníkům. Firma ponese své následky poté, co oznámila fiktivní krach, čímž říká jediné: "Vůbec nám na vás nezáleží, jde nám jen o vaše peníze a klidně vám budeme ve velkém lhát.". Jinak pro ty, kdo si už objednali své zboží a nedostali ho do 30 dní, lze od smlouvy odstoupit - potvrzeno právníkem. Good luck s tak nechutnými praktikami zneužívání lidské důvěry a ochoty si pomáhat.

• Žádná
    • Snaží se z lidí vylakat více objednávek na základě klamnych informací o krachu firmy Tlustý.

• Nedodržují ani své prodloužene lhůty, nefér jednani

Už bych si nikdy od nich nic nekoupila

Ty jo. Pásek super, ale poslední marketingová "akce" ve stylu krachujeme i když nekrachujeme mě teda dost naštvala.

Lhát se nemá. Už si u Vás nikdy nic nekoupím.

Objednávka nebyla dodána kompletní. Dostal jsem jen polovinu. Na mailovou komunikaci nebyla reakce. Musel jsem řešit telefonicky, kde tedy musim uznat slečna byla velice přiojemná a uznala chybu v realizaci objednávky. Následně jsem ale čekal další měsic a dodávání se jen zdržovalo. Termíny nepřesné, odpovědi na písemnou komunikaci po měsici?! Zákaznický servis špatný. Druhá polovina došla 2 mesice od objednání. Čekal jsem lepší komunikaci, případně kompenzaci za špatně realizovanou objednávku.

Syn byl s peněženkou naprosto spokojen, líbila se mu limitovaná edice Mistři 2024.

• Boty + Pasek - Tragicka komunikace , chaos - ani po pul roce proste nic

• Krasne vyrobky
    • Nulova komunikace
    • 3 mesice cekani na predem zaplaceny pasek k hodinkam, co mel byt hotovy do 2 tydnu a stale nic. Informace, kdy, pripadne zda vubec, nekdy bude hotovy nulove…

Dekuji Vám

Přišel mi podivný e-mail, ve kterém nebyl ani odhad data dodání.

Dodávka trvala mnohem déle, než jsem čekal a do dneška mi i přes dopisování nedorazil účetní doklad. Pozitivem bylo naopak to, že mi uznali dárkový kupon po jeho expiraci.

• 100 %

• Výborná kvalita

S Brašnářstvím Tlustý jsem velice spokojená, ikdyz dodání se někdy trochu protáhlé, ale to čekání se určitě vyplatí. Mám od nich krásné a kvalitní boty, opasek a klíčenku vše v super kvalitě.
    Lidičky mějte trochu strpení a týmu Brašnářstvím přeji hodně štěstí ✊

• Doba dodání skoro čtvrt roku jednoho opasku..

• Zboží je drahé
    • Objednala jsem na konci června a zatím nic nedorazilo a ani nemám zprávu, kdy to bude, a je začátek srpna.