• Rychle doručení
    • Zničený obal

• nedodržení doby dodání

Bylo mi zaslano jine zbozi nez jsem si objednala. Chtela jsem zimni UGG a poslali mi letni UGG. Ihned jsem vratila, chtela jsem dukazy o tom, ze poslali spravne zbozi a nic neposlali, vubec se semnou nebavi!! Prisla jsme o 4800 Kc!

• Dostupnost daného zboží
    • Platba jiné částky přes platební bránu
    • Kvalita komunikace
    • Pár minut po zadání objednávky, danou objednávku nejde zrušit/změnit
    • Čekací doba na vrácení peněz
    • Operátoři arogantní a to už od první zprávy

• Objednala jsem si skleničku s nápisem a nápis byl poškrábaný

Normálně vždy vše řádně a včas dorazilo... už týden čekám a vůbec mi nedorazila žádná informace, týden je zboží přepravováno... asi to bude dopravcem...

• nepravdivé popisky, klamavá praktika

Obchod nemá u prodávaných produktů reálné popisky. Když jsem zjistila, že na webu výrobce se nacházejí jiné popisky (liší se ovšem napříč vícero e-shopy), reagoval na to dotyčný na zákaznické lince výzvou ke zrušení obednávky s tím, že popisky se skutečným složením (jednalo se o kožené boty, které nejsou celé kožené) budou „přeci určitě správně na stránce výrobce“. Podle zákona o ochraně spotřebitele č. 634/1992 Sb. § 2 se jedná o tzv. „klamavou praktiku“ s účelem ovlivnit chování spotřebitele tak, aby výrobek zakoupil, přestože nesplňuje uvedené parametry. U konkrétních lidí může vést k významným zdravotním potížím. Pokuta za ni od ČOI může být až 5 milionů Kč. Jestliže obchod poté, co si zde přečte recenzi (to je už druhá výzva) popisek nepřepíše (zatím je tam pořád špatný, přestože je to již několik dní, co na to byli prostřednictvím zákaznické podpory upozorněni), obrátím se s tím právě na ČOI. Chci, abychom si mohli být jako spotřebitelé jisti tím, co zde kupujeme. Nenakupujeme jen pro sebe, ale i pro ostatní, trvám na tom, že informace o výrobcích musí být na webech pravdivé, jinak by nakupování úplně ztratilo smysl a nebylo by možné. Doufám, že dojde k nápravě zde i u jiných produktů, kterých se to případně týká. Pak svou recenzi samozřejmě stáhnu. Jinak jsem obchod už dlouho nepoužila, ale co do dopravy a vrácení funguje dobře.

• Pokud zboží vracíte, musíte na vlastní náklady, zdarma je to až nad 1500 Kč.

• Bohužel jedna teniska byla větší než ta druhá

Potrebovala jsem nutne saty na dulezitou akci, kam jsem dostala pozvani na posledni chvili. Chtela jsem neco specialniho a k satam jsem pridala nejake doplnky.
    Obchod se chlubi dodanim do 24 hodin - ma objednavka nebyla dodana, proto jsem se dotazovala prostrednictvim kontaktniho formulare na stav. Obchod me 5 dni me vodil za nos a obelhaval, ze objednavka bude dodana nasledujici den. Mezitim ji dvakrat zrusil.
    Napotreti jsem zkusila objednat samostatne jen saty a zbozi bylo dodano obratem. Bohuzel uz bylo pozde.
    Je mi lito, ze mi to na zakaznice podpore neporadili hned, ale lhali mi a ja na ne spolehala.
    Z toho usuzuji, ze zakaznicka podpora je uplne k hovnu. Kdyz mate problem s dodanim, objednavku rovnou zruste a zadejte znovu. Pokud jde o vic kusu na jednu objednavku, objednejte znova kazdy kus zvlast.
    Asi tolik k me zkusenosti. Jsem nastvana a zklamana.

Velmi neseriózní jednání obchodu. Zákazníkem jsem byla hodně let, objednávala jsem často, objednávky vždy platila předem, ale nekvalitní zboží /materiálem a zpracováním/ a to, které mi nesedělo střihem nebo velikostí, jsem vracela. Po poslední vratce mě obchod upozornil, že porušuji jejich pravidla a deaktivoval můj účet. Následně mi přístup umožnil, ale zamezil mi zadávání objednávek a využití mých bonusových bodů, čímž mě jednoznačně poškodil. Jejich jednání je v rozporu s právy zákazníka, resp. s právem odstoupit od smlouvy - právo zboží po vyzkoušení a prohlédnutí vrátit, pokud zákazníkovi "nesedí", nebo mu nevyhovuje z jiného důvodu /poměr kvalita-cena/. Představa, že mě z běžného obchodu vyhodí jen proto, že si ze 4 vyzkoušených kusů oblečení zakoupím jen 1 ks, je naprosto absurdní. Nicméně takto postupuje Answear.cz.

• Zbozi neodpovida vyberu zbozi v aplikaci
    • Prestoze jsem vzdy objednaval za desettisice, nyni ksem objednal jednu polozku a oni vam nedaji reklamacniho asistenta, vraceni pod urcitou castku je slozitejsi. Coz jsem nepochopil proc.

Prestoze jsem vzdy objednaval za desettisice, nyni /snad poprve/ jsem objednal jednu polozku a oni vam nedaji reklamacniho asistenta, vraceni pod urcitou castku je slozitejsi. Nebyl tam ten asistent na reklamaci jako vzdy. Coz jsem nepochopil proc.

objednala jsem si moc pěknou džínovou bundu. Musela jsem ji vrátit z důvodu: Není dostatečně napsaná velikost. Tak, nejsem vůbec spokojená.
    Moc mě to mrzí, že jsem zbytečně prodělala.

Reakce obchodu Answear

Děkujeme za Váš názor a litujeme, že s obchodem jste nebyli spokojení. Doufáme, že nebyl to Váš poslední nákup u nás :)

• Pri nizké častky objednavky,byt si dopravu platite sami,tak zpet opet musite zaplatit.Ale kdybych si jen tak objednala schvalne neco draheho,a vim,ze to teda vratim tu jednu veco ze dvou,tak mam vse zdarma.

Reakce obchodu Answear

Děkujeme za Váš názor a litujeme, že s obchodem jste nebyli spokojení. Samozřejmě mohla byste udělat tak jak jste psala v hodnocení, tomu nebráníme.

• Mikina kterou jsem dostal byla průsvitná a boty měli oděrky

Reakce obchodu Answear

No objednávku zrušil obchod.Nakolko nebol možný dovoľte ba Svk.

Reakce obchodu Answear

Děkujeme za Váš názor a litujeme, že s obchodem jste nebyli spokojení, ale objednávku s doručením na Slovensko je nutné vytvořit na stránkách www.answear.sk

• Musite vyrešit vraceni do 1200kč, abych ne bylo tak komplikovane a take bylo bych super tam mit štiket na vraceni

Děkujeme za Váš názor a litujeme, že s obchodem jste nebyli spokojení.

• Vrátila jsem zboží, ale nebylo v zasilce. Nemuzete ho najit

Reakce obchodu Answear

Děkujeme za Váš názor. Kontaktujte naší zákaznickou podporu, prosím.

• Absolutně nesedí velikosti. Šaty jsou na obézní děti.

Děkujeme za Váš názor a litujeme, že s obchodem jste nebyli spokojení.

Já to vůbec nechápu. Zaplatil jsem zboží, vybral si možnost doručení do boxu Zásilkovny. Za tři dny mi přijde email, ze se zboží do boxu nevejde...proč tedy tato možnost vůbec u daného zboží existuje. Potřeboval jsem slunečník co nejrychleji, zvolil jsem si kvůli tomu tento výrobek a stále na něj čekám. Informace o termínu doručení nikde, asi ho dostanu k Vánocům.

Děkujeme za Váš názor a litujeme, že s obchodem jste nebyli spokojení.

V případě problému s doručením zásilky kontaktujte naší zákaznickou podporu.