- žádná odpověď na můj e-mail, žádná aktualizace stavu, nic
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Od objednávky ze dne 4.2.2019 mi obchod nebyl schopen zboží doručit a ani se neomluvil.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Vzhledem k tomu, že mi po potvrzení objednávky (15.2) zboží stále nedorazilo, tak nemám co hodnotit :-D Snad jen, že je dobře, že jsem to neplatil předem :D :D
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Obchod nekomunikuje. Zboží jsem zatím nedostala.
- Zboží nemají skladem
Žádné informace ohledně mé objednávky.
Po mé zkušenosti už nikdy neobjednám.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Zboží objednáno 14.6.2017 - nebylo skladem na webu uvedena doba dodání "do 14 dnů". Bylo mi celkem jedno doba dodání, hodinky jsem chtěl ale nespěchal jsem na ně. Po třech týdnech mailový dotaz na dobu dodání bez odezvy. Na tel. dotaz bylo přislíbeno dodání do týdne, že dopravce má problémy, že bude poskytnuta sleva a že nejpozději do 14. dnů dorazí. Do 14.7. stále hodinky nedorazily, telefonicky od majitele opět naslibováno jak hodinky objednávají znovu atd. atd. zase nabídnuta další sleva. Dnes je 3.8. a už ani telefon nezvedají a nevolají zpět.
Tento obchod nedoporučím. -
Nechápu, jak mohl tento obchod získat tolik kladných recenzí, musely být leda uměle vytvořeny. Od mé objednávky hodinek uplynuly téměř 3 týdny, obchod jsem urgoval několikrát emailem, poté i telefonicky a bylo mi řečeno, že mi na mail odpoví, což se opět nestalo. Přes internet jsem nakupoval snad tisíckrát, ale s tak amatérským garážovým obchůdkem s absencí jakéhokoli náznaku profesionality jsem se ještě nesetkal. Pokud seženete hodinky kdekoli jinde, kupte je tam, třeba i za vyšší cenu, protože něco tak příšerného se hned tak nevidí. Kladným recenzím nevěřte, zaměřte se na ty negativní, které se až podezřele často shodují v názoru. Osobně by mi bylo jedno, pokud by obchod hodinky prostě nebyl schopen sehnat a informoval mě o tom, ale aby nereagoval na emaily a do telefonu mi nějaký garážový šmudla, co asi zrovna řídil auto řekl, že se omlouvá a vyjádří se k tomu a zas nic, to je už nad mé chápání. Objednávku jsem zrušil a doufám, že o tomhle obchůdku už nikdy neuslyším.
- Nevím o žádných
- Komunikace, na e-mail po urgenci se po 10 dnech nebyli schopni ozvat
Na webu uvádí do 14 dnů, výsledek po 5 týdnech, že obchod stornoval objednávku s tím, že se omlouvají, ale zboží nemůžou sehnat. Blbost, jdu na amazon a ten samý výrobek mám do týdne v ČR - nedoporučuji tento e-shop
- Nekomunikuji
Nespolehlivost
10.12 jsem objednal zboží které bylo uváděné jako skladem (dodání do 3 dnů). Dokonce u něj svítila ikonka ''zaručené dodání do štědrého dne'' nebo tak něco. Do 16.12 jsem dostal pouze mail s potvrzením objednávky a tak jsem ještě 16.12 volal na info linku, kde mi pán sdělil, že je vše v pořádku a tento (pátek) nebo maximálně další pracovní den (pondělí 19.12) budou objednávku vyřizovat. Je 21.12, 14:30 a žádná zpráva o předání dopravci, zpoždění nebo cokoliv. Takže dárky v tomhle eshopu nekupovat, protože eshop není schopný v 21. století ani PŘEDAT do přepravy věc skladem za 8 pracovních dní.