Ani po 10 dnech mi zboží není dodáno.
Reakce obchodu Zaminutu.cz
děkujeme za reakci. Skutečně nám trvalo odeslání zboží 7 pracovních dní, což u nás není obvyklé. Omlouváme se. Kontrolovali jsme Vaši objednávku a nyní už jsou hodinky na cestě k Vám. :)
- Po7dnech se nic neděje a ani se mi neozvali
Reakce obchodu Zaminutu.cz
moc se omlouváme, ale Vaše objednávka byla odeslána na konci tohoto týdne. Odesílali jsme Vám email s trackingem zásilky. Zároveň Vám informaci zaslala i přepravní společnost.
Tým Zaminutu.cz -
Prosila som o zmenu adresy ktorá mi bola mailom potvrdená že bola zmenená samozrejme nebola zmenená a teraz sa neviem dostať k tovaru ktorý som už platila dopredu
Reakce obchodu Zaminutu.cz
moc se omlouvám, ale Vaši objednávku jsme Vám odeslali na Vámi uvedenou NOVOU adresu, což je vidět i ve sledování, které máte v mailu a v SMS. Zásilka se Vám doručuje dnes, což je vidět ve sledování.
- Vybitá batéria v hodinkách
- Dodaný iný tovar ,ako bol objednaný
Reakce obchodu Zaminutu.cz
moc se omlouváme, ale pokud se Vám objednané hodinky nelíbí, či s nimi máte jakýkoliv problem, tak nás prosím kontaktujte na našem tel. čísle, či na emailu. Rádi Vám s problemem pomůžeme.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka
Co nabízeli nemohli dodat, takže spokojenost se nekonala.
- Hodinky přišli
- Objednané hodinky přišli až po 21 dnech a v jiné barvě. Z původní zelené jsou modré.
Dobry den,
Moc se omlouvame, ale hodinky s udano dobou dodani 21 dni, maji bohuzel takto dlouhou dobu. Pokud se Vam Vami zakoupeny produkt nelibi, tak urcite muzete vyuzit pravo na vraceni zbozi do 14 dnu od zakoupeni.
Prejeme hezke svatky.
Tym Zaminutu.cz -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Po mesiaci mi tovar neprisiel velke minus.
Strata casu.
Reakce obchodu Zaminutu.cz
moc se omlouváme, ale jak jsme Vám psali v emailu, bohužel došlo k problemům s dodávkou od našeho dodavatele a dodací lhůta se nám bohužel u této objednávky prodloužila a máme u ní zpoždění cca 7 dní.
Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace.
Tým Zaminutu.cz -
- mimořádně dlouhé dodací lhůty - čekáte a čekáte a čekáte a čekáte......
rozhodně si sehnat jiný obchod anebo přivést zboží ze zahraničí...
Reakce obchodu Zaminutu.cz
moc se omlouvám, ale pokud objednáte zboží s uvedenou dodací dobou 21 dní, tak je jeho dodací doba v této délce. Často se nám daří dodací dobu zkrátit, ale někdy to bohužel možné není. V každém případě Vám zboží zašleme v termínu, věříme že se Vám bude líbit.
Tým Zaminutu.cz -
Objednala jsem si před 7dny hodinky. V popisu bylo skladem do 3dnů. Platba proběhla v pořádku a od té doby se mi nikdo neozval. Psala jsem e-mail a ptala se na stav své objednávky a nikdo mi neodpověděl. Jediná informace která mi přišla bylo potvrzení mé objednávky (10.6) a od té doby žádná informace.
Ráda bych napsala pozitivní recenzi ale bohužel to nejde.Reakce obchodu Zaminutu.cz
máte pravdu tato objednávka se nám nepovedla. Vámi objednané hodinky jsme tu měli, ale měly vadu. Z toho důvodu jsme je nechtěli poslat, jelikož dbáme na kvalitu doručovaných produkt, a zajišťovali jsme nové, což se bohužel nepovedlo. Jakmile jsme toto zjistili, tak jsme Vám okamžitě poslali peníze zpět a k tomu informační email. Ten bohužel podle všeho nedorazil, poslali jsme Vám ho tedy znovu.
Omlouváme se za způsobené komplikace.
Tým Zaminutu.cz -
- potvrdili objednávku, kterou následný den bez udání důvodu STORNOVALI, jsou to zřejmě podvodníci.
po potvrzení objednávky následně bezdůvodně stornovali bez jakéhokoliv vysvětlení, jsou to zřejmě podvodníci co zboží nemají.
Reakce obchodu Zaminutu.cz
je nám líto Vaší spatné zkušenosti. Vaše objednávka byla skutečně stornována z naší strany, protože během jejího zpracování došlo k chybě v našem systému, díky které bychom ji nemohli vyřídit. O stornu jsme Vás informovali ihned po zjištění chyby a to ještě mimo naši pracovní dobu, tak abyste mohl zboží objednat o víkendu znovu. Vámi poptávané zboží je opět dostupné k objednání s doručením do 3 dnů. Pokud mate o zboží stále zájem, tak si ho můžete objednat u nás na Zaminutu.cz.
Ing. Vladimir Slavik, majitel eshopu -
Bylo doručeno vadné zboží. Reklamace nevyřízena.
Reakce obchodu Zaminutu.cz
reklamaci rádi vyřídíme, nicméně je potřeba abyste nám zboží zaslal a my ho zprocesujeme v reklamačním řízení. Bez zaslaných hodinek bohužel nelze případnou opravu provést.
Děkujeme.
Tým Zaminutu.cz -
- 14 dní čekám na odpověď, napíšu mail tam mi je řečeno nejpozději 18teho,vilam 15teho nikdo to nevezme.. V pátek 18.prijde mail ze se mi omlouvate??? Že kamion se někde zasekl? To má být normální.dekuji,sbohem
Reakce obchodu Zaminutu.cz
velice děkujeme za recenzi. Bohužel v čase Vánočním docházelo ke zpoždění dodávek zboží ze zahraničí a došlo ke zpoždění i u Vašeho a to konkrétně o 3 dny. Hodinky jsme nakonec obdrželi a nabídli jejich zaslání místo v pátku v pondělí, ale bohužel jste již o ně neměl zájem. Velice se omlouváme za způsobené komplikace.
Mějte se hezky.
Tým Zaminutu.cz -
Bohuzel objednavku na hodinky ktere meli na webu a ktere jsem objednala, obchod zrusil s tim. Mrzelo me to, mel to byt darek. Ale mozna je to jinak dobry obchod, neumim posoudit, nemam jinou zkusenost s nim, ale tohle me zklamalo.
Reakce obchodu Zaminutu.cz
děkujeme za zaslanou recenzi. Bohužel u produktů, které objednáváme u dodavatele, tuto informaci u produktů uvádíme, hrozí jejich vyprodání. My jsme skutečně Vaši objednávku stornovali během několika dnů po objednání právě abychom zamezili tomu, že byste čekala na dárek a nestihli jsme ho dodat v termínu a měla jste dostatek času ho sehnat jinde.
Neustále pracujeme na zlepšení fungování našeho eshopu a věříme, že připadnou další objednávku již zvládneme lépe.
Mějte se hezky.
Tým Zaminutu.cz -
Na otázku o platbě nikdo neodpověděl. Obchod zřejmě nemá zájem něco prodat.
- Komunikace obchodu 0. Hodinky jsem objednal 7.4. 2020 a dodnes nemám jakoukoli informaci. Hrůza eshop
- 2x jsem psala zprávu jak to vypadá s objednávkou - bez odpovědi
- 1x jsem napsala žádost o vrácení peněz - bez odpovědi
pokud nevrátí peníze přes banku budu podávat trestní oznámení
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- žádná odpověď na můj e-mail, žádná aktualizace stavu, nic