• Lživá doba dodání
    • Nulová komunikace, pokud si nevyřvete informace sami

U této stránky jsem měl objednány hodinky přes 41 dní. Kdybych firmu sám neobvolával, nemám absolutně žádné info o jejich stavu. U hodinek byla původně psaná dostupnost do 10 dní. Z toho se následně stala dostupnost za 30 dní po objednání. Po 30 dnech volám do firmy a tvrdí mi, že zrovna dnes dostávají tento předmět od dodavatele a další týden tedy posílají. Volám další týden a říkají mi to samé, že další týden už tedy OPRAVDU budou předmět mít a zasílat. Následující týden volám a zjišťuji, že opět nastala chyba a nyní bude dodávka dostupná až za 14 dní. Z 10 dní se tedy vklubaly celé 2 měsíce a firma má informovanost zákazníka tzv. úplně v paži. Nejspíš můj nejhorší zážitek s e-nákupem vůbec a upřímně nechápu, jak tato firma může hrdě fungovat dál. Nikomu nákup u nich nedoporučuji a jediný důvod, proč bych zvážil 1 hvězdu je ten, že paní na zákaznickém servisu je milá a nemá osobně žádnou moc nad dodáním objednávky. Nemám většinou potřeby psát negativní recenze, ale zde je má zkušenost opravdu neomluvitelná. Nejhorší prodejce hodinek v celé republice a objednávku jsem samozřejmě zrušul a raději nakoupil u kompetentní konkurence.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

moc se omlouváme, ale o problemu s dodáním zboží jsme Vás informovali 2 dny po objednávce. U zboží bohužel nastal problem a museli jsme na něj čekat, o tomto jsme Vás informovali. Jakmile zboží dorazilo, tak jsme Vám ho odeslali. Objednávku jste u nás nikdy nezrušil. Víte, občas se prostě stane, že se produkt vyprodá a pak dáme zákazníkovi možnost si vybrat - objednávku ponechat, nebo zrušit. Vy jste si vybral ponechání a všechny informace jste u objednávky měl.
    Přejeme hezký víkend a ať se Vám hodinky od nás líbí.

jdou to lháři

Prodávající nedodává návod k použití výrobku v českém jazyce,ani po vyžádání.

• Výběr
    • Hodně pomalé
    • Žádná novinka na stavů objednávky

• Obchod nereaguje

Uvedené mobilní číslo ( obchodem) nereaguje

• Příznivá cena
    • Jednání obchodu

Hodinky jsem zakoupil podle podané nepravdivé informace Ing.S. ,platba byla provedena obratem.
    Dodání zboží bylo pomalé, s obchodem je
    obtížná komunikace,často ani nereaguje.

Dobry den,
    Divame se do evidence a vymenili jsme si kolem 20ti emailu, verime ze komunikace probehla v poradku. Pokud se Vam hodinky nelibi, tak urcite muzete vyuzit moznost vraceni do 14 dnu.
    Prejeme vse dobre.

Tym Zaminutu.cz

• Cenová politika v porovnání s konkurencí
    • Zákaznický servis
    • Délka dodání

Před měsícem jsem si objednal dvoje hodinky, doprava, která měla trvat do týdne, trvala 10 dní, jeden z modelů byl chybně zaslán, náhradní model měl byt opět od týdne doručen, ten dnes po více než 14 dnech stále nemám. Komunikace žádná, odpověď na emaily žádná, 3. telefon zvedla nasraná paní, která i přes to, že jsem se snažil být slušný, byla nepříjemná a dokonce si mě dovolila okřiknout. Snaha o kompenzaci žádná.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Situaci prověřím a samozřejmě sjednáme nápravu.
    Poprosím o zaslání emailu znovu, jelikož jsme od Vás žádný email neobdrželi.

Tým Zaminutu.cz

Doručen jiný než objednaný produkt

Reakce obchodu Zaminutu.cz

děkujeme za recenzi. Pokud jste v zásilce obdržel jiný produkt, tak nám napište a my celou věc vyřešíme. Bohužel od Vás žádnou zprávu nemáme. Napište nám prosím.
    Děkuji.

Tým Zaminutu.cz

• K výrobku nedodává český návod i když je to jeho povinnost.

Dobry den,
    Dekujeme za recenzi. Bohuzel doslo k pochybeni u expedice. Chybu jsme nastesti napravili a navod jsme jiz zaslali.

• Komunikácia je o ničom
    • Odpovedajú na každý 3 email
    • Telefón nevzdvihaju
    • Po týždni ešte stále som nedostal naspäť peniaze

V žiadnom prípade neodporúčam tento obchod!!!

Dobry den,
    Moc se omlouvam, ale telefony zvedame a na vsechny emaily jsme Vam odpovedeli vzdy. Bohuzel ke konci byly Vase emaily uz hodne sproste, tak to pro nasi zakaznickou podporu nebylo nejlepsi cteni. Kazdopadne penize jsme Vam vraceli nasledujici den po obdrzeni zbozi na Vasi kartu. Mrzi nas pokud je nemate, ale vstoupil nam do toho statni svatek.
    Prejeme vse dobre.
    Zaminutu.cz

Potvrdili objednávku i platbu a už se neozvali.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

děkujeme za reakci. Vaši objednávku jsme již expedovali, informace Vám přišla emailem i SMS. Pro jistotu zkontrolujeme zda se nestala chyba ještě někde u dopravce.
    Přejeme hezký den.

Tým Zaminutu.cz

prozatím žádné zlušenosti nemám. Zboží / hodinky Festina / jsem zatím neobdržel.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Obchod nekomunikuje, neplní reklamace včas.
    • Nahlášeno na ČOI
    • rozhodně nedoporučuji z tohoto eshopu nic objednávat

Dobry den,
    Dekujeme za reakci. V systemu vidim, ze reklamace byla uznana a penize jiz mate na uctu. Pokud mate nejaky dalsi problem, tak se nam urcite nevahejte ozvat.
    Tym Zaminutu.cz

• Vybral som hodinky z krabicky ich cena bola s postov. 31€ (poštovne 4€) dal si ich na ruku nevyhovoval mi maly displej.Vratil som hodinky do krabicky lebo,do 14dni mozem bez udania dovodu reklamovat.Poštovne na reklamaciu do ČR 6,9€.Čo už je 37,9€.Teraz mi pišu z tej stranky,že pri prevzati zasielky bola najdená mechanicka chyba poškriabaný displej oprava stoji 25€ pri tom predajna cena hodiniek je 27€ vtip????Nie realita ako zarobit na obycajnom človeku.Či už chcete byť oklamaný ako ja necham na vas.

Velke sklamanie

Dobry den,
    Moc se omlouvam, ale v recenzi jste vynechal podstatne informace - z hodinek jste sundal ochranne folie, hodinky jste nosil, hodinky jste poskrabal pres cely display(na vice mistech).
    Z toho duvodu Vam nelze vracet celou sumu. Moc se omlouvame, ale pokud si v jakemkoliv obchode budete zkouset hodinky a hodinky na miste poskodite, tak je neni mozne jednoduse vratit.
    Tym Zaminutu.cz

Pouze velmi stručný popis produktu.

• Zboží dorazilo
    • Minimální komunikace
    • Pokud bych si nenapsal o stav objednávky, nevěděl bych
    • Zaslali špatnou barevnou kombinaci, nabízenou zřejmě ani neměli.

Dobry den,
    Moc se omlouvam, ale o zamene za spatnou variantu netusime. Pokud Vam dorazily hodinky spatne varianty, tak nam napiste, radi Vam hodinky vymenime.
    Ozvete se nam prosim.
    Dekujeme za pomoc.

• Obchod nekomunikuje na e-maily
    • Nekvalitní zboží

Reakce obchodu Zaminutu.cz

moc se omlouvám, ale patří recenze našemu eshopu? Vidím od Vás jediný email a na ten jsme odpovídali. Pokud máte jakýkoliv problem, tak se na nás neváhejte obrátit. Rádi Vám se vším pomůžeme.

• 3 dni po zaplatení objednávky oznámenie, že produkt nemajú
    • Neodpisujú na e-maily
    • Do dnes mi nevrátili peniaze

Neodporúča nákup v tomto obchode.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

Dobrý den, moc se omlouvám, Vámi objednaný produkt se skutečně vyprodal během víkendu. Informaci o tom, jsme Vám zaslali první pracovní den a domluvili jsme se na vrácení peněz. Nicméně, tak jako jdou peníze při platbě kartou k nám 2-3 pracovní dny, tak jdou i k Vám. Peníze budete mít na účtu nejpozději v pondělí.
    Věříme, že příští nákup již proběhne hladce.
    Mějte se hezky.

Tým Zaminutu.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Objednáno v pátek. Dnes je čtvrtek zboží stále nebylo odesláno. Mezitím přišlo z Německa za 3 dny.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

moc se omlouváme, ale Vaši objednávku jsme zrušili, protože jsme od Vás měli informaci, že jste si již dříve zboží objednal jinde. Naprosto s Vámi souhlasíme, že nemá smysl, abyste měl jedny hodinky dvakrát.
    Mějte se hezky.