• Spokojenost

• Rychlé dodání

• Za dobrou cenu
    • Ohromná rychlost odeslání
    • Nic

Mám jen dobré pocity a obchod doporučuji.

Rychlé dodání, informace výborně.

Vse bylo super.Rychle dodadani a kdyz zavolate ,hned Vam to zvednou a snazi se domluvit a vyjit vstric Vasim pozadavkum.Prijemna komunikace

• Všechno ok

Všechno v pořádku ,doporučuji.

• Značkový šperk, který byl dostupný v zahraničních eshopech v ceně cca 650 euro a v ČR i za více než 19 000 Kč, jsem po krátké korespondenci se zaminutu.cz, kde byl již vyprodaný, koupil za necelých 12000 Kč

Obchod reaguje obratem na emaily, objednávky, informuje o naskladnění vyprodaného zboží. Komunikace je vynikajicí, včetně telefonické. Ceny až mimořádně nižší než u jiných prodejců. Dodání zboží je obratem, v mém případě i do druhého dne (!) Zatím jsem v zaminutu.cz zakoupil 2 šperky a jedny hodinky.

• Blesková dodávka.
    • Chybí manuál v češtině.

• Bleskové dodání.
    • Cena.
    • Nic jsem nenašel.

• Dobrý

• Rychlé doručení (do 3 dnů)
    • Nejlepší dostupná cena
    • Obchod bohužel neposlal moc informací o tom, jestli přijal platbu a jak to vypadá s vychystáním objednávky, přišla pak až zpráva o odeslání Zásilkovnou.

• chybí český návod

dobře zabalené zboží,,rychlost dodání

Rychlost a kvalitu

• dodacia doba takmer mesiac a tovar je stale na ceste. Obj. 17.12 a dnes je 9.1. ( takmer 4 tyzdne ). na stranke bolo dodacia lehota 1 tyzden.
    • Služby zakaznikom - kontaktoval som ich, ze tovar odosielaju, realne tovar odoslali az za niekolko dni.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

Dobrý den, moc se omlouváme, ale dodací doba nebyla 1 týden. Dívám se do sledování a zboží Vám již bylo odeslané a dnes se i doručuje, tak věřím, že je již vše v pořádku.

Tým Zaminutu.cz

• Rychlost bez zbytečné administrativy

- doručeno bylo jiné zboží než bylo objednáno
    - žádná komunikace s obchodem nefunguje
    - zboží jsem vrátila, ale zatím žádná vrácená částka

Reakce obchodu Zaminutu.cz

moc se omlouváme, ale v krabičce od šperku byl bohužel od výrobce vložen jiný, proto nastala chyba. Peníze jsme Vám již vraceli. Prosíme o kontrolu Vašeho účtu.

Tým Zaminutu.cz

• výborná komunikace

• levnější než ostatní
    • obchod vůbec nekomunikuje, už dva dny se snažím o kontakt a vůbec žádná odezva

• poměr cena/výkon