• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Dobré ceny
    • Neinformování zákazníka

Musel jsem si sám zjišťovat proč zboží které při objednávce bylo skladem je najednou vyprodané a tudíž i nevyexpedované. O ničem vás neinformují a prostě čekej joudo... Po pár mailech se dozvíte že čekají na naskladnění od dodavatele. Tady už nenakoupím.

Dobry den,
    moc se omlouvam, ale prvni den od objednavky jsme Vam psali, ze je u Vasi objednavky problem a to konkretne kvalitativni problem s poslednim kusem hodinek. Na kvalite hodinek si zakladame a pred odeslanim prochazeji vzdy kontrolou.
    Pokud mame 1 ks na sklade a ten kus se proda, tak se vyproda, tak se pote hodinky na eshopu vzdy jevi jako vyprodane. Kusy se pri prodejich odecitaji ze skladu.
    Mrzi me, ze se prodej nepovedl a pevne verim, ze dalsi objednavky jiz budou mnohem lepe zprocesovane.
    Mejte hezky vikend.

• Tovar dosiel poškodený
    • Peniaze vracajú na účet uz tri týždne a stale ich nemam

Neodporúčam.. vkuse vypisovat maily aby mi vobec poslali naspäť peniaze za tovar ktorý prišiel poškodený a stale ich nemam.. Otrasne

Dobry den,
    Dekujeme za recenzi. Rad bych uvedl veci na pravou miru. Sperk Vam prisel v poradku, ale behem prvnich dni manipulace s nim se poskodil a pote jste nas kontaktovala. V ramci zachovani dobrych vztahu jsme akceptovali vraceni sperku(ackoliv se na mechanicke poskozeni zaruka nemuze vztahovat). Penize mate zcela jiste na uctu. Mrzi me, jak situaci eskalujete, ale je to cennym ponaucenim pro nas do dalsich dni.
    Mejte se hezky.

Tym Zaminutu.cz

Vůbec žádná komunikace ze strany eshopu, objednávku jsem zrušila a čekám na vrácení peněz

Dobry den,
    Moc se omlouvam, ale vec se stala trochu jinak. Objednala jste zbozi. Objednavku jste zrusila, byl Vam napsan email potvrzuji jeji zruseni a nasledne Vam byly zaslany penize zpet.
    Vse vidim v poradku.

• dobré ceny

Objednala jsem zboží,které bylo skladem a zaplatila, když jsem se po týdnuabsence jakékoliv reakce o stavu objednávky zajímala ,kde zboží je,milá paní na telefonu slíbila ,že zjistí a ihned zavolá.Ozvala se až další den ,že výrobek byl poškozen a další nemají. Kdybych se nezajímala, čekám možná až do vánoc jestli se někdo ozve. Objednávku jsem zrušila

• Nízké ceny
    • Dlouhé čekání na hodinky co nejsou skladem. Potvrzení o přijetí platby jsem se musel ozvat. Aby mi přišlo oznámení o přijetí platby. Docela slabá komunikace.
    • U některých hodinek nejsou informace

Obchod má docela zajímavé ceny. Což mě upoutalo. Ale jinak doprava docela na dlouho. Když nemají na skladě trvá to. Komunikace malá

Dobry den,
    Moc se omlouvame, ale objednal jste zbozi s delsi dodaci dobou. Tuto informaci jsme Vam zaslali v emailu a nasledne v dalsich dvou emailech jsme Vas postupne informovali o stavu vyrizeni objednavky. Potvrzeni o zaplaceni objednavky chodi automaticky, nijak se do nej nezasahuje a prislo tak i Vam. V kazdem pripade dekujeme za recenzi a budeme doufat, ze se Vam hodinky budou libit.

• Nulová

Nulová komunikace. Vždy jsem se musel připomínat abych věděl co je s objednávkou.

Dobry den,
    Dekujeme za recenzi. Objednal jste u nas 3x to same zbozi. Dvakrat nevyzvednuto. Treti objednavku jsme odeslali presne dle dohody.
    Uprimne nevidime v cem je problem a tak Vam jen jen poprejeme, at se Vam hodinky libi.

Tym Zaminutu.cz

• Špatná komunikace, dlouhé dodací lhůty

Zboží jsem objednal před jedenácti dny, s tím, že obchod uváděl vyřízení objednávky do 6 pracovních dnů. To se nestalo. Po devíti dnech jsem já sám obchod kontaktoval a bylo mi oznámeno, že zboží pošlou v příštím týdnu tedy ne po šesti ale po 14 dnech. Očekával bych, že se obchod ozve po šesti dnech sám... Nejhorší obchod, ze kterého jsem zatím objednával zboží.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.

• Nízká cena
    • Hodinky byly poškozené a s obchodem se nelze spojit po telefonu ani po e-mailu. Byla zaslaná reklamace na e-mail a bez reakce (14 dní).

Reakce obchodu Zaminutu.cz

moc se omlouvám, ale poškozené hodinky neprodáváme. Pokud jakkoliv hodinky nefungují, či nesplňují Vaše požadavky, pak je lze vrátit do 14 dnů, či je možné je v pozdější době reklamovat. K vrácení a ani k reklamaci nedošlo. Jedná se skutečně o hodinky od nás?
    Ideálně pište na email a určitě Vám někdo pomůže.

• Skvělé ceny
    • Nekonečné čekání na zaplacené zboží

Reakce obchodu Zaminutu.cz

moc se omlouváme, ale objednal jste si zboží, kde byla uvedena dodací doba 20 dní a tu jsme splnili. Bohužel se nedala zkrátit, ačkoliv jsme našeho dodavatele urgovali, aby inventuru zkrátili. Věřím, že příště Váš zážitek z nakupování u nás bude mnohem lepší :)

Tým Zaminutu.cz

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• rychle odeslani
    • nectou poznamky u objednavky klidne to poslou ked uvedete ze na adrese budete az od pristiho tydne
    • po mail dohode na zmenu zbozi prislo za 8h potvrzeni ze poslali puvodni zbozi do prepravy :(

Dobry den,
    Moc se omlouvame, ale zbozi jste v objednavce menil az pote , co bylo odeslano. S tim se bohuzel nedalo nic delat, rekli jsme Vam at ho neprijimate, ze Vam posleme zmenene nasledujici tyden.
    Byli jsme bohuzel moc rychli, na cemz si zakladame :)

Tym Zaminutu.cz

Koupila jsem pánské hodinky Hugo Boss. Před nákupem jsem zaslala dotaz. Byla jsem informována, že dodávají originál hodinky s českým návodem a certifikátem pravosti. Hodinky dorazily druhý den v roztržené krabičce a na můj další dotaz na certifikát, jsem dostala strohou odpověď že v krabičce je návod. Navštívila jsem tedy odborníka. Hodinky jsou bez certifikátu protože jsou falešné. Velmi zdařilá kopie. Předala jsem kopie komunikace ČOI...... Nekupovat. Jsou to fejky!!!

Hezký den.
    Certifikát pravosti dodáváme, pokud ho k produktu dodává výrobce. (Často je součástí návodu a dalších přiložených tiskovin, jak je tomu právě v případě Vámi objednaného zboží) Sami si žádný vlastní certifikát nevystavujeme, to by mohl udělat kdokoliv :). Vada na krabičce nás mrzí, víme, že papírové části krabiček nejsou nejodolnější a občas se stane, že i přes důkladné zabalení zásilky se při přepravě poškodí. Každopádně, pokud nejste se zbožím z jakéhokoliv důvodu spokojená, můžete využít zákonnou lhůtu pro vrácení a vše vrátit bez udání důvodu. Tuto možnost jste nevyužila.
    Jsme připraveni předložit České obchodní inspekci veškeré materiály související s uvedeným zbožím. Za našimi produkty i prověřenými dodavateli si stojíme.
    Vzhledem k tomu, že obvinění, které je součástí Vašeho hodnocení, není podloženo rozhodnutím soudu, ČOI nebo jiné nezávislé instance, považujeme Váš komentář za pošpinění dobrého jména naší společnosti a je možné, že po poradě s naším právníkem z tohoto budeme vyvozovat důsledky.

S úctou

• neseriozny

ani to co ,,maju" na sklade nemaju:(

Dobry den,
    Dekujeme za recenzi. Ve Vaší objednávce byly dva produkty, jeden jsme měli skladem a druhý byl na objednávku u dodavatele. Ten se bohužel u dodavatele vyprodal. O této skutečnosti jsme Vás ihned informovali s tím, že dodáme alespoň druhý produkt - ten, který máme skladem. Je nám líto, že jsme nemohli Vaší objednávce plně vyhovět, ale považujeme naopak z naší strany jako seriozní, že zákazníka o problému transparentně informujeme a snažíme se vše řešit.

Tym Zaminutu.cz

Objednávka 8 .4 ti je 14 dní bez doručení.Po dotazu je-li zboží skladem bylo mi řečeno ano.Ihnef jsem objednal a zaplatil . Druhý den odpověď zboží skladem není .Bude naskladneny za týden .Ano počkám.Uteklo víc jak další týden a zboží nikde Telefony neberou na imeil neodpovídají.Spatna zkušenost s Heurekou coby garantem slušného obchodu...... Po dvou dnech se mi Heureka omluvila a finančně kompenzovala nekorektní jednání eshopu zaminutu.cz. I tak varují před timto internetovým obchodem.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Skutečně došlo k chybě při evidenci zboží skladem, kdy jsme Vám, ale za 2 hodiny psali, že jsme hodinky nedohledali a zda máme objednávku zrušit. Následně jsme Vám nabídli, že Vám zboží dodáme a že to bude cca 10 pracovních dní, což by bylo v pondělí. Během Velikonočních svátků byla linka bohužel vypnutá, tam jsme telefony skutečně nebrali.
    Víme, že šla situace zvládnout lépe, ale bohužel se to smolně sešlo. Bohužel jsme mohli fyzický stav na skladě až 2 hodiny po přijetí objednávky.
    Omlouváme se za způsobené komplikace.
    Mějte se hezky a příště věříme, vše zvládneme lépe.

Tým Zaminutu.cz

To není obchod, ala zpomalenej film.

• týden bez reakce, i když bylo zaplaceno

tento obchod za mě nedoporučuji, v podstatě žádný kontakt. nyní čekám na vrácení peněz. Musel jsem řešit sám po 7 dnech od objednávky.

Reakce obchodu Zaminutu.cz

Vaši objednávku jsme přijali, ale bohužel Vámi poslední kus hodinek Tissot měl skrytou vadu a my jsme rozhodně nechtěli posílat hodinky, kterým bychom nevěřili(ač bbyste chybu třeba nikdy nenašel). Objednávku jsme stornovali a peníze vraceli den před Vaší objednávkou. Trvalo nám to 4 dny, jelikož jsme se snažili zajistit náhradní kus, ale bohužel se nepodařilo.
    Velice děkujeme za Vaši recenzi a moc se omlouváme za způsobené komplikace. Příště se věřím, se s podobným problemem popereme lépe.
    Děkujeme.