- Dlouhá doručování doba
Zaplatila jsem si rychlejší dodání a balíček mi přišel déle než měl. Obchod házel vinu na poštu a pošta na internetový obchod.
Reakce obchodu Vigoshop.cz
V případě, že se vyskytl problém se zásilkou, omlouváme se za nepříjemnosti a vyzýváme vás, abyste nás kontaktovali na našem e-mailu info@vigoshop.cz.
Odpovězte pod automatickou odpovědí a spojte se s naším reklamačním oddělením, které vám rádo pomůže.
Tým společnosti Vigoshop -
Produkt byl nekvalitní, poslala jsem ho spatky,ale penize mi nebyli vrácené!
Vaše finanční prostředky byly vrácený na Váš účet dne 27.7.2022
Zkontrolujte prosím, zda byla transakce na vašem účtu úspěšná .
V případě potřeby nás prosím neváhejte kontaktovat.
Tým společnosti Vigoshop -
Zboží neodpovídá uváděné reklamě . Po nanesení, bez výsledního efektu.
Reakce obchodu Vigoshop.cz
V případě, že se vyskytl problém s výrobkem, omlouváme se za nepříjemnosti a vyzýváme vás, abyste nás kontaktovali na našem e-mailu info@vigoshop.cz.
Tým společnosti Vigoshop -
zboží vůbec neodpovídá tomu, co je slibováno v nabídce. Navíc bez návodu (například nevím, zda je možné jej vyvařit nebo jakou snese teplotu tak aby zůstaly zachovány požadované vlastnosti - které ale stejně nesplňuje, tak je to vlastně jedno)
- Nemám kde reklamovat
Roletky byly doručeny, ale přísavky nedrží na okně tak jako v reklamě.
Cca po 5 minutách roleta z okna vždy spadne.Reakce obchodu Vigoshop.cz
- rychlost
- na mě moc nefunguje
- Je to neuvěřitelný podvod
Výrobek vůbec nesplňuje účel za jakým je vedena reklama . Dřevo je po natření trochu jako pěkné , ale po zaschnutí vypadá opět jako původní stav. Je to otřesné co si mohou podivné firmy reklamovat, nikdy více,,Ten zázračný renovační vosk bych nekouplla ani zadarmo'
Tým společnosti Vigoshop -
- Žádná reakce na reklamační email
Reakce obchodu Vigoshop.cz
vaše nespokojenost nás mrzí.
Jak je uvedeno v postupu pro stížnosti na stránce, pokud chcete kontaktovat agenta, musíte odpovědět na automatickou odpověď. Pokud jste neobdrželi odpověď, usuzuji, že jste nepostupovali podle pokynů a neodpověděli na automatickou odpověď. Z tohoto důvodu jsme váš e-mail neobdrželi.
V případě potřeby nás prosím neváhejte kontaktovat.
Absolutně lživá reklama JE TO PODVOD
Tým společnosti Vigoshop -
- Vše proběhlo v pořádku. Jen zboží, čistící prostředek ve spreji byl k nepoužití.
- Bylo mně doporučeno, abych řádně s dózou zatřásl a vše natočil a poslal. To jsem udělal a tím to zatím skončilo.
Obchod hodnotím jen podle toho co prodává. A to nestojí za nic. Zboží bylo z Číny. V nabídce to napsáno nebylo. Doklad o nákupu jsem nedostal žádný.
Tým společnosti Vigoshop -
Člověk si připlatí za brzké doručení a furt nic.
Reakce obchodu Vigoshop.cz
V případě, že se vyskytl problém se zásilkou , omlouváme se za nepříjemnosti a vyzýváme vás, abyste nás kontaktovali na našem e-mailu info@vigoshop.cz.
Tým společnosti Vigoshop -
Pořídila jsem dvě pily, první se rozbila po pár řezech ovocných stromků. Celkem brzy mi dorazila druhá, ale od té doby jen problémy. Po 9 řezech větviček o průměru cca 6 cm se pila opět rozbila. Chtěla jsem vrátit peníze. Už jinou nechci. Vyplnila jsem zaslané formuláře z mailu, pilu zabalila a poslala poštou na uvedenou adresu z mailu, napsala číslo účtu a nějakou dobu žádná reakce. Po čase mi přišel mail, že mi Česká pošta přiveze další pilku. Nevyzvedla jsem si ji. Pokud napíši mail, vždy mi odpoví automat. Požádala jsem o kontaktování telefonem, nic... Jak mám dál postupovat? Jsem zvědavá, jestli mě teď někdo bude kontaktovat. 723632688 Šárka Smetanková
Dobrý večer,
Zkontroloval jsem vaši stížnost.
Obchodní podmínky jsou zveřejněny na naší stránce a jak je uvedeno v Postup odstoupení od smlouvy, odstoupit od nákupu a požádat o vrácení peněz je možné do 14 dnů od doručení.
Ruční pila vám byla doručena před 1 rokem (červen 2021), takže pokud se produkt rozbije, stále můžete uplatnit 2letou záruku na elektrické díly. Jak je uvedeno na naší stránce, výměna produktu je možná pouze v záruce, proto jsme Vám zaslali nový produkt.
Když jste nám v květnu napsali e-mail, obdrželi jste automatickou odpověď obsahující všechny tyto informace, ale přesto jste se rozhodli produkt zaslat zpět. Ve stejné automatické odpovědi bylo také napsáno, že je nutné na ni odpovědět, abyste se mohli spojit s podporou, takže jsme neobdrželi váš e-mail, protože jste se neřídili pokyny.
Jsme k dispozici na telefonu od mondatu do pátku 8:00-16:00, může se stát, že linky jsou přetížené, takže vám doporučujeme zůstat ve frontě, abyste neztratili tágo. Váš poslední e-mail je z pondělí, jak jste odpověděli na automatickou odpověď, odpověděli jsme vám následující den.
Je nám líto, že jste zklamali, ale všechny informace jsou dostupné na naší stránce a je jen nutné postupovat podle pokynů, abychom mohli jakýkoli problém úspěšně vyřešit. Proto vás laskavě žádám, abyste pokračovali v komunikaci s naší podporou prostřednictvím e-mailu, abychom mohli vyřešit i vaši stížnost.
s pozdravem -
- Nemohu hodnotit -dárek
- Nepravdivá reklama na výrobek
je nám líto, že produkt nesplňuje vaše očekávání.
Na vrácení produktu a žádost o výměnu nebo vrácení peněz máte 14 dní od doručení. Postup odstoupení od nákupu je k dispozici na naší stránce https://vigoshop.cz/
klamavá reklama
Vigoshop Team -
- Nemám výhrady. Zboží bylo doručeno včas.
Kamera nefunkční, nelze spárovat s aplikací v telefonu, vyhozené peníze.
Dobrý večer
zkontrolujte prosím návod k produktu, který je k dispozici na naší stránce a ověřte, zda jste kameru připojili správně https://vigoshop.cz/
Pokud problém přetrvává, žádám vás, abyste se řídili reklamačním postupem, který je k dispozici na stejné stránce
Tým Vigoshop -
Zboží v žádném případě neodpovídá inzerované nabídce.
Vigoshop Team -
- Slovinský prodejce, nevím jak mám řešit že kamera nereaguje
Dobrý večer,
podívejte se prosím do produktového manuálu dostupného na našich stránkách a ověřte, že jste kameru správně připojili https://vigoshop.cz/
Pokud problém přetrvává, žádám vás o dodržení reklamačního řádu dostupného na stejné stránce
Pozdravy,
Tým Vigoshop -
Zatím nemám co hodnotit, když mi ještě nic nepřišlo!
Dobrý večer,
v souladu se stránkou doručovací společnosti jste si dnes 21.7.2022 vyzvedli zásilku z zásilkovny
Pozdravy,
Tým Vigoshop