- Nic mi nedorazilo,bez vrácení peněz
Jsou to podvodníci a zloději. Zakoupené zboží bylo nanic, vrátila jsem je ve 14denni lhůtě. Obchod nereaguje, peníze nevrátili. Absolutně nedoporučuji!
Dobré ráno,
Zkontroloval jsem stav vaší žádosti a peníze vám byly vráceny na PayU, stejnou platební metodou, kterou jste použili při nákupu. O vrácení peněz jste byli informováni e-mailem, žádám vás, abyste zkontrolovali svůj bankovní účet a ověřili transakci.
Jak je psáno v postupu pro odstoupení od smlouvy zveřejněném na naší stránce, je možné vyřešit požadavek ihned poté, co sklad obdrží a zkontroluje vrácené produkty.
S pozdravem,
Tým Vigoshop -
Spokojenost, vše v pořádku.
- Nízká cena
- Rychlé doručení
- Komunikace na zákaznické lince byla v pořádku
Doporučuji.
- dobré nabídky
- rychlé dodání
- vše v nejlepším pořádku
- žádná
nabídky v obchodu, jednání i dodání je naprosto v pořádku
o-k-
- Výhoda
Kamera opakovaně nejde spárovat. Ztratil jsem s tím už opravdu hodně času a jednoduše to nefunguje!!!!!!!! Vyhozený peníze, nic víc. Poprvé a naposled, opravdu hodně vážně nedoporučuji!!! !!! !!!
Dobrý večer,
na naší stránce jsou k dispozici pokyny k produktu, které vysvětlují, jak připojit fotoaparát.
V případě, že je problém s vaší wi-fi, máte 14 dní od doručení do odstoupení od nákupu a vrácení produktu, postup odstoupení je dostupný na naší stránce Vigoshop.cz
Vigoshop Team -
- Nekomunikuje a zboží nebylo doručeno
Dobrý večer,
když jsme odeslali, obdrželi jste sledovací číslo a v souladu se stránkou České pošty vám byla zásilka úspěšně doručena dne 7.9.2022
Tým Vigoshop -
- rychlost a spolehlivost
- rychlost a spolehlivost
nebojím se cokoli objednat, mám dobré zkušenosti
- Spokojena
Dobrý
Dobrý,ale zboží přišlo o den později.
- deklarovali 2 za cenu 1 přišel 1
Dobrý večer,
na našich stránkách provozujeme různé časově omezené nabídky, pokud chcete využít speciální cenu, musíte odeslat objednávku přes odkaz v konkrétní nabídce.
Objednávku jste odeslali osobně na našich stránkách a objednali jste si 1 ks, na váš email jste také obdrželi potvrzení objednávky na 1 ks a zboží jsme vám doručili v souladu s vaší objednávkou.
Vigoshop Team -
- Jsem spokojen s nákupem
velmi dobrý prodejce,rychlé dodání,dobrá komunikace,spolehlivost,mohu jen doporučit.
- obchod je skvely jsem spokojena
Obchod v pořádku
- ten polštář smrdí jako ředidlem
ten polštář smrdí ředidlem až tak že na nem nejde ležet
Dobrý večer,
polštář je nový a vyrobený z polyesteru, takže může zapáchat kvůli výrobnímu procesu. Jak je uvedeno na naší stránce, polštář lze prát na 30 °C v ruce nebo v pračce ve speciálním ochranném sáčku.
V případě, že produkt nesplnil vaše očekávání, měli jste 14 dní od doručení na vrácení produktu, postup odstoupení od smlouvy je zveřejněn na naší stránce.
Vigoshop Team