Klekla nám pračka, tak jsem hledal okamžitou náhradu - tedy zboží skladem. Tento obchod měl výhodnou cenu a na Heurece prezentoval zboží skladem. Po překliknutí do eshopu však už bylo zboží:
skladem u dodavatele s obvyklou dobou dodání 4 dny.
Následující den mi však psali, že zboží není ani u dodavatele a termín bude 14 dní. Objednávku jsem tedy zrušil.
Tedy nedoporučuji, uvádějí zavádějící informace o termínu dodání. Zboží skladem není to samé co skladem u dodavatele. Zboží skladem u dodavatele neznamená dodání za 14 dní... -
- komunikace se zákazníkem
- individuální nastavení ceny (levnější, než cena uvedená u produktu)
- rychlé vyřízení objednávky
- žádné
velice solidní jednání pracovnice zákaznického oddělení, rychlé reakce na dotazy a požadavky. Jsem maximálně spokojený. Objednával jsem vestavnou indukční varnou desku a vestavnou troubu českého výrobce, zboží dorazilo v pořádku, je již nainstalované, po prvním dni používání jsem nadšený.
DOPORUČUJI VŠEM !!!
Kdo si bude kupovat indukční varnou desku, tak jediné upozornění. Část hrnců, pánvic či rendlíků budete moci uložit do archívu. Indukce vyžaduje nádobí pro ni určené, mnohé z toho, co na sklokeramice fungovalo na indukci nefunguje. Nádobí pro indukci lze však pořídit za přijatelnou cenu, stačí googlit a hledat. Ne každý hrnec stojí 1500,- a výše... -
ok
- rychlá expedice zboží
- Snadnější výběr při rozhodování spotřebičů, komunikativnost poradkyně p. Vodičkové
Velice příjemne jednání s pí.Vankovou, vyšla maximálně vstříc
Včasná dodání.
- rychlost a styl komunikace
- Přijemné jednaní, rychlé odpovedi na dotazy
- Profesionální přístup
- Vždy ochotni poradit.
- Výborný, přehledný obchod.
- Kvalitní zboží dobré ceny.
Takto se má chovat a vystupovat dobrý obchodník. Výborná komunikace a dobré služby.
Rychlost dodání a ochota prodejce.
- výborná spolupráce s paní Vodičkovou
Dobrá spolupráce,věnují se zákazníkům
Po zaplacení zboží jsem zjistila, že pračka by byla až za měsíc, tudíž jsem se obrátila na obchod a oni mi bez jakýchkoliv potíží hned vrátili peníze. Moc jim děkuji za vstřícné jednání.
- Da se dobre domluvit, odpovidaji rychle
Zatim nevim
- Rychle dodání od objednani
- Naprosto perfektní komunikace
- Velký výběr zboží
- Ochotni se vším poradit
- Jsem naprosto spokojen
- velmi vstřícná a rychlá komunikace; cena při objednávce dvou příbuzných spotřebičů byla oproti konkurenci o dost nižší
Na Heurece označeno skladem a po měsíci zboží stále není.
- vyšší ceny než v jiných e-shopech
rychlost