Velmi vstřícné jednání.
- Velmi rychlá reakce při zpracování nabídky
- Při objednání více spotřebičů, kdy některé z nich nejsou okamžitě k dispozici nabízí obchod doručení všech najednou a možnost uskladnění do doby než jso potřeba (až na 3 měsíce), což považuji za velkou ýhodu než postupně vše navážet a skladovat.
- ochota doplnit do setů spotřebiče dle vlastního výběru a možnost tak sestavit vlastní set od preferované značky
- vlídná a rychlá komunikace
- nabízené zboží na eshopu už není a nevyrábí se
zboží nebylo skladem, ochotně mi byl nabídnut produkt za stejnou cenu
- VSTŘÍCNÉ JEDNÁNÍ
- INDIVIDUÁLNI CENY
NIC
Sehr schlechtes Product, geliefert ohne Packung oder Papier. 2x Filter schwer beschaedigt, mehrere Kratzer auf das Produkt, sa aus ob es im Showroom gebraucht ist. Hier werde ich nichts mehr kaufen.
- Rychlost dodání
- Bez námitek.
Spokojen.
- rychlost
- výborné ceny
- individuální přístup
- sleva při odběru více výrobků
- Rychlá odpověď na dotaz.
Komunikace i ochota za jedna.
- Problém s reklamací vyřešili obratem a ke spokojenosti zákazníka.
- Komunikace s produktovým specialistou.
- Výběr místního dopravce, TOPTRANS. Katastrofa.
- Problém s dovoláním se na uvedené kontakty.
- rychlá komunikace
- skvělá domluva
- výhodné ceny
- možnost uskladnění až na 3 měsíce zdarma
- zapojení spotřebičů zdarma
Obchod jsem oslovila s poptávkou kompletních spotřebičů do kuchyně a obratem mi vytvořili nabídku na míru, kterou jsme dále ladili. Zboží mám tedy objednané, částečně uhrazené a bude mi dodáno až ve chvíli, kdy mi to bude vyhovovat. Uskladnění až na 3 měsíce je zdarma.
- dlouhá čekací doba
- Výborná komunikace
- Snaha nalézt náhradní řešení v případě, že námi vybraná myčka nebyla k dispozici
- Vstřícnost a ochota při zpracování nabídky
- Zboží bylo doručeno v domluvený termín, přesně dle dohody
Zbozi jsem objednala dva mesice dopredu, kvuli vyhodne cene. Bylo mi nabidnuto pozdrzeni doruceni zdarma. Doporucuji!
- bezprostřední kontakt a snaha vyhovět
- možnost uskladnění dodávky až po shromáždění celé objednávky a dostupnosti poslední z komponent
Zboží nebylo na skladě. Storno.
- Výborná komunikace a ochota, vše proběhlo v pořádku, doručeno v termínu. Jediná výtka, u trouby nebyl český návod ale vše vyřešeno s operátorkou. Děkuji za obchod.
Zboží nebylo skladem, přestože eshop uváděl, že zboží je skladem. Dodání bylo přislíbeno za několik týdnů.