Pracovnice obchodu mi na muj dotaz o rozdilech mezi parnimi troubami Mora dala nepresne informace, byla bych zvolila drazsi model. Nesdelila mi, ze funkce pary spociva v naliti vody do melkeho plechu, to lze nalit do jakekoliv trouby. To neni zadna parni trouba!!
Na stránkách napsáno ihned odesíláme, po objednání napsali že zboží přijde za měsíc …
Po objednání spotřebič jenž byl deklarován jako skladem, mi přišla zpráva, že skladem není a doba dodání minimálně 3 týdny. Nadále byl, nabízen jako skladem. Považuji to za krajně nekorektní.
děkujeme za recenzi, i když negativní.
Snažíme se prezentovat pouze dostupné zboží, ale v tomto případě se nám to nepodařilo. Upřímně se omlouváme za negativní zkušenost a komplikace.
Hezký den přeje tým Vestavných spotřebičů. -
Nabízené zboží dle obchodu se již nevyrábí, nabídka byla neaktuální
Hezký den přeje tým Vestavných spotřebičů. -
Na webu zboží mělo být na skladě , ale ve skutečnosti nebylo
Objednaná myčka byla zabalena v roztrženém kartonu a obvázaná jedním spojovacím kabelem. Dno myčky vůbec nebylo chráněno a obal byl promočený. Vráceno bez převzetí u dopravce FOFR fofrem zpět. Kontaktovala jsem jak obchod, tak i dopravní společnost, avšak dosud bez odezvy. Nedoporučuji...
děkujeme za recenzi, i když negativní.
Vaši objednávku evidujeme pouze jako stornovanou, neexpedovanou. Zboží odesíláme pouze přes dopravní společnost Toptrans. Zřejmě se jedná o jiný internetový obchod.
Hezký den přeje tým Vestavných spotřebičů. -
PO TEL. DOTAZU NA MYČKU JSEM DOSTAL INFORMACI, ŽE JI NA SKLADĚ MAJÍ, COŽ BĚHEM CHVÍLE PROVĚŘILI, ŽE JE K DISPOZICI A DOPORUČILI IHNED OBJEDNAT, COŽ JSEM OKAMŽITĚ PROVEDL, ZA 2 DNY JSEM MĚL MYČKU OBDRŽET. DALŠÍ DEN JSEM DOSTAL MAILOVOU ZPRÁVU, ŽE SI MYČKU OBJEDNAL JIŽ NĚKDO PŘEDE MNOU A ŽE MI JI NEMOHOU DODAT.
- nabízené zboží na eshopu už není a nevyrábí se
Sehr schlechtes Product, geliefert ohne Packung oder Papier. 2x Filter schwer beschaedigt, mehrere Kratzer auf das Produkt, sa aus ob es im Showroom gebraucht ist. Hier werde ich nichts mehr kaufen.
- dlouhá čekací doba
Zboží nebylo skladem, přestože eshop uváděl, že zboží je skladem. Dodání bylo přislíbeno za několik týdnů.
Klekla nám pračka, tak jsem hledal okamžitou náhradu - tedy zboží skladem. Tento obchod měl výhodnou cenu a na Heurece prezentoval zboží skladem. Po překliknutí do eshopu však už bylo zboží:
skladem u dodavatele s obvyklou dobou dodání 4 dny.
Následující den mi však psali, že zboží není ani u dodavatele a termín bude 14 dní. Objednávku jsem tedy zrušil.
Tedy nedoporučuji, uvádějí zavádějící informace o termínu dodání. Zboží skladem není to samé co skladem u dodavatele. Zboží skladem u dodavatele neznamená dodání za 14 dní... -
Na Heurece označeno skladem a po měsíci zboží stále není.
Bylo napsáno výrobek skladem, přitom ho neměli a doba doručení by byla asi měsíc
- Přehledný e-shop
- Velmi ochotná paní zodpovídá dotazy a opravdu se snaží
- Rychlá reakce na maily
- Příznivé ceny
- "Obvykle na skladě" znamená, že je to vabank.
- Nelze se spolehnout na dodání včas
Objednala jsem tři vestavné spotřebiče, u všech uvedeno "obvykle skladem", po rozkliknutí zboží se objevilo "skladem (pokud je skadem u výrobce), dodání do 3-4 dnů". Objednala jsem týden před montáží kuchyně (nemohla jsem objednat dřív, nemám prostor na dlouhé skladování, tak jsem se prostě spolehla). Ze tří spotřebičů měli nakonec na skladě jen jeden! U druhého jsme se domluvili na jiné značce (pochopitelně dražší), která skladem byla. Na třetí spotřebič jsem byla ochotná pár dní navíc počkat, ale čekala jsem nakonec 5 týdnů (!), takže měsíc po montáži kuchyně znovu budu mít kus kuchyně rozbombardovaný a musím si připlatit u elektrikáře i stolaře vyjížďku navíc. Výhoda e-shopu: celou dobu se mnou ochotně a rychle komunikovali, ceny jsou příznivé. Nevýhoda e-shopu: co jsem ušetřila na zboží, stejně utratím za zpožděnou montáž (e-shop možnost montáže nenabízí), čekání na spotřebič neúnosně dlouhé. Takže já už zde bohužel nenakoupím, ani přátelům e-shop nedoporučím. S tou formulací "obvykle skladem" byste měli něco udělat.
- Zboží jsem ještě nedostal, žádost o hodnocení ano
Reakce obchodu Vestavné spotřebiče s.r.o.
děkujeme za rekci. Dodavatelé se i přes slíbené info, že zboží dodají ihned 2.1.2020, dodávku zpozdili a vzhledem k tomu, že sklady bývají přes vánoční svátky uzavřeny, jsme tak zboží mohli doručit k Vám až 7.1.2020. Za toto zpoždění se omlouváme a věříme, že se zbožím budete spokojen.
Váš tým Vestavných spotřebičů. -
Přestože bylo uvedeno, že je zboží skladem, obratem jsem dostal mail, že skladem není a bude až za dva měsíce. Přesto zůstalo na stránkách oznámení, že je zboží stále skladem i po týdnu. Příliš korektní to není, takže bych úplně na informace od obchodu nespoléhal...
Reakce obchodu Vestavné spotřebiče s.r.o.
děkujeme za reakci, obratem jsme zjišťovali datum naskladnění, o kterém jste byl ještě týž den s omluvou informován. Bohužel výrobce měl momentální výpadek ve výrobě, který může momentálně vykrýt až v 12/2019. V eshopu jsme tuto informaci ihned implementovali na stránky, ve srovnávačích byl ale problém se správným zobrazením. Ještě jednou se omlouváme a přejeme Vám hezký den.
Tým Vestavných spotřebičů. -
Na strankach se uvadi dodani 3-4 dny, kdybych se po 6ti pracovnich dnech nezeptala, kdy bude tedy doruceno, tak asi cekam dosud. Dozvedela jsem se, ze nebylo naskladneno. Chapu, ze to se muze stal, ale ocekavala bych, ze me budou informovat sami s dotazem zda chci cekat dalsi tyden.
Reakce obchodu Vestavné spotřebiče s.r.o.
mrzí nás, že jste u nás nebyla spokojena. Vaši objednávku nám bohužel výrobce nevykryl a posunul o další týden. Mrzí nás, že jste se musela zeptat a my ověřovali dostupnost podruhé až po Vašem dotazu. Upřímně se ještě jednou omlouváme.
Hezký den přeje tým Vestavných spotřebičů. -
Dodaný včas, ale nefunkční.
Reakce obchodu Vestavné spotřebiče s.r.o.
nastalá situace nás velmi mrzí. Reklamaci jsme s Vámi úspěšně v nejkratším možném termínu vyřešili a přejeme Vám, aby jste měl výrobku již jen radost.
Hezký den přeje tým Vestavných spotřebičů. -
- Chybné informace zboží nebylo na skladě.
Raději se vyhnout.
Reakce obchodu Vestavné spotřebiče s.r.o.
děkujeme za hodnocení, byť negativní. Snažíme se prezentovat pouze dostupné zboží, ale v tomto případě se nám to nepodařilo. Omlouváme se za negativní zkušenost. Věříme ale, že z průměrného hodnocení našeho obchodu, toto není běžné a není to typická zkušenost našich zákazníků.
Zdraví Váš tým Vestavných spotřebičů.