- Již sestavené sety spotřebičů, pro mě ideální, nemusím dlouze hledat jednotlivé spotřebiče.
- Doporučila bych trochu zjednodušit filtry na stránkách.
Mé zkušenosti s tímto obchodem jsou velmi pozitivní. Spotřebiče jsem ráno objednala, ještě týž den mě kontaktovali a spotřebiče mě chtěli dovézt následující den. Já jsem je ovšem chtěla dovézt až v dalším týdnu (objednala jsem je radši o něco dřív). Ochotně, bez problému a zdarma mi je poslali na termín jaký jsem požadovala. Všechno přišlo perfektně zabalené v originálních obalech a nepoškozené. Za svou osobu tento obchod mohu jedině pochválit a klidně doporučit i ostatním.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vašich 100%. Jsme rádi, že jste byla se službami našeho obchodu spokojená, děkujeme za pochvalu i doporučení pro další zákazníky.Snažíme se, abychom našich zákazníkům nabídli co největší pohodlí a snadný výběr při nákupu zboží.
- Ochota
- Nabídka
- Možnost konzultace a sestavení setu přímo na míru
- Skvělá komunikace
- Vstřícnost a příjemné operátorky
- Nenapadají mě vůbec žádné...
Odborně vyškolený personál, který ochotně poradí a snaží se vyhovět všem přáním a požadavkům. Velmi milá a příjemná komunikace.
Reakce obchodu Vestavne sety
velmi nás potěšila Vaše recenze. Vaše vysoké hodnocení je pro nás odměnou, děkujeme.
v pohodě.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za pozitivní hodnocení, kterého si vážíme. A věříme, že se na nás obrátíte i při dalším nákupu.
www.vestavne-sety.cz -
- Vynikající komunikace, výborné ceny setů.
- Dodací lhůty, nemají zboží skladem, objednávají jej nejprve z centrálních skladů dodavatelů a dále přeposílají.
- Doprava v sobotu (neděli) za celkem slušný poplatek.
- Dodání je za 1. uzamykatelné domovní dveře - což je tak trochu zavádějící pojem, především pro ty co bydlí v bytových domech - přepravce složí objednané zboží za vchodové dveře!
Lepší ceny a komunikaci budete hledat asi těžko :-)
Trvejte na dodání do bytu!Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme Vám za poslání Vaší recenze ohledně našeho internetového obchodu, ale také za připomínky, kterými se budeme určitě zabývat. Přejeme Vám spokojenost se zakoupeným zbožím.
www.vestavne-sety.cz -
- Výborné ceny zvolených setů spotřebičů - především při kompletním zařizování kuchyně může být dosti ušetřeno.
Výborná zkušenost a domluva ohledně termínu doručení (potřeboval jsem zboží cca až za 14 dní od provedení objednávky - zboží dorazilo přesně v domluvený den, zcela v pořádku).
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za pochvalnou recenzi. Doufáme, že budete se zakoupeným zbožím co nejdéle spokojený. Těšíme se na další případné setkání na stránkách našeho obchodu.
www.vestavne-sety.cz -
- rychlost + dárek+ doprava zdarma
- bez slabin
prostě perfektní
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení našich služeb. Budeme rádi, když se i v budoucnu na nás obrátíte.
- komunikace
- zadne
Reakce obchodu Vestavne sety
za Vaše 100% hodnocení děkujeme.
www.vestavne-sety.cz -
- Flexibilita a vstřícnost. Velmi milá komunikace a obsloužení.
SUPER.
Reakce obchodu Vestavne sety
těší nás, že jste byl spokojen s našimi službami. Za kladné hodnocení děkujeme.
- Cena, rychlost dodání
- Přehlednost je slabší, zvlášť, když si chce člověk zobrazit vlastnosti konkrétního výrobku
Cena O.K., dodání O.K., přehlednost obchodu malinko slabší, ale celkově spokojenost.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za kladné hodnocení. Mnohdy je orientace v široké nabídce obtížná, ale snažíme se, aby to bylo co nejpřehlednější.
Reakce obchodu Vestavne sety
velmi nás potěšila Vaše recenze, jsme za ni rádi.
- poradí při nákupu
- žádné
rozumí tomu co prodávají, dodržují termíny
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za kladné hodnocení našeho týmu a věříme, že se na nás obrátíte i při dalším nákupu.
www.vestavne-sety-.cz -
- Nakoupila jsem zde na doporučení známých a určitě jsem udělala dobře. Profesionální a milé jednání operátorek.
- nemá
Vřele doporučuji.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za vřelé doporučení dalším zákazníkům a 100% recenzi - to opravdu moc potěší.
- - přehledný web
- - ochota zaměstnaanců...
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za 100% hodnocení. Poctivě a ochotně se věnujeme každému zákazníkovi.
- výhodná cena
- velký výběr
Výborná komunikace a rychlé a bezproblémové dodání zboží. Doporučuji :)
Reakce obchodu Vestavne sety
Vaše pozitivní reakce je velmi příjemná - děkujeme za ni.
www.vestavne-sety.cz -
komunikace, poradí při výběru, radost nakupovat, velmi milé operátorky :-)
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za zaslání pochvalné recenze pro náš obchod i zaměstnance.Věříme, že se na nás obrátíte i při dalším nákupu.
- -velký výběr spotřebičů
- -rychlost dodání
-množství a přehlednost zboží
-přijatelné ceny
-rychlé dodání zboží
-zatím jsem spotřebiče neodzkoušela, snad bude vše OKReakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaši pochvalnou recenzi, která vždy našemu týmu udělá radost. Věříme, že budete spokojena i se svým novým spotřebičem a při dalším nákupu na našich stránkách se budeme opět těšit.
www.vestavne-sety.cz -
- Snadná orientace v nabídce, zkušený personál, rychlost, ochota, vstřícnost, široký sortiment a pohodlný výběr.
- S žádnými jsem se nesetkal.
Rozhodně doporučuji. Dobrá zkušenost a spokojenost nejen s výběrem spotřebičů a vyřízením objednávky, ale i samotná dodávka proběhla přesně dle našich představ.
Reakce obchodu Vestavne sety
Vaše pozitivní hodnocení nám udělalo velkou radost, děkujeme i za doporučení dalším zákazníkům.
www.vestavne-sety.cz -
Obchod doporucuji, vyborna komunikace, zbozi dorazilo rychle, vporadku. Dopravu zdrarma po cele CR ocenuji.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše doporučení a kladné hodnocení našich služeb.Vždy se snažíme, abychom našim zákazníkům nabídli co největší pohodlí při nákupu zboží.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše kladné hodnocení a věříme,že se na nás obrátíte i při dalším nákupu.
www.vestavne-sety.cz -
- Neuvěřitelná rychlost, skvělá dopravní společnost, která veškerý set donesli bez řečí do 4 patra bez výtahu. Opravdu samá chvála!
Reakce obchodu Vestavne sety
Vaše pozitivní hodnocení nás velmi těší. Snažíme se, abychom našim zákazníkům nabídli co nejlepší služby.
www.vestavne-sety.cz