- I když jsem označil, že nechci dostávat reklamní letáky, tak začaly chodit. Navíc jsem několikrát mazal adresu ze serveru a stále to chodí!
Až na ty spamy, jsem spokojen.
Reakce obchodu Vestavne sety
velmi se omlouváme! Došlo k chybě našeho redakčního systému. Není to naším cílem Vás spamovat. Napište nám prosím váš email na [email protected] a my Váš email vyřadíme ze systému ručně. Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že na nás nezanevřete. Přejeme Vám krásný den.
- Kvalita
- Komunikace se zákazníkem
- Prezentace obchodu
- Rychlost dodání
- Zatím žádné
V obchodě Vestavné sety jsem nakoupila, protože jsem zde našla, co jsem potřebovala. Při výběru zboží mi pomohla vynikající komunikace s prodávajícím a prezentace zboží.
Vše proběhlo na vysoké profesionální úrovni. Zájem o toho, kdo nakupuje.
Prostě super ....... doporučuji.
Kvalita, kterou jsem hledala.Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za zaslání kladné recenze. Naši snahou je, aby zákazníci měli co nejvíc důvodů se k nám vracet.Budeme rádi, když nám zachováte přízeň i v budoucnu.
www.vestavne-sety.cz -
- Osobní a profesionální přístup.
Mohu jen doporučit! Super osobní jednání, umí skvěle poradit. Vše proběhlo hladce.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za nákup z našeho obchodu, za kladné hodnocení našeho týmu a za doporučení pro další nakupující. Vážíme si každého zákazníka a spokojenost všech nakupujících je u nás na 1. místě.
www.vestavne-sety.cz -
- výborná a profesionální komunikace se zákazníkem,
- ochota se vším poradit,
- široká nabídka spotřebičů a možnost zvolení si vlastního setu,
- velice příznivé ceny,
- informovanost ohledně objednávky a doručení,
- nemám žádné výhrady
Nákup spotřebičů prostřednictvím tohoto e-shopu můžu z vlastních zkušeností vřele doporučit
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše doporučení pro další zákazníky a také za vaše vysoké hodnocení našeho obchodu. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.
www.vestavne-sety.cz -
- Rychlá a hlavně ochotná komunikace, já nejsem odborník, radu jsem potřebovala a vždy jsem ji dostala
- na nic jsem nenarazila
jsem spokojená a nemám důvod měnit, pokud budu něco potřebovat budu hledat zde u ověřeného prodejce
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za kladné hodnocení. Mnohdy je orientace v široké nabídce spotřebičů obtížná-snažíme se všem co nejvíce nákup zjednodušit. V budoucnu jsme Vám kdykoli k dispozici. Třeba i jen radou, doporučením, názorem. Těšíme se na další případnou spolupráci.
www.vestavne-sety.cz -
- Perfektní znalost a odbornost pracovníků, vstřícnost a ochota poradit.
- Jsem maximálně spokojená.
- Žádné jsem neshledala.
Vřele doporučuji, pracovníci ví o čem je řeč, když nevíte poradí, vysvětlí co a jak, proč zrovna tyto spotřebiče.
Doporučuji ostatním.Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše doporučení a kladné hodnocení našich služeb. Vždy se snažíme, abychom našim zákazníkům nabídli co největší pohodlí a snadný výběr při nákupu zboží. A pozitivní hodnocení je jednou z odměn...
www.vestavne-sety.cz -
- komunikace - personál je profesionální a ochotný, s takovým jednáním jsem se v rámci internetových nákupů nesetkala
- dokáží adekvátně poradit a pomoci
asi bych to popsala jedním slovem 100% spokojenost a dokonalost
již jsem doporučila známým, kteří budou v brzké době rekonstruovat
děkuji za příjemný nákupReakce obchodu Vestavne sety
Vaše kladné hodnocení a doporučení je pro nás tou nejlepší vizitkou, děkujeme za něj.
- Nízká cena
- Prefektní přístup
- Rýchlá doprava
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za 100% hodnocení našeho obchodu. Doufáme, že budete se zakoupeným zbožím spokojen a věříme, že se na nás obrátíte i v budoucnu.
www.vestavne-sety.cz -
Běžný shop, vše v pořádku. Jen sami nenabízí možnost doobjednat u přepravce dopravu zboží do patra. Pokud ale o službě víte a požadáte extra, doobjednají.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za zaslání vaší pochvalné recenze.. Náš tým se snaží požadavkům našich zákazníků vyhovět, aby měli důvod se k nám vracet.
www.vestsavne-sety.cz -
- Dobrý den, jakmile jsem objednala zboží od Vaší společnosti, začaly mou mailovou schránku plnit Vaše reklamy, ačkoliv jsem si stěžovala i telefonicky. Několikrát jsem v e-mailech žádala o informaci o termínu dodání. Až na telefonický dotaz mi byl termín sdělen - dodání 10 dní, ačkoliv na internetu inzerujete, že zboží je skladem. A v neposlední řadě - dodávka byla Vaší zaměstnankyní odhadnuta na dnešní den, ale nyní je 10 hodin a já nemám žádnou informaci o tom, že by jaký-koliv přepravce hlásil Vaši dodávku. Eliášová
Bohužel nemohu doporučit obchodování s Vámi na základě své zkušenosti.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za hodnocení, byť negativní.Snažíme se prezentovat pouze dostupné zboží, ale v tomto případě se nám to nepodařilo. Omlouváme se za negativní zkušenost.Věříme ale, že z průměrného hodnocení našeho obchodu, toto není běžné a není to typická zkušenost našich zákazníků.
www.vestavne-sety.cz -
- Perfektní komunikace a pomoc s výběrem zboží
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený a budeme rádi, když se na náš obchod opět v budoucnu obrátíte.
- Široký sortiment
Doporučuji velice komunikativní a dokáží poradit.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše doporučení našeho obchodu a těšíme se na další setkání na našich stránkách.
www.vestavne-sety.cz -
- dobra cena,velky vyber,dobre znacky a rozmanitost vest.setu.
Velmy dobry obchod,doporucujiiiii.
Reakce obchodu Vestavne sety
Vaše pozitivní reakce je velmi příjemná. Děkujeme za ni. Zpětné vazby od spokojených zákazníků jsou pro nás motivující a velmi si jich ceníme. Děkujeme i za doporučení pro další zákazníky.
www.vestavne-sety.cz -
- Moožnost srovnání parametrů na netu.
Doporučuji.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za zaslání kladné recenze a doporučení pro další zákazníky.
- Perfektní komunikace
- Krásné a přehledné stránky
- Super nabídka zboží
Nakupuji na netu skoro pořád a tento eshop byl každopádně jedním z nejlepších. Moc ochotní, hodně mi vyšli vstříc. Zboží mi sehnali dřív, něž mělo být, takže ještě jednou děkuji. Určitě jenom doporučuji!
Reakce obchodu Vestavne sety
moc děkujeme za Vašich 100% a Vaše doporučení. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená. Náš tým se snaží, aby každý z našich zákazníků měl důvod se k nám vracet.
www.vestavne-sety.cz -
- Skvělá komunikace a spolupráce s obchodem. Obrovská ochota a ohleduplnost. Dekuji
- U jednotlivých spotřebičů by mohlo být napsano zda je ci není skladem. Pokud ne tak napsat cca dobu doruceni. Hodne by to pomohlo :-) jinak vse na 1
Určitě doporučuji všem.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho týmu a doporučení dalším zákazníkům.
- Dobrý výběr zboží.
- Špatná komunikace se zákazníkem.
Špatná komunikace, protože do dnes nevím, kdy uvedená zakázka přijde a nemohu se podle toho zařídit. Před 10dny telefonát z uvedeného obchodu a od té doby nic, ani email.
- Čas a pohodlí
- o
ok
Reakce obchodu Vestavne sety
jsme rádi, za Vaše kladné hodnocení našeho obchodu.
- Rychlost,přehlednost,slevy
- Nevím o nich
Vybrala jsem si tento obchod,protože má přehledné stránky a velký výběr zboží.
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za Vaše hodnocení našeho obchodu. Snažíme se, aby stránky byly co nejpřehlednější. Těšíme se na další setkání na našich stránkách.
www.vestavne-sety.cz -
- Velký výběr zboží a příznivé ceny
skvělý obchod, jsem spokojená
Reakce obchodu Vestavne sety
děkujeme za zaslání pochvalné recenze. Těšíme se na další případné setkání na stránkách našeho obchodu.
www.vestavne-sety.cz