Přihlásit se a přidat recenzi

• výborná komunikace
    • super jednání

doporučuji

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaši pochvalnou recenzi, která vždy našemu týmu udělá radost. Věříme, že budete spokojena i se svým novým spotřebičem a při dalším nákupu na našich stránkách se budeme opět těšit.

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• Flexibilita a nabídka jiného zboží které nebylo skladem a bylo ve stejné kvalitě
    • Nevím o žádných

Nebojte se ptát,v dost krátké době Vás osloví a vše vyřeší,ani platby předem bych se už nebál.

Dobrý den pane Petře,

děkujeme za milou recenzi i doporučení bezproblémové platby předem! Zakládáme si na profesionálním obchodním jednáním, kdykoliv se na nás můžete obrátit!

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• přehledný obchod, velký sortiment za super ceny!

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaše doporučení a kladné hodnocení našich služeb. Vždy se snažíme, abychom našim zákazníkům nabídli co největší pohodlí a snadný výběr při nákupu zboží. A pozitivní hodnocení je jednou z odměn...

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• Velmi prehledny e-shop,sety v jednom desingu,velmi dobra komunikace
    • Pri objednavce pres e-shop se nezobrazuje aktualni stav objednavaneho zbozi,pak se muze stat,jako v mem pripade,ze set nebyl cely na sklade.

Obchod doporucuji,velmi rychla komunikace,zbozi prislo v perfetktnim stavu.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za recenzi, potěšila nás!

• Dodrželi dodací lhůtu,dobrá komunikace

Reakce obchodu Vestavne sety

velmi nás potěšila Vaše recenze, jsme za ni rádi.

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• Bohatý výběr zboží,doprava zdarma.
    • Delší lhůta dodání.

Spokojen.Doporučuji ostatním.

Reakce obchodu Vestavne sety

těší nás, že jste byl spokojen s našimi službami. Za kladné hodnocení děkujeme.

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• Rychla komunikace a vstricnost, skvele ceny.
    • Ne vzdy je zbozi na sklade-delsi dodaci lhuta.

Vrele doporucuji.

Dobrý den Terezo,

děkujeme za kladnou recenzi, občas se opravdu stane, že má výrobce výpadek, ale díky aktivní komunikaci se zákazníkem většinou vždy najdeme shodu, tak jako i u Vás, příště se budeme těšit!

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

zboží vystavené na webu nebylo k dispozici( zastaralé modely) jediná slabina. Ale paní u telefonu ochotně nabídla nové modely které jsou na skladě. a do 2dní jsem měl zboží doma :)

Dobrý den pane Zdeňku,

děkujeme velice za kladnou recenzi, setových kombinací máme na webu opravdu hodně, bohužel i v dnešní době se stává, že mý výrobce výrobní výpadek a všichni odběratelé čekají na naskladnění. Situace ale řešíme rychle a věcně, tak aby od nás zákazník odešel vždy spokojen!

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• dobrá cena, dobrá komunikace, ochota

Mohu doporučit

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho týmu a doporučení dalším zákazníkům.

• výborná komunikace
    • dobré ceny

vřele doporučuji i ostatním

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho týmu a doporučení dalším zákazníkům.

• vyhodnou cenu

slusne jednani a dobra cena

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za kladnou recenzi, které si vážíme!

• dobré ceny
    • nedodržení dodací lhůty

jinak vše ok

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za kladnou recenzi.

• Dobré ceny
    • Nevím

Dobrá komunikace s obchodem.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme velice za vaše kladné hodnocení, pracujeme na dalších zajímavých setových kombinací, tak abyste se k nám naši zákazníci opět vraceli!!!

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• Rychlost a přehlednost. Okamžitě mě kontaktovali, že spotřebič, který jsem si objednala není na skladě a ihned mi nabídli jiné řešení. Mohu jenom doporučit.

Doporučuji všem. Rychlé a vstřícné jednání. Rychlé doručení. Zboží dorazilo v pořádku.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za pozitivní hodnocení, kterého si vážíme. Těšíme se na další případné setkání na stránkách našeho obchodu.

• přehlednost,výběr

rychlé a vstřícné jednání,vše perfektní

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za pozitivní recenzi a budeme se těšit příště!

Adéla Hanáčková jednatelka společnosti

• nabízí již možné varianty setů spotřebičů
    • slabina byla na konci článku, který obchod přímo neovlivní, chování arogantního řidiče p. Tomáše Šisra bylo do nebe volající

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaši kladnou recenzi a pozitivní hodnocení.

I přes naši snahu se občas vyskytnou okolnosti, které nejsou předvídatelné. A s nepřiměřeným chováním některých řidičů se trápíme stále. Dá se to řešit dodatečně s příslušným nadřízeným, ale to v danou chvíli příliš nepomůže.

Doufáme, že budete s novými spotřebiči co nejvíce spokojeni. A že Vám plně vynahradí tyto počáteční nepříjemnosti.

Tereza Hanáčková - www.vestavne-sety.cz

• Výhodné ceny vestavných setů.
    • Nic mě nenapadá.

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za Vaše doporučení a pochvalnou recenzi. Vážíme si každého zákazníka a spokojenost všech nakupujících je u nás na prvním místě. Věříme, že se na nás obrátíte i v budoucnu.

Tereza Hanáčková - www.vestavne-sety.cz

• Velice špatná komunika ze strany obchodu. Na dodání zboží jsem byla s obchodem domluvena na pondělí 14.7 2014 moje maminka si kvůli dodání této objednávky vzala dovolenou a celý den čekala na dodání doluveného zboží s paní operátorkou, která se mě výslovně ptala, kdy přesně chci zboží doručit, ale ani se neobtěžovali mi zavolat že zboží ten den nepřivezou a kdybych já sama paní operátorce nezavolala moje maminka by tam stále vyhlížela auto s objednávkou.

Vážená paní Terezo,

velmi nás mrzí Vaše negativní recenze. Přemýšlím, jak nejlépe odpovědět. Víte, i přes veškerou snahu se občas okolnosti seběhnou tak, že už je není možné jakkoli ovlivnit. Byl to i Váš případ. V první řadě jsme Vás měli kontaktovat, máte naprostou pravdu. Jedna kolegyně spoléhala na druhou a vzájemně se neinformovaly. To je zásadní chyba, z té jsme si vzali velké ponaučení a navázali na ni další opatření. Aby se neopakovala.

Věřte, že podobné situace jsou spíše výjimečné a snažíme se jim ze všech sil předejít. Jsme menší rodinná firma, která je stále ještě nejvíce závislá na "lidském faktoru". Nemáme automaty, nemáme naprogramované odpovědi, ani dopředu řízené procesy. Ke všem zákazníkům přistupujeme zodpovědně, individuálně, s maximální snahou co nejvíce vyhovět a uspokojit jejich konkrétní požadavky.

Paní Terezo, ještě jednou se Vám za celý tým našeho obchodu omlouvám za způsobené nepříjemnosti, velmi nás to mrzí...

Tereza Hanáčková - www.vestavne-sety.cz

• Skvělá komunikace online, rychlé jednání.
    • Žádné jsem nezaznamenala.

Tento obchod rozhodně doporučuji. Skvělá a rychlá komunikace, na každou otázku jsem dostala odbornou odpověď. Zboží dorazilo v pořádku. Líbilo se mi, že nebyl problém se změnou dodací lhůty (původní termín mi nevyhovoval).

Reakce obchodu Vestavne sety

děkujeme za vaše dopooručení a kladné hodnocení našich služeb.Snažíme se, abychom našim zákazníků nabídli co nejlepší služby.

www.vestavne-sety.cz

• Komunikace, vstřícnost, odborná znalost operátorek, rychlost a profesionalita.
    • Nezaznamenala jsem vůbec žádné.

Jednoznačné doporučení pro další nakupující. S podobným přístupem směrem ke klientovi se v dnešní době setkáte jen výjimečně. Zařizovali jsme druhou domácnost a naše pozitivní hodnocení je navýsost zasloužené.