po týdnu stále nemám zboží které mělo být skladem

Reakce obchodu uMobil

Zdravíme autoservis Ing. Jiřina Barchánková, IČO (61833258), sídlo Slivenecká 150/16 Praha 5
    Děkujeme za Váš názor v průběhu telefonního hovoru.
    Respektujeme, že zboží , dárek a dopravu zdarma odmítáte akceptovat, zásilku převzít a uhradit.
    Vaše objednávka byla tedy stornována.
    Pokud Váš autoservis nemá peníze na zaplacení telefonu za 8640,-Kč poté nezbývá, než před Vámi varovat potenciální zákazníky.
    Tak ať se Vám daří ať vyděláte nějaké peníze...

• rychlé dodání
    • dodali vácené zboží (porušená pečeť na obalu, chyběla krycí folie na displeji ... nikde na e-shopu nebylo uvedeno že se jedná o tento typ zboží.

Nekorektní jednání. Lákají na nízkou cenu, ale neupozorňují že se jedná o již použité a vrácené zboží.

Dobrého dne...
    Balení je mimo jiné opratřeno našimi pečetěmi. Neprodáváme vrácené zboží. Folie na LCD není u tohoto modelu součástí balení. Lze ji dokoupit samostatně. Jinak jsme rádi, že výrobek jako takový je v pořádku a dobře slouží.
    Pokud není zákazník spokojen s výrobkem může jej vrátti do 14 dní v souladu se zákonem. Nemáme s tím problém.
    Děkujeme.
    umobil.cz

Chtěl jsem uplatnit odstoupení od kupní smlouvy ve lhůtě do 14 dnů, ale toto nechce prodávající akceptovat s odůvodněním, že jsem zboží objednal na firmu. Na firmu, ve které pracuji, však byla mnou vyplněná pouze doručovací adresa. Finta, kterou jsem dosud neznal. U firem, které takové finty vymýšlí je tedy rozhodně lepší nic nekupovat.

Reakce obchodu uMobil

Kupní smlouvu uzavřel přímo jednatel společnosti Ing. Leoš Dohnal za svou firmu Isoplus-eop s.r.o. ič 49285114 jako právnická osoba (fakturační adresu, tu jste zadal pane Dohnal vy, to jsme si nevymysleli...) jsme uvedli na faktuře. Doručovací jste neuvedl žádnou, neb je shodná s fakturační. Nejste zaměstnanec, ale jednatel. Ta firma je Vaše a moc dobře víte , že vaše firma nemá právo na žádné jednostranné odstoupení od kupní smlouvy. Obchodování mezi firmami se řídí vzájemnou dohodou a podmínkami, které jsme si odsouhlasili a v uvedené dohodě není nic o tom, že si může vaše firma zboží "půjčit" a potom zase do 14 dnů vrátit. Vy nám tady lžete v každém řádku.

• Objednal jsem mobil, který je z české distribuce (je to uvedené i na faktuře), ale přišel mi mobil, který je z polské distribuce (po zapnutí se zobrazuje symbol polského operátoru Plus, po nastartování mobilu zobrazuje nějakou polskou notifikaci).

Dobrý den pane Petře.
    Odkazy a reklamy ,které naleznete dnes všude jsou věcí obchodní dohody zadavatele(plátce) a v našem případě výrobce Samsung. Toto nelze ovlivnit. Nikterak tyto reklamy a odkazy neomezují funkčnost zařízení. V telefonech lze nalézt celou řadu reklam, odkazů, aplikací, sw produktů ,které Vám nemusí vyhovovat a nedá se s tím nic dělat. Neexistuje komerční sw produkt bez reklamy či odkazů... je nám líto. Konkrétně v telefonech se vyskytuje to co tam výrobce nainstaluje a nechá si za to od zadavatele zaplatit. Můžeme s tím maximálně nesouhlasit. Napište prosím výrobci ať to nedělá. My jim psali a ani neodpověděli... A proto třikrát fuj Samsungu !
    Co se týká informací o CZ distribuci naleznete v našich obch.podmínkách, které máte v emailu a naleznete je též na našich stránkách. Doporučujeme též mrknout do platné legislativy.

• Cena
    • Tovar, ktorý už nikde inde nemali tu bol skladom
    • Rýchlosť dodania
    • Sériové číslo na krabici nesedí so sériovým číslom hodiniek
    • Tovar bol prezentovaný ako nový ale balenie vyzeralo byť prebalované

Predmetom nákupu boli smarthodinky samsung. Pri nákupe boli prezentované ako nový, nepoužitý tovar. S časti sa asi aj jedná o pravdu, pretože hodinky aj s remienkom po rozbalení vyzerali nepoužívané ale balenie javilo známky otvorenia/použitia. Po zapnutí sa v pohode aktualizovali, pripojili a fungujú aj teraz po roku používania. Jediný problém je že sériové číslo na krabici hodiniek nesedí s číslom v hodinkách. Predajca bol o tejto skutočnosti informovaný a ako odpoveď som dostal že sa spýta distribútora prečo sériové číslo nesedí. Odpoveď som už ani po roku nedostal, každý si môže domyslieť prečo asi… Hodinky fungujú ako majú, táto recenzia je len pre upozornenie prípadných kupujúcich o praktikách tohoto obchodu.

Dobrý den.
    Jsme rádi, že Vaše hodinky jsou i po 14 měsících provozu v pořádku a fungují.
    Výrobní číslo hudinek-imei se neuvádí na krabici. Hodinky totiž nemají sim a nemají imei pod kterým by se hlásily do sítě. Číslo hodinek je jiné než je SN kod a další kody a informace, které výrobce uvádí na krabici. SN kod je společný pro určitý výrobek a určitou šarži. Nejedná se o výrobní číslo konkrétního kusu. Toto výrobce u hodinek bez imei na krabici neuvádí. Na krabici je spousta kodů od výrobce, ale nejdená se o výrobní číslo či identifikaci konkrétního kusu.
    Odpověď na Váš dotaz ohledně kodů jste obdržel více něž před rokem. Mrkněte třeba do spamu...
    Víte , že jsme u Vaší objednávky řešili dodání zboží do zahraničí, konkrétně na slovensko. I přes to, že do zahraničí nedodáváme jste nás přemluvil a my Vám zboží zaslali. Hodinky fungují, Vy si nečete emaily a my už na slovensko nic příště posílat nebudeme. Bylo to chyba.
    Ať se Vám daří a hodinky ať fungují.
    Děkujeme ,že jse si na nás po více jak roce vzpoměl a děláte si ve starých věcech pořádek...
    umobil.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• rychlé doručení

Telefon mi byl dorucen s porusenou peceti a prelepeny. Na strankach bylo napsano, ze se jedna o oficiální cz distribuci. Telefon mel předinstalované polské aplikace. Pri komunikaci s eshopem mi bylo receno, ze jde o normalni stav, ze celni sprava telefony otevira a porusi tak pecet. A ze nedokazou ovlivnit, jake aplikace distributor nainstaluje. Na heurece meli 100% hodnoceni, zjevne slo o fake, jelikoz pokud si v google najdete recenze na tento eshop, tak presne narazite na stejne komentare. Za me jednoznacne turo firmu ne, ne, ne a ne. Podavam stiznost na COI.

Reakce obchodu uMobil

Zdravíme konkurenci a jejich úchylného majitele!
    Nejsme samsung.cz jsme umobil.cz a máme to na stránkách napsáno.
    Výrobky jsou namátkou kontrolovány průběžně od výroby přes distribuci, sklady mimo i v EU až po prodej. Pokud k tomu dojde je balení opět přelepeno. Prostě to tak je.
    Výrobu fakt nedokážeme ovlivnit a jaké jsou v jakém telefonu nainstalovány výrobcem aplikace je věcí výrobce. Toto se v čase navíc neustále mění.
    Falešné recenze psát na heurece nelze. Není to technicky možné a navíc by potom měli všichni 100% - nemyslíte?
    JInak jsme rádi, že je telefon v pořádku , nic mu není a v klidu jej používáte... v případě nepřekonatelného odopuru k zakoupenému výrobku nám jej můžete bez důvovu do 14 dní vrátit.
    Přejeme Vám hoděn štěstí na Vám charakterově podobné lidi. Jste mňamka!

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Opravdu dlouhá doba doručení, 6 dní od objednání zboží stále nemám. Ani komunikace obchodu není nijak valná.

Zde je číslo zásilky: GLS 144263241
    Předpokládané doručení je stanoveno na úterý. - jak jsme psali v emailu včera i dnes.
    Omlouváme se za zdžení.... pracujeme už i o víkendech aby jsme vše zvládli. Vánoce jso vždy spíš pracovní peklíčko, než pohodička u PC doma.
    Děkujeme za pochopení.
    umobil.cz

Přestože uvedené zboží bylo skladem, tak po týdnu stále není doručeno.
    Ale email s výzvou k hodnocení přišel, tak hodnotím tak jaký je zrovna stav.

Dobrý den.
    Nevíme proč heureka posílá dotazník spokojenosti po 4 pracovních dnech od objednání. Je to zavádějící a nedává nám to jako obchodu šanci na plnění kupní smlouvy (registrace, vyskladnění, expedice fakturace, předání dopravci, vlastní doručování zásilky atd atd...)
    Rekapitulace objednávky:
    30.10 neděle
    31.10 vyexpedováno
    1.11 zásilku doručuje GLS
    2.11 doručeno
    Zboží bylo doručeno pátý den od objednání. Nyní bychom očekávali ze strany heureky po převzetí zboží jeho odzkoušení zákazníkem a po pár dnech zaslání žádosti na zákazníka o celkové hodnocení proběhlého obchodu.
    Heurece je toto ovšem jedno. Prostě pošle dotazník spokojenosti po pár dnech od objednání i např na vánoce, kdy bývá vše zavřeno při dobré konstalaci svátků i 2 týdny a obchod ani neví, že mu přišla objednávka, protože zaměstnanci zrovna řeší vánoce s rodinou anebo dovolenou a tak...
    Prostě heureka...
    Jinak věříme , že je vše v pořádku.
    Děkujeme za hodnocení .

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Displej na mobilu byl nejspíše opravovaný, jelikož při dotyku se na displeji objevují kruhovité obrazce. Celkově displej špatně reaguje na dotyk, stává se, že po kliknutí na aplikaci tuto vůbec neotevře nebo otevře aplikaci, která je umístěná vedle. Telefon obchodu nikdo nezvedá, zakoupený produkt jsem poslal zpět a doufám, že dostanu peníze zpět.

Dobrý den.
    Situace nás mrzí. Vykazuje-li výrobek vadu určitě nám jej zašlete ať můžeme věc s výrobcem pořešit.
    Děkujeme. umobil.cz

Dobrý den obchod je asi v pořádku ale zboží bylo poničené. Škrábance a zadní kryt ustiply roh.

Dobrý den.
    Bylo -li doručené zboží poškozeno, je třeba se nám ihned po doručení zásilky ozvat.
    Teď prosím po měsíci je těžké něco řešit...
    Škoda. Zásilky jsou pojištěné...
    Děkujeme. umobil.cz

• Ohledně nákupu a dodání proběhlo vše tak jak mělo
    • Zavádějí informace v popisu zboží

U názvu telefonu velkými písmeny zvýrazněno DISTRIBUCE CZ. U mě to vzbuzuje dojem, že se jedná o telefon určený výrobcem Samsung pro český trh, ale telefon je vyroben pro polský trh. Korektní by bylo mít v názvu DISTRIBUCE EU, tak jak to má většina ostatních eshopů. Výmluva, že se jedná o EU trh a tím pádem i o CZ, jsou liché. Výrobce to rozděluje, Samsung nezná EU trh. Aspoň tak mi to bylo na zastoupení Samsungu řečeno a nemohu si telefon nechat v záruční době zdarma opravit v autorizovaném servisu, ale musím zaslat prodejci (to je ten podstatný rozdíl). Dle mého názoru se jedná o zavádějící a nepravdivou informaci, vše ještě podporované zaručenou kvalitou nákupu Heureka.
    Já s polským telefonem problém nemám (už mám asi třetí), chápu, že za tuhle dobrou cenu musí být polský, jenom jsem byl zvědavý, nakolik je ten obrovský nápis DISTRIBUCE CZ pravdivý. Telefon si nechám, vracet nebudu, jsem s ním spokojený, spíše by se měl zamyslet obchod, jestli nedá do popisu zboží ty informace tak, jak opravdu jsou, nebo to tam nebude radši psát vůbec. Toť můj názor, o který jste žádali.

Dobrý den.
    Vaše nespokojenost nás mrzí. Jen si dovolíme reagovat na Vaši recenzi.
    Musíme respektovat platnou legislativu. Tato hovoří následovně:
    Občanský zákoník § 2172. Reklamaci a veškerá práva kupujícího plynoucí z kupní smlouvy je nutné uplatnit vždy u prodávajícího (dodavatele). Tedy nelze řešit reklamace jinde než u toho kdo Vám zboží prodal. Chce-li spotřebitel řešit reklamace přímo u Samsungu je dobré zakoupit výrobek přímo u Samsungu.
    Trh EU je nedělitelný. Tedy není dále rozdělen na další trhy. (polský, český, německý atd..) Toto platí od r.2004.
    "CZ distribuce" a specifikace tohoto označení: Jako česká distribuční společnost se 100% čekým kapitálem a vlastnictvím si vyhrazujeme právo na označování námi nabízených výrobků označením "CZ distribuce". Výrobky , které nabízíme k prodeji s označením "CZ distribuce" jsou na obalu označeny mezinárodní zkratkou CZ, nebo CS a certifikací CE. Výrobky s označením "CZ distribuce" se nikterak neliší od výrobků běžně prodávaných v EU, neb všechny výrobky určené pro prodej v EU jsou stejné. Zakoupením výrobku s označením "CZ distribuce" nezíská kupující žádné výhody, nebo omezení oproti výrobkům bez tohoto označení. Jedná se pouze o označení nemající vliv na stav zakoupené věci. Naše společnost jedná v oblasti prodeje a nabízených služeb samostatně a nespadá do žádné z prodejních či servisních sítí nebo prodejních , či servisních řetězců.
    Veškeré zde uvedené informace a další jsou uvedeny na www.umobil.cz
    Děkujeme za pochopení.

• Rychlost komunikace
    • Malý obchod by měl konkurovat cenou a kvalitou služeb

Nebyl jsme s nákupem spokojený. Před realizací obchodu jsem se ptal, zda je zboží nové. Dostal jsem info, že ano, ale dorazilo mi použité zboží, které jsem vrátil.
    Komunikace a vrácení peněz OK. Zbytečně jsme si přidělávali práci. Z toho důvodu nejsem spokojený.

Dobrý den.
    Vaše nespokojenost nás mrzí. Peníze máte zpět na svém účtu.
    Vrácené zboží jsme překontrolovali a není použité, ale to je věc názoru..
    Děkujeme.