Objednávala jsem si u vás poprvé jsem spokojená.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.

zákaznický servis

• Jako poděkování za nákup mi byla poskytnuta 5% sleva na další nákup. Slevu je ale složité uplatnit, nelze ji například uplatnit při platbě předem.

zákaznický servis

- trochu nemilé překvapení, když mé zboží bylo k výdeji předáno na jiné místo,
    - důvodem byla prý plná kapacita

zákaznický servis

funguje to poměrně rychle, to mě stačí

rychlost dodání

Rychlé vyřízení objednávky.

• rychlost
    • bez komplikací

zákaznický servis

Rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku, řádně zabalené

• vynikající

OK

zákaznický servis

Kromě problému s hledáním obchodu, kde to perfektně znám (jsou schovaní pod lešením), vše proběhlo v pořádku a velmi rychle.

zákaznický servis

Velký výběr, pěkná prodejna v centru Ovy.

,,,rychle,pohodlně!!!!!!!!!!!!!!!

zákaznický servis

• bohatý sortiment zboží za dobré ceny

zákaznický servis

Zboží funguje dle popisu. Nemám rád tyto dotazníky po každém kontaktu s firmou.

zákaznický servis

• Dobrá komunikace, rychle doručeno, hezky zabaleno.
    • Žádná.

• spokojenost

zákaznický servis

• Všechno běží jako na drátkách. Příjemné nakupování.

zákaznický servis

Na stativu lehce vratké, ale jinak vcelku OK.

zákaznický servis

• Rychlost expedice, dobře zabaleno, kvalita výrobku.